כ אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@ - דף 16 - סקס אדיר

אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@

151
אפרו אני הבנתי.
כעת תבין גם אתה את הצד שלי: הודעתך המדוברת, שנראה שנבראה מתוך קנאה גרידא - ניתן היה לחשוב שמא יש לך איזה מניע נסתר שאיננו יודעים עליו לקרוא בקול רם להשעיית גנדן-פטיש-חיים-דניאל.
בין אם יש באמתחתך מניע שכזה ובין אם לאו - "אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו אזובי קיר"
משתמש מכובד כמוך שקורא להעיף על... דיווח.
האם בכלל עצרת לקרוא את השירשור ככה ברצף?
אם כן אולי יצא לך לשים לב לדלת שפתחת? עבור חוצפנים אחושרמוטה (צטערת אין מילה אחרת לכנותם כרגע) שלא תרמו כלום ולא דיווחו עשירית,
שלא יודעים מה זה לשקוד על דיווח סקס על חשבון הזמן הפרטי שלהם
פתאום קוראים להעיף את פטיש (בלי סיבה ממשית משלהם כן..?) העיקר סתם להוסיף שמן למדורה.
אפרו מהווה דוגמא. אפרו נתן דרור: יאללה תככנות! הנה אשל"ג! נהדר... (ותחשוב על זה)

ומילה על פטיש שהודעה אחת לא החלפנו ביננו בפרטי:
הוא מועף וחוזר נבעט וחוזר...
הרבה לא היו פועלים כמוהו בנחישות לחזור אבל הוא "המדביק" בשלו. מנסה להתסתנן לקבל לגיטימציה ולחזור.
אבל כשהוא חוזר הוא מ ד ו ו ח. לא על אחת, לא על שתיים - עשרות בנות מפה ומהנה באזור במרכז מתוך שלל הניקים שבחר.
רכז את כל ההודעות ותקבל קבוע בפורום עם מעל 1000 הודעות.
בסגנונו ה"מוגזם פראית" הוא תמיד אבל תמיד גורר אחריו תגובות רבות ומגוונות.
האמת, אינני זוכר על מה הוא עף בפעם הראשונה אבל את הרדיפה אחריו מאז לא ניתן לפספס.
רוצים את ראשו על מה? מה זה אם לא קנאה רבותיי. בחייאת.
את סופרמן השעו בזמנו כי משתמשים טענו שהוא חלה במחלת ה'שאלת יתר' אבל מאחוריי הצג כולם נקרעים מיציאותיו ונהנים מהצחוקים שלו.
אותו מקרה עם שחר סגל שעשו לו בזמנו את המוות בפוסט של תאילנד עד שהוא השתיק, השתיק כמו דג מלוח גם את אחרון המבקרים עם התמונות האמיתיות שפירסם.

ולסיום - ספקולציות לגבי הhiv חברים?
"מאחל הרבה אורך רוח ובהצלחה לכל מי שדגם וימתין כעת לתוצאות הבדיקות - באמת בהצלחה " - ?!
יכול להיות ויכול להיות שלא. זוהי מחלה נוראה ומושג קשה, לא אייפון לנפנף בו. לחשוב שגנדן דיווח על הבחורה בשביל להדביק משתמשים? - אז מה כל הבחורות שדיווח עליהן פטיש נשאיות?
קצת הגיון רבותיי. קצת הגיון וקצת פחות קנאה אחרת לא מעט חברים עוד יצאו לנו פה דבוקים אה.מוסלי2013-06-30 23:01:06

152
מוס - אחת ההודעות הכי הזויות שקראתי בפורום מאז ומעולם!
אחת ההודעות הכי לא אובייקטיביות שקראתי בפורום מאז ומעולם!
פייר - אתה מה זה מאכזב.

[QUOTE=מוסלי]אפרו אני הבנתי.

