לא להתבלבל אני לא הולך לדווח על זונות צמרת .
רק על התעוררות ניכרת .
הייתה תקופת יובש קלה ( מצידי ) , אבל לאחרונה חזרתי לעניינים ....
בשבועים האחרונים חזרתי על אותה רוטינה מספר פעמים : מקלחת , גילוח , בושם 3-4 רדבול וקופסא יקרה של מלבורו לייט
ויציאה לשטח .
... דרך אגב בזמן האחרון אני נמנע מלהתגלח באותו היום שבו אני יוצא לשטח , אולי זה רק אני אבל תמיד קורה שיש פציעות קלות או דימום באיזור הארגז כלים

והמחשבה של דימום באשכים בתוספת הרפס , דימום או כל זועמה אחרת בפיה של הגברת העובדת ברחוב לא עושה לי טוב .
חייבים להזהר !!!
חלק מהלילות עברו על יבש וחלקם גם הניבו פירות .
כרגיל אותו הדכאון שבא אחרי אין סוף סיבובים מיותרים ותדלוקים בלי סוף .
כל העניין של הסודנים רק מחמיר בכל פעם שאני מסתובב באיזור אני רואה יותר ויותר אלימות וסרחון .
נדמה גם שהנרקומניות הופכות לגמורות יותר ויותר מיום ליום .
על כל הגברים , קוקסנלים והמחופשים לנשים אני בכלל לא מדבר .
לא בדיוק כוס התה שלי ואני חייב לציין שאני די מאוכזב שלדברים האלה יש קליינטורה לא רעה בכלל .
לפני שבוע בערך ירו בסודני ברחוב לבנדה בקרבת ההוסטל של הבנות והמקום היה מפוצץ בניידות ואמבולנסים .
מה שגרם להר ציון ולאיזור המחששה להיות כמו עיר במערב הפרוע ללא שריף , כי כולם היו עסוקים בירי .
כמו מקקים יצאו פתאום לאור מכל מיני סמטאות חשוכות כל הגמורות .
אין לי כח לפרט שמות מה גם שאת רובם אני לא יודע .
לפעמים אני כבר לא יודע מה מושך אותי לאיזור , הרצון לזיין ? או הרצון לצפות בכל האקשן מהצד ?
אבל איך שאני רואה מישהי מגרה מסתובבת באיזור שמוליק דואג לאותת לי ומזכיר לי בדיוק בשביל מה אנחנו כאן .
אפשר לדווח כאן פוסט של מאות עמודים רק על מה שאתה רואה תוך כדי שיטוט או על החוויות בהפסקות בקיוסקים , טאבון שווארמה וכו' .
אבל לא בשביל זה אנחנו כאן .
אומנם כיף לפתוח לפעמים את הפורום ולראות פוסטים מעניינים ומשעשעים של חברים כמו :
ראסטי , קריסטל , קישקשתי , סגן , דן , מוסלי , אדיר , xrm , alex ועוד טובים ורבים ...
אבל אי אפשר שלא לשים לב שיש הרבה חברה חדשים אבל רובם הגדול נותן דיווחים חסרי טעם .
בלי מידע מדויק וכו' .
( מקודם דפדפתי וראיתי דיווח בסגנון כזה : שלום אני חדש פה , לפני שבועיים הייתי בתל ברוך ראיתי זונה רוסיה בלונדינית
זיינתי אותה והלכתי ) wtf אני שואל את עצמי ....
רג'ינה נעלמה לגמרי חודש שאני לא רואה אותה , פעמיים האחרונות שראיתי אותה לא דגמתי רק הלכתי להביא לה משהו לאכול ולשתות ומאז נעלמה .
לסופרמן וראסטי ששאלו על יאנה , לא ראיתי אותה כמה חודשים טובים .
לפני שבוע כמנהגי עברתי ליד החניון שבו היא עובדת ולשמחתי הרבה שמתי לב שיש רכב בפינת העבודה .
התפללתי שמהרכב לא תצא הרוסיה המכוערת עם השער קארה שגם כן עובדת בחניון הזה .
אחרי כעשר דקות המתנה גיליתי לשמחתי הרבה שזו אכן היא .
היא מיד יצאה מהחניון והחלה ללכת נגד כיוון הