כ סוזאנה מרחוב ארנון(מסאג+פרוסטטה) - דף 2 - סקס אדיר

סוזאנה מרחוב ארנון(מסאג+פרוסטטה)

12
לאור התגובות הבדרך כלל חיוביות אודותיה והעובדה שהיא מקלחת את לקוחותיה, החלטתי שהיא שווה דגימה.
התקשורת הטלפונית איתה הייתה קלה ונעימה ללא שום שאלות סינון. נתנה את הכתובת המדויקת שהיא ארנון 6, ללא משחקים מיותרים.
הגעתי בדיוק בזמן והיא פתחה לי את הדלת.
סוזי/סוזאנה היא אישה באמצע שנות ה-40 להערכתי, פנים סבירות לגילה, נמוכה, מלאה עד שמנמנה, שיער שחור (בלונדיני לשעבר), עור בהיר עם שיזוף קל, שומרת על כושר ושרירית במקומות הנכונים, ממוצא רוסי עם עברית בהחלט טובה, חזה בינוני ורך מאוד, תחת מלא, בטן משתפלת ועור חלק מאוד עם מגע קטיפתי.
הדירה היא דירה דרום תל אביבית טיפוסית. מיטת העיסוי נמצאת במרכז הסלון.
סיכמתי איתה על שעתיים טיפול מפני שאין לי טעם להגיע רק לעיסוי של 30 או 40 דקות.
בהתחלה היא סירבה ורצתה שנתחיל עם המסלול הרגיל של 30 דקות ו-150 ש"ח, שכנעתי אותה שאני רציני ושילמתי מראש 500 ש"ח כדי לשריין לעצמי שעתיים נטו.
ביקשתי וקיבלתי מקלחת משותפת יסודית ביותר כאשר היא מתמקדת בסיבון החריץ ובין הרגליים עם שליחת יד כדי לחפון את הביצים והזין מאחורה, מה שהיה מאוד מגרה.
ביקשתי וקיבלתי את רשותה לסבן אותה ועשיתי זאת כפי שאני אוהב, עם הרבה קצף סבון ודאגתי שהיא תהנה.
שאלה אם אני רוצה 2 גמירות וכמובן שהסכמתי.
נשכבתי על המיטה והיא החלה בעיסוי שהרגיש לי מקצועי בהחלט. שאלתי והיא ענתה שהיא למדה עיסוי במקום מקצועי כלשהו.
עשתה מספר מחזורים של עיסוי עם נגיעות שהלכו והתחזקו באזור הדרומי עם דיגדוגים נשיכות קלות ופליקים בתחת.
התהפכתי והיא חיש קל שמה כפפה, עיסתה לי את הפרוסטטה במיומנות רבה והביאה אותי דיי מהר לגמירה חזקה מאוד.
המשיכה את העיסוי תוך כדי שיחה קולחת על מגוון נושאים שבהן היא נתגלתה כחביבה ביותר ונעימה לשיחה.
היא מכירה את הפורום אך אינה מעודכנת בתוכנן של ההודעות האחרונות אודותיה.
יש לה סטרפאון אך החלטתי שזה לא מתאים לי לפגישה ראשונה...
במקום זה, ביקשתי והיא עשתה לי עיסוי ארוך ומקיף עם מכשיר עיסוי חשמלי שהעביר בי רטט חזק מאוד, במיוחד באזור הישבנים.
כשראתה שאני מוכן לסיבוב נוסף, חזרה על התהליך והביאה אותי שוב לאורגזמה פנטסטית שלא האמנתי שאני כלל מסוגל לה !
קינחנו במקלחת משותפת נוספת שבה היא אפילו דאגה לנגב אותי היטב.
במהלך השעתיים איתה היא ענתה רק לנייד שלה אך לא למספר הפרסומי - בכוונה.
לדבריה, יש לה המון לקוחות והיא דיי עמוסה.
מתחילה לעבוד רק ב-10 בבוקר.
נפרדנו בנשיקה לא לפני שהיא נתנה לי את הנייד הפרטי שלה.
האם אחזור ? בהחלט כן. יחס העלות לתועלת שלה (500 ש"ח ל-120 דקות) הוא בין הטובים שמצאתי !
יחס גורר יחס

14
[QUOTE=עיסוי_קצף]
הדירה היא דירה דרום תל אביבית טיפוסית. מיטת העיסוי נמצאת במרכז הסלון.
[/QUOTE]
בין רחוב גורדון לשדרות בן גוריון נמצא לו רחוב ארנון הידוע מספרה של לאה גולדברג "ידידי מרחוב ארנון".
למה להעליב את תושבי האיזור ובמחי קולמוס להוריד את ערך דירותיהם? Shockedקריצה
I fart in your general direction

17
אם היית טורח לקרוא את הדיווח שלי שנמצא בסך הכל 6 הודעות למעלה, היית מקבל תשובה לשאלתך.
אבל למה לטרוח לקרוא דיווחים אם אפשר לשאול שאלות קיטבג ???
אנשים כמוך מוציאים לי את החשק לכתוב דיווחים כי לא טורחים לקרוא אותם בכלל...
יחס גורר יחס

19
הוזכרו כאן כמה מותיקות המסאזיסטיות (נטלי, אורה, סוזנה) שנמצאות בשטח למעלה מ-15 שנה. מי ששורדת כל כך הרבה זמן בתחום חייבת להיות בעלת תודעת שירות. זכורים לי סשנים של סאדו קל עם נטלי כשהייתה צעירה יותר (ושמנה פחות) והצליפה ללא רחמים על ישבני. הייתי מזכיר באותה נשימה גם את צמד המעסות הוותיקות נטלי וטניה מאלכסנדר ינאי. נטלי (מאלכסנדר ינאי לא מיחזקאל) אומנם הזקינה אבל נשארה סקסית ואני משתדל לבקר אותה לפחות פעם בשנה לעיסוי שנגמר בהרפיה בין שדייה הענקיים. גם תמי שעברה להרצל 73 רמת גן (מישהו יודע האם המקום עדיין פעיל?) היא מותיקות הסצינה. ולסיום, מרינה שעובדת היום בבאר שבע, והייתה מקבלת בדירה בשלמה המלך פינת ארלוזורוב.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”