כעת תבין גם אתה את הצד שלי: הודעתך המדוברת, שנראה שנבראה מתוך קנאה גרידא - ניתן היה לחשוב שמא יש לך איזה מניע נסתר שאיננו יודעים עליו לקרוא בקול רם להשעיית גנדן-פטיש-חיים-דניאל.
קנאה מוס? במה בדיוק יש לקנא באיש החולה הזה? במה?!?!?
בין אם יש באמתחתך מניע שכזה ובין אם לאו - "אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו אזובי קיר"

משתמש מכובד כמוך שקורא להעיף על... דיווח.
על דיווח מוס? השתבשה עליך דעתך לחלוטין? האיש שלח ביודעין אנשים לבחורה שהוא בעצמו הזהיר לגביה
שהיא חולה ב h i v!!! (והסתיר את זהותו וזהותה).
אין לי מושג למה הוא עשה את מה שעשה (ברור שהאיש חולה בראש) - אבל שום דבר לא נעשה פה בתום לב!
תאר לך (חס וחלילה) שאתה היית הולך לאותה 'אינה' ואחרי זה מגלה שמדובר במרינה מהשיחים של מופת
ומי שהמליץ עליה ומסר לך את הטלפון שלה, הוא אותו פטישחשמלי שהזהיר בעבר שהיא נשאית.
האם גם אז היית מתבטא בכזאת סלחנות? מה בדיוק היית רוצה לעשות לאותו גנדן/פטישחשמלי?
האם בכלל עצרת לקרוא את השירשור ככה ברצף?

אם כן אולי יצא לך לשים לב לדלת שפתחת? עבור חוצפנים אחושרמוטה (צטערת אין מילה אחרת לכנותם כרגע) שלא תרמו כלום ולא דיווחו עשירית,

שלא יודעים מה זה לשקוד על דיווח סקס על חשבון הזמן הפרטי שלהם

פתאום קוראים להעיף את פטיש (בלי סיבה ממשית משלהם כן..?) העיקר סתם להוסיף שמן למדורה.

אפרו מהווה דוגמא. אפרו נתן דרור: יאללה תככנות! הנה אשל"ג! נהדר... (ותחשוב על זה)
שוב אחים שלו גברים? אתה מתכוון לאותו אחים שלו גברים שלא כתב בשרשור הזה?
אותו אחים שלו גברים שלא התערב אפילו לא במילה אחת?
אותו אחים שלו גברים שלא קרא להעיף את פטישחשמלי/חיים יבין/דניאל אפשטיין/גנדן?
אותו אחים שלו גברים?
אחים שלו גברים שבעבר רשמת עליו את הדברים האלה: שאלה
[QUOTE=מוסלי]תשים לב "אוליב", שהטמבל הכחול לרב מתעורר כאן לקראת שישי שבת. מתעורר ומטיח רפש.
במהלך השבוע הוא אינו מזיין בתשלום, כלומר אין דיווח וגם אין ממה לדווח אבל איך שמגיע שבת הפוץ נוחת כאן.
על "חיה ותן לחיות" לא שמע. דרך ארץ לא למד. מהפורום לא מועף.

כך נתקענו איתו. פשוטו כמשמעו.

[/QUOTE]
[QUOTE=מוסלי]ההבדל בין הלבלר לאחים שלו גברים הוא:

מהאחד ניתן להתעלם

השני לא יאפשר לך להתעלם ממנו!

(תנחש מי זה מי ) [/QUOTE]
אז מי פה בדיוק לא חי ונותן לחיות מוס? אחים שלו גברים או אתה?
מי לא נותן למי להתעלם ממנו? אחים שלו גברים או אתה?

ומילה על פטיש שהודעה אחת לא החלפנו ביננו בפרטי:
אתה אולי לא החלפת איתו מילה בפרטי, אבל אתה יודע מי מן הסתם מחליף איתו הרבה מילים בפרטי?
חולה כוס!
מאז שחולה כוס הפסיק לכתוב בפורום, הוא הפציע לשניה רק פעם אחת. יודע מתי זה היה?
ב'הודעת הפרישה' של פטישחשמלי (אחרי 10 חודשים של דממה מוחלטת מצידו):

אלכס צעירה 27 ראשלצ ~~חרמנית - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי ...

