כ לבה-מאתר אטרף - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

1
נתחיל מיזה שאת אתר אטרף אני לא מכיר כלל... קיבלתי את הנייד שלה מקולגה פה מוחא כפייה בפורום שאני לא יודע אם הוא רוצה קרדיט אז נשאיר אותו אנונימי.
התקשרתי אליה היה קצת קשה לקבוע איתה בכול זאת לא הגעתי דרך אטרף והיא די חשדנית.
לבסוף התרצתה והיגעתי לביתה בגבעתיים-מקום די מרכזי עם בעיות חנייה קשות טלפון לבחורה עליתי קומה והופה אני בדירה.
כמו שהיא אמרה היא בת 57 אולי היא נראת קצת פחות,כנראה שמצאתי חן בעיניה כי איך שנסגרה הדלת היא התנפלה עלי בנשיקות.
אחרי מיזמוזים של 5 דקות בסלון עשיתי מקלחת טובה ונכנסתי לחדר השינה.
אני חייב לציין שהיא עיצבה את הדירה בצורה גאונית אין סנטימטר חשוף אצלה בבית שלל אביזרים תמונות פסלים נירות פמוטים בית בסגנו באוהאוס ווינטאז' ברמה מאוד גבוהה וגם הדירה נקייה להפליא.
"אתה יודע שאני משפירצה?" שאלה אותי שנייה לפני שנכנסו למיטה "לא עניתי-אבל יש לי ניסיון" האמת שידעתי ורק בגלל זה באתי.
אחרי כמה דקות של מיזמוזים הנחתי אותה במרכז המיטה הזוגית והתחלתי לרדת לה,רק עם הלשון הדגדגן לא עוברת דקה וכיווצים של גמירה מטורפת עוברת לה בגוף ואני מרגיש איך הרחם דופק כמו קונגו מספר פעמים.
לא שפריץ ולא היה טיז ולא היה כלום... המשכתי בעבודה לא עוברת עוד דקה ושוב רעידות של צונמי ושוב לא יצא כלום.
הבנתי שהבחורה בעלת יכולות של מולטי אורגזמה,קראתי על כאלה בספרים פעם ראשונה שאני ניתקל.
ממשיך בעבודה וחושב יהיה שפיכה נשית או לא תהיה???
בגמירה הרבעית הסכר התחיל להפתח וקיבלתי התזה מטורפת מהכוס לפנים-זה הזכיר לי שהייתי קטן בספארי הייתה חיה אלפקה או לא למה שיורקת בסיגנון.
המשכתי בירידות כשאני מתוח לראות מתי יגמר לה החשק לגמור ואני יתחיל לזיין קצת... מזל שלא עשיתי התערבות כי הייתי מפסיד
הבחורה כמו מכונת יריה משומנת בלי מעצורים פד"מ לחיילים הקרביים.
גומרת כל דקה דקה וחצי כמו שעון דוקסה-גמירה אחת בלי השפרצה וגמירה עם השפרצה כניראה שהגוף צריך קצת לנוח ולהתחמש.
אחרי איזה 12-15 גמירות עברנו ל69... לפני שהיא התחילה למצוץ לי היא הלכה למטבח ושמה בפה מים חמים וזה היה נעים מאוד,הכוס שלה היה פתוח לרווחה ואני מלקק לה את הדגדן היא מוצצת לי בטירוף...
פעם ראשונה לפחות כך אני זוכר מישהי עשתה לי גרון עמוק אמיתי-היא הכניסה את כל הזיין לגרון וממש נצמדה לגופי להכניס לפה עוד ועוד...
המציצה שלה הייתה אלוהית והגמירות של כל דקה הרגו אותי... כשהיא הייתה על הגב זה היה סבבה אבל לקבל כל כמה דקות קילוח עצבני פעם לנחיר הימני פעם לשמאלי ופעם לרטוב של העין היה קשה מנשוא.היו דקות ארוכות שהתפללתי שתגמור בלי שפריץ כי לא יכולתי לנשום... יהיה מצחיק לקרוא מחר בעיתון גבר כבן 40+ טבע במיטה בגבעתיים.
אחרי 20 דקות ארוכות הצעתי לה להתהפך שמתי קונדום ועברנו לזיון מהצד כשהיא מאוננת על הדגדגן ואני דופק אותה נמרצות האורגזמות שלה היו כל כך חזקות שהרחם שלה העיף אותי החוצה כל גמירה.
לאחר שמיצית את התנוחה עברנו לדוגי... למרות גילה ומשקלה (היא לא רזה) היא זורמת לכל התנוחות-אולי בצעירותה הייתה מופיע בקרקס מדרנו.
הדוגי היה מושלם היא מגישה את הכוס בדיוק בזווית הנכונה ובגובה הנכון אחרי כמה גמירות ופימפומים אדירים מצידי היא שולחת ידיים אחורה ואני שולח ידיים קדימה ומחזיקים ידיים חזק ונכנסים לאטרף של קונטרות חזקות כשהיא גונחת וצועקת-"דפוק חזק תקרע אותי".
חזרנו עוד פעם לזיון מהצד 10 דקות משמאל ואחרי זה 10 דקות מימין עד שגמרתי.
אני גמרתי פעם אחת היא אולי מיליון.... לפני הזיון היא הביאה מגבת ופרשה על המיטה... מהאטרף של הזיון נראה לי שעד עכשיו היא לא מצאה את המגבת-מה שהיה על הסדין זה שמחת בית השואבה כאילו באו עם שני דליים ומילאו את כל המיטה.
עשיתי מקלחת דיברנו קצת והתעופפתי הבייתה.
לסיכום-
בת 57 מגבעתים שמנמונת
מראה טוב לגיל 57 מי שמחפש מילפית זה לא המקום
בית נקי מסודר טיפ טופ
אין לחץ של זמן אני הייתי שם שעתים ברוטו-שעה וחצי זיון נטו
400 שקל-שווה כל שקל
חוויה חד פעמית מצד אחד מצד שני אני מרגיש מפורק בחיים לא זיינתי ככה אני מרגיש שרירים תפוסים בכול הגוף.
קצת קשה כל העיניין של הגמירות שלה זה גורם לך להשקיע להשקיע עד שאתה שוקע.
מי ששלח אותי אמר שהיא לא מתאימה לכל אחד והוא צדק... יש פה הרבה משתמשים בפורום שזה לא מתאים להם.
האם אחזור-יש מצב אני חייב חודש להתאושש צחוק
שבת שלום.

