כ ז'ני - דף 14 - סקס אדיר

ז'ני

131
[QUOTE=קריסטל]

בודק איכות ואבי 12315664

ז'יני חושדת שאתם מעבירים את מספר
הפלאפון שלה, יש מצב ??? קריצה

[/QUOTE]
תמסור לג'ני שתחשוב איזה קומיקס חסר שליטה עצמית קבל את הטלפון שלה לאחרונה.

והיא תבין לבד מי מעביר את הטלפון שלה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

132

תתפלא קישקשתא,
אותו אחד שאתה מתכוון אליו עדיין לא ביקש ממני את מספר הפלאפון של ז'יני כך שספק אם הבין את מסר הדיווח.
מבירור עם הגברת עולה שהוא עדיין לא פקד אותה.

ז'ני

133
לאותו אחד יש את הטלפון שלה והוא מחלק אותו.

לגבי החלק המודגש בצהוב - לגמרי מסכים איתך! צחוק
[QUOTE=קריסטל]
תתפלא קישקשתא,
אותו אחד שאתה מתכוון אליו עדיין לא ביקש ממני את מספר הפלאפון של ז'יני כך שספק אם הבין את מסר הדיווח.
מבירור עם הגברת עולה שהוא עדיין לא פקד אותה.
[/QUOTE]
קישקשתא2013-06-28 08:57:59
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

134
מטרד קוצני שכמותך ,ולקריסטל בתשובה לאמירתך ,'הבין גם הבין' מה דעתך שאתה תמסור לה,face to face את המסר שאתה כותב
Evil Smile

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

ז'ני

135
[QUOTE=אחים שלו גברים]קומיקס אתה שוב מגבב מילים ולא יוצא לך משפט.
לא חבל?[/QUOTE]

ז'ני

137
סופרמן,
שיהיה לך ברור,
ז'יני סיפרה לי מיוזמתה שהבינה,כנראה מהאתר או מחברי הפורום שנפגשו איתה,שאתה מחפש אותה ולכן הסכימה למסור
את מספר הפלאפון שלה רק לך.
אני כלל לא הזכרתי אותך,כך שלא תחשוב חלילה שאני המצאתי לה איזה סיפור ולכן הסכימה,הכל בא ממנה.

ז'ני

139
אתמול סופסוף יצא לי לפגוש את ז'ני שעובדת בהר ציון.התקשרתי קבעתי אספתי אותה מרחוב עליה ונסעתי לפינה בודדה.בחורה צעירה שיער קצר מקורזל מדברת בלחש ומאוד נעימה.כרגע בהריון חודש חמישי בטן תפוחה וחזה בינוני עומד קשה[בגלל ההריון..]ישבן נחמד לא שיכורה לא נרקומנית ממש בת השכן.מורידים בגדים ליטופים מזמוזים מרטיב את הכוס בג'ל טעם תות מציצה חשופה ואיטית גומי והתחילה לרכב עליי בעדינות כשאני מנשק ומלקק את החזה שלה.הופך אותה על 4 בעדינות ומפמפם אותה מאחור ואז שוב מציצה רכה וגמירה מיוחלת בפה מתנקים וחוזרים וכל זה ב 100 שח !ממש חריגה בנוף הדוחה של דרום ת"א.מי שמוצא אין ספק שממש כדי אבל בבקשה בעדינות ! התנהגתי לאט ורך בגלל ההריון צריך לכבד את הבחורה !לפי מה שהבנתי חבר שלה הכניס אותה להריון נפרדו והחליטה להשאיר את התינוק שיהיה להורים נכד וסבא וסבתא נין !
סיכום-
מחיר-100 [לפחות לי]
מראה-8
שירות-9
בהצלחה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”