[QUOTE=חולה כוס]פטישחשמלי - חברי ואחי היקר !!!

אני מאחל לך מכל ה-Heart את כל הטוב שבעולם , ושיהיה לך המון מזל והצלחה עם המיועדת לנישואיך .

שלך חברך ואחיך לנשק ... חולה כוס .

אוהב אותך גבר !

[/QUOTE]

ומאז (שנה כמעט) - לא נשמע קולו.

אז אתה לא מחליף מילה עם פטישחשמלי.

אבל האם הודעתך לא קשורה לנאמנותך הבלתי מסויגת לחולה כוס? תמהני...

הוא מועף וחוזר נבעט וחוזר...

הרבה לא היו פועלים כמוהו בנחישות לחזור אבל הוא "המדביק" בשלו. מנסה להתסתנן לקבל לגיטימציה ולחזור.

אבל כשהוא חוזר הוא מ ד ו ו ח. לא על אחת, לא על שתיים - עשרות בנות מפה ומהנה באזור במרכז מתוך שלל הניקים שבחר.

רכז את כל ההודעות ותקבל קבוע בפורום עם מעל 1000 הודעות.

בסגנונו ה"מוגזם פראית" הוא תמיד אבל תמיד גורר אחריו תגובות רבות ומגוונות.
'בסגנונו המוגזם פראית'? מבולבל כל הכבוד מוס - ה understatment של השנה! מוחא כפייה
'מוגזם פראית'?
הוא שקרן - הוא ממציא - הוא פנטזיונר - הוא חולה בראש - הוא שקרן פתולוגי!!!
הוא מטעה אנשים - הוא משתמש פסול - הוא פגע רע!!!
האמת, אינני זוכר על מה הוא עף בפעם הראשונה אבל את הרדיפה אחריו מאז לא ניתן לפספס.
אינך זוכר על מה הוא עף בפעם הראשונה? איזה מזל שיש לך אותי בשביל להזכיר לך?
אז ככה (נגנב מפטישחמלי):
הוא היה פטישחשמלי (שלא הושעה ולא הועף) ופתאום החליט שהוא רוצה להיות חיים יבין:

מוניקה מילף פצצתית חולון 47+-.... - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

כשאני ו gunner עלינו עליו, הוא התעצבן עלינו - פתח ניק שלישי (דניאל אפשטיין)

והתחיל לטנף את הפה שלו וללכלך:
אתה מבין? היו לו שלושה ניקים במקביל בפורום. האם זה תקין? זה נראה לך נורמלי? (ורק אז הוא הועף על שלל הניקים שלו).
ואז הוא חזר בפעם הרביעית בתור גנדן. ומה הוא עושה בתור גנדן?
מדווח על בחורה שעליה כבר דיווח בעבר (וממליץ עליה חמות) בתור חיים יבין.
זה נראה לך נורמלי? נראה לך תקין?

רוצים את ראשו על מה? מה זה אם לא קנאה רבותיי. בחייאת.
מי מקנא בפריק הזה? מה לקחת אחינו? מבולבל
רוצים את ראשו על כך ששלח אנשים ביודעין לבחורה חולה (כך על פי טענתו, אי אפשר לדעת כלום עם השקרן הפתולוגי הזה).
את סופרמן השעו בזמנו כי משתמשים טענו שהוא חלה במחלת ה'שאלת יתר' אבל מאחוריי הצג כולם נקרעים מיציאותיו ונהנים מהצחוקים שלו.
מה הקשר?
אותו מקרה עם שחר סגל שעשו לו בזמנו את המוות בפוסט של תאילנד עד שהוא השתיק, השתיק כמו דג מלוח גם את אחרון המבקרים עם התמונות האמיתיות שפירסם.