הפרופסור2013-06-30 00:44:24
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

7
הגיל שלה באמת לא בשבילי (לא שאלת אם יש לה בת שממשיכה את העסק המשפחתי?), אבל אני מסכים עם אחד מקודמיי שזה היה אחד הפוסטים הקורעים ביותר באתר הזה.
יש לך כושר ביטוי יוצא מן הכלל, יכולת תיאורית מדהימה, ובמיוחד אוצר דימויים משגע, ואני מעביר את רשות הדיבור לאדון קופי-פייסט:

* באוהאוס וינטאז'
* דופק כמו קונגו
* לא שפריץ ולא טיז
* רעידות של צונמי
* אלפקה או למה
* מכונת יריה משומנת בלי מעצורים פד"מ לחיילים הקרביים
* כמו שעון דוקסה
* הגוף צריך קצת לנוח ולהתחמש
* לקבל כל כמה דקות קילוח עצבני פעם לנחיר הימני פעם לשמאלי ופעם לרטוב של העין היה קשה מנשוא
* יהיה מצחיק לקרוא מחר בעיתון גבר כבן 40+ טבע במיטה בגבעתיים
* הרחם שלה העיף אותי החוצה כל גמירה
* אולי בצעירותה הייתה מופיע בקרקס מדרנו
* "דפוק חזק תקרע אותי"
* לפני הזיון היא הביאה מגבת ופרשה על המיטה... מהאטרף של הזיון נראה לי שעד עכשיו היא לא מצאה את המגבת-מה שהיה על הסדין זה שמחת בית השואבה כאילו באו עם שני דליים ומילאו את כל המיטה

איך אמרו הגששים? "זה משפט מחוזי!"

לבה-מאתר אטרף

8
[QUOTE=הפרופסור] יהיה מצחיק לקרוא מחר בעיתון גבר כבן 40+ טבע במיטה בגבעתיים.

[/QUOTE]
רק דוגמה אחת מיני רבות בדיווח הקורע הזה! צחוק מוחא כפייה

הדיווחים הכי מצחיקים/קורעים וציניים בפורום! צחוק (ובו בזמן אמינים).

הכי אני אוהב לקום בבוקר ולראות שיש דיווח חדש שלך בפורום (מה שקרה היום) - עושה לי מצב רוח וגורם לי לחיוך! אצבע למעלה

קישקשתא2013-06-30 20:18:53
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

לבה-מאתר אטרף

9
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=הפרופסור] יהיה מצחיק לקרוא מחר בעיתון גבר כבן 40+ טבע במיטה בגבעתיים.

[/QUOTE]
רק דוגמה אחת מיני רבות בדיווח הקורע הזה! צחוק מוחא כפייה

הדיווחים הכי מצחיקים/קורעים וציניים בפורום! צחוק (ובו בזמן אמינים).

הכי אני אוהב לקום בבוקר ולראות שיש דיווח חדש שלך בפורום (מה שקרה היום) - עושה לי מצב רוח וגורם לי לחיוך! אצבע למעלה

[/QUOTE]
מילה טובה מימך זה עולם ומלואו... תודה רבה אח! Hug

לבה-מאתר אטרף

10
[QUOTE=Cyborg]
הגיל שלה באמת לא בשבילי (לא שאלת אם יש לה בת שממשיכה את העסק המשפחתי?), אבל אני מסכים עם אחד מקודמיי שזה היה אחד הפוסטים הקורעים ביותר באתר הזה.
יש לך כושר ביטוי יוצא מן הכלל, יכולת תיאורית מדהימה, ובמיוחד אוצר דימויים משגע, ואני מעביר את רשות הדיבור לאדון קופי-פייסט:

* באוהאוס וינטאז'
* דופק כמו קונגו
* לא שפריץ ולא טיז
* רעידות של צונמי
* אלפקה או למה
* מכונת יריה משומנת בלי מעצורים פד"מ לחיילים הקרביים
* כמו שעון דוקסה
* הגוף צריך קצת לנוח ולהתחמש
* לקבל כל כמה דקות קילוח עצבני פעם לנחיר הימני פעם לשמאלי ופעם לרטוב של העין היה קשה מנשוא
* יהיה מצחיק לקרוא מחר בעיתון גבר כבן 40+ טבע במיטה בגבעתיים
* הרחם שלה העיף אותי החוצה כל גמירה
* אולי בצעירותה הייתה מופיע בקרקס מדרנו
* "דפוק חזק תקרע אותי"
* לפני הזיון היא הביאה מגבת ופרשה על המיטה... מהאטרף של הזיון נראה לי שעד עכשיו היא לא מצאה את המגבת-מה שהיה על הסדין זה שמחת בית השואבה כאילו באו עם שני דליים ומילאו את כל המיטה

איך אמרו הגששים? "זה משפט מחוזי!"
[/QUOTE]
ענק... מוחא כפייה תודה.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”