כ נועה חדשה בתא - סקס אדיר

נועה חדשה בתא

5
להלן דיווח טרי מהיום...
הקשר בין התמונה למציאות רחוק.. אישה כבת 50. חזה מידה B מוצק. הדירה לא נראת נקיה.מלא חבילות ושקיות בכל מקום, על מיטת העיסוי ישנו סדין בד חד פעמי שלאחר שיצאתי לא הוחלף (כנראה גם לא לפני...)
בטל הובטח עיסוי של שעה הכולל בודי. בפועל לאחר כ20 דקות היתה מוכנה לסיים את העניין
לגבי העיסוי..
לאחר שניכנסתי לדירה כיוונה אותי לחדר שבו מיטת העיסוי. הועבר תשלום 250+50טיפ מראש והורתה לי להתפשט, לא שאלה על מקלחת :-(
הקצף המובטח אולי קיים בכבאית של מכבי האש, בדירה יש שמן שמחזיקה במה שנראה כמו קערית/כלי לאחסון אוכל במקרר ללא המכסה. לאחר שפשטה בגדים התחילה בעיסוי. רגליים - עורף - גב רוב רובו ליטופים ולא ממש עיסוי. לאחר 20 דקות ביקשה שאתהפך והתחילה עם עיסוי במפשעה ושמן על שמוליק. כאן איפשרה ידים לאיזור השבלול וכששאלתי מה עם בודי ביקשה שאתן לה לשכב ולעלות עליה ולגמור בין השדיים. רעיון נחמד רק שאין לה חזה מספיק גדול לתנוחה זו. לאחר כמה דקות ביקשתי לרדת לה והסכימה... נראה לנהנתה אבל לא נותנת לך להרגיש שכיף לה.. עד האורגזמה המיועדת. לאחר מכן שוב שכבתי על הגב ושמוליק עבר טיפול שמן עד הסיום. בשלב זה הניחה עליי מגבונית והלכה להתקלח.. יענו תנגב לבד אני סיימתי את שלי!! - מיקלחת שלי עם מגבת קטנה והופ החוצה!!!!

לא אחזור
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)

נועה חדשה בתא

6
תודה לכל המגיבים, חסכתם לי ולהרבה אחרים נפילה וודאית !
מדהים איזה חוצפה יש לנועה הזאת לפרסם תמונה של דוגמנית כוסית צעירה ולהבטיח עיסוי קצף כשבפועל היא בת 50 ואין שום כלום...
יחס גורר יחס

נועה חדשה בתא

7
עמית תודה על הדיווח.

לפעם הבאה, כשאתה מגיע ורואה שהמציאות שונה מהתמונה אולי זה המקום להסביר בנימוס שאתה תחזור כשהיא תראה כמו בתמונה ? הכתובת היתה על התמונה .... סליחה, על הקיר כמובן טירון ירוק2013-07-02 18:10:44
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”