שוב - מה הקשר? אתה יכול להשוות את שני אלה לפושע הזה? (כן - לגמרי פושע) המיץ של הזבל!
חולה בראש מסוכן!

ולסיום - ספקולציות לגבי הhiv חברים?

"מאחל הרבה אורך רוח ובהצלחה לכל מי שדגם וימתין כעת לתוצאות הבדיקות - באמת בהצלחה " - ?!

יכול להיות ויכול להיות שלא. זוהי מחלה נוראה ומושג קשה, לא אייפון לנפנף בו. לחשוב שגנדן דיווח על הבחורה בשביל להדביק משתמשים? - אז מה כל הבחורות שדיווח עליהן פטיש נשאיות?

קצת הגיון רבותיי. קצת הגיון וקצת פחות קנאה אחרת לא מעט חברים עוד יצאו לנו פה דבוקים אה.[/QUOTE]
מה אני אגיד לך? אבדת את זה לגמרי.
נאמנותך לחולה כוס ולחבריו העבירה אותך על דעתך.
אבדת כל אובייקטיביות.
נסה לשים עצמך בנעליים של אותם חרדים שצריכים עכשיו לחכות שבועות לבדיקה שלהם
והכל בגלל מעשיו של החבר של החבר של - פטישחשמלי/חיים יבין/דניאל אפשטיין/גנדן.
תתבייש לך מוס! אני מה זה מאוכזב ממך, ציפיתי ממך ליותר...
הייתי בטוח שתתנער מהזבל הזה - אבל כנראה שנאמנותך לחולה כוס גוברת על הכל.
עצוב, באמת עצוב...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

154
קיש, מבלי לגרוע מיכולתיך הבלשיות (אני ההזוי?) אחד צריך להיות בעל מח מאוד יצירתי על מנת להאמין לתיאוריה שלך לגבי הנשאית ולגבי זה שפטיש 'שלח' אליה אנשים להידבק.
כפי שאמרתי - מנפנפים במושג כאילו זה אייפון.
יעש למישהו הוכחה אמיתית?

155
למי שלא מבין מה קורה כאן,או סתם מיתמם ועושה עצמו אהבל.
יש כנופיה של בני חושך שמעולם לא קיבלו את חילופי השלטון כאן.מעולם לא ידעו לחיות ולתת לזולתם לחיות.
הבוסים שלהם החכים,הטוחנים העמיתים,מפעילים אותם דרך ההודעות הפרטיות ובסלולרים .
החיילים,הבובות על החוטים,זה מעלי,חוזה לך ברח,ועוד כמה,הינם הצינורות דרכם הבוסים משתינים!
איומים בפרטי,נביחות על משתמשים חדשים וותיקים.קפיצות מהחורים של ברזלנים בשקל על כל פוסט והודעה שלא תואמת את מדיניות הבוסים הפכה לחם חוק כאן בפורום.
וכך השקר הופך לאמת והאמת לשקר.
משתמשים מפחדים להגיב וסותמים את הפה.

כן ! חשוב שתדעו,גנב הסלולרים ואנס הזונות איים עלי בפרטי,והודיע לי לקבוע מקום ושעה כדי להסביר לי עיניינים בארבע עיניים .

156
אז אני לא קשור להנהגה הזו או לקודמת ולא מעניין אותי שום אינטריגות בין קבוצות כאלו או אחרות.

אבל מוסלי, עם הרבה כבוד כי אתה בהחלט משתמש שתורם לפורום הזה, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ולענות להודעה האחרונה שלך....
בקצרה אומר אני מוותר ללא צל של מחשבה על דיווחים כגון:
1. דיווח ללא אפשרות קישור לבחורה - מבחינתי זה לא דיווח אלא בזבוז זמן.
2. דיווח שיקרי - אפילו יותר גרוע מסעיף 1 כי הוא בא להטעות בכוונה.
3. דיווח מגמתי - יח"צני או אינטרסנטי מסיבה כזו או אחרת.
4. דיווח לא בריא - הפניה לבחורה שנחשדת כחולה ... ? ? ? ?

מר גנדן הגדיל ועשה ובפוסט אחד הצליח להכיל את סעיפים 1-4 גם יחד, זאת ועוד,
אם הבחור "כשר" ו "תמים" כדבריך מדוע הוא לא שב לפוסט לנקות את שמו ?

מוסלי, כאחד המשתמשים היותר פעילים בפורום, אתה פשוט חייב לגנות גם אתה את הבחור,
אחרת בוא פשוט נסגור את הפורום....
הכל מכל כל....

157
אפרו שוב, שנינו אוהבים את הפורום הזה ונמצאים פה לא מאתמול.

מעבר למקרה דנן של 'גנדן' הנוכחי אם תסתכלט מעבר לאף תוכל לראות שמדובר במשתמש לא פחות ותיק ממך וממני בפורום שביקר מבקר ויבקר במפתני דלתן של נערות עובדות. לטעון שפטיש 'שולח אנשים' על מנת שידבקו אצל ספק נשאית ואז לחכך ידיים בהנאה זה... מופרך.
איך הוא כותב? זו כבר שאלה אחרת. אני מסכים עם 4 נקודותיך ומסיק מכך שבעיניך הוא פנטזיונר שגובל בשקרן. לגיטימי.
בעיני יש בו להט לדווח לחבר'ה בצורה מאוד מוגזמת עד כי כלל לא שם לב לרווח שמקדיש אף לנקודה בסוף משפט. מהסוג שכותב "טחנתי 20 דקות מהצד ועוד רבע שלה אנאלי יצאתי אחרי חצי שעה".
למה לא שב לנקות את שמו? כי כנראה יותר קל לו לפתוח יוזר חדש מלנסות לטפס על כבל של ברזל מתוך בור שאנשים מנסים לקבור בו אותו.
חולה כוס? פטיש זה מקרה שני בלבד מאז הקמתו של הפורום שנרדף בעיקר הודות ל"דיווחיו".
הפורום הרויח? אנשים קוראים לו עד היום כזאבים בגבעות.

מוסלי2013-07-01 11:48:14

158
[QUOTE=מוסלי]אפרו שוב, שנינו אוהבים את הפורום הזה ונמצאים פה לא מאתמול.

מעבר למקרה דנן של 'גנדן' הנוכחי אם תסתכלט מעבר לאף תוכל לראות שמדובר במשתמש לא פחות ותיק ממך וממני בפורום שביקר מבקר ויבקר במפתני דלתן של נערות עובדות. לטעון שפטיש 'שולח אנשים' על מנת שידבקו אצל ספק נשאית ואז לחכך ידיים בהנאה זה... מופרך. אז איך אתה מסביר את מה שקרה פה ?
איך הוא כותב? זו כבר שאלה אחרת. אני מסכים עם 4 נקודותיך ומסיק מכך שבעיניך הוא פנטזיונר שגובל בשקרן. לגיטימי. האמת, איך הוא כותב פחות מפריע לי אישית, מקובל עליי משתמשים עם כושר ביטוי נמוך, לא מקובל עליי משתמשים עם "אינטגרטי" נמוך...
בעיני יש בו להט לדווח לחבר'ה בצורה מאוד מוגזמת עד כי כלל לא שם לב לרווח שמקדיש אף לנקודה בסוף משפט. מהסוג שכותב "טחנתי 20 דקות מהצד ועוד רבע שלה אנאלי יצאתי אחרי חצי שעה".

למה לא שב לנקות את שמו? כי כנראה יותר קל לו לפתוח יוזר חדש מלנסות לטפס על כבל של ברזל מתוך בור שאנשים מנסים לקבור בו אותו. כבר הוכח פה שהוא לא ממש יכול לברוח מההיסטוריה שלו, מה גם מפריע לו לנסות לנקות את שמו ואז לחזור ביוזר אחר ? הקונספציה שלך לא ממש תופסת פה לצערי
חולה כוס? פטיש זה מקרה שני בלבד מאז הקמתו של הפורום שנרדף בעיקר הודות ל"דיווחיו".

הפורום הרויח? אנשים קוראים לו עד היום כזאבים בגבעות. אני לא מדבר על כל הניקים כאן, אני מדבר על המקרה הספציפי. להזכירך לי הפריע "הדיווח" (שהיה ממש לא דיווח) עוד טרם שהיה הקשר לנושא הבחורה הנשאית ולמעלליו ההיסטוריים של גנדן, לי הפוסט הפריע כבר בהתייחס לנקודה הראשונה עליה כתבתי (לתת דיווח בלי אמצעי קשר לבחורה = לא דיווח !)

[/QUOTE]

מוסלי לטעמי, שוב, ייתכן שאתה טועה ומטעה כאן,אולי רציתי להעביר נקודה שמתקשרת לסיפור הספציפי אבל לא בדיוק ולכן ייצא לך קצת לא מתאים.
אחרת, קשה לי להבין איך משתמש כמוך יכול לקבל "דיווח" שכזה... ?
הכל מכל כל....

159
[QUOTE=אוהב סבתות]למי שלא מבין מה קורה כאן,או סתם מיתמם ועושה עצמו אהבל.
יש כנופיה של בני חושך שמעולם לא קיבלו את חילופי השלטון כאן.מעולם לא ידעו לחיות ולתת לזולתם לחיות.
הבוסים שלהם החכים,הטוחנים העמיתים,מפעילים אותם דרך ההודעות הפרטיות ובסלולרים .
החיילים,הבובות על החוטים,זה מעלי,חוזה לך ברח,ועוד כמה,הינם הצינורות דרכם הבוסים משתינים!
איומים בפרטי,נביחות על משתמשים חדשים וותיקים.קפיצות מהחורים של ברזלנים בשקל על כל פוסט והודעה שלא תואמת את מדיניות הבוסים הפכה לחם חוק כאן בפורום.
וכך השקר הופך לאמת והאמת לשקר.
משתמשים מפחדים להגיב וסותמים את הפה.

כן ! חשוב שתדעו,גנב הסלולרים ואנס הזונות איים עלי בפרטי,והודיע לי לקבוע מקום ושעה כדי להסביר לי עיניינים בארבע עיניים .[/QUOTE]

יש חיל חדש במקהלת הסברס המתוסכל...

(כעת ברור למה שידל אותך לחזור לפורום..)
המגביה עוף - ירחיק ראות

160
לא שידלתי אף אחד לעשות כלום.

אבל אני כן מת לשדל אותך להוציא כבר את המטאטא שתקוע לך בתחת כל השנים האלה. קריצה

לא כואב אחינו?

אגב - אוהב סבתות לא טועה לגבייך, גם מוסלי חושב כך:
[QUOTE=מוסלי]איצטגנין,

לכמה זמן קולך נדם לפני שהוצאת מעצמך דוקא תגובה זו, דוקא ביום חג לפורום?

האם אי פעם גינית את מעשיו של המשתמש פררו רושה? הערת לו? התשובה היא שלא.

אבל את קישקשתא, ללא ספק המדווח הכי אמין ופעיל כאן כיום מצאת זמן לעקוץ??

תגיד, עוד כמה זמן אתה חושב שתצליח לעבוד כאן על 'כל האנשים' - 'כל הזמן'?

נאנר צדק. איצטגנין הוא שריד של ההנהלה הקודמת, שני ברמתו רק ל'הטוחן'

אלא מה מר טוחן 2, הפעם אין לך הרבה ברירה מלבד להשתלב בקיים, לדגום ולדווח.

זאת כמובן, אם אתה רוצה שקולך לא רק יישמע פה מדי פעם,

אלא גם יהיה שווה משהו. [/QUOTE]

קישקשתא2013-07-01 15:50:02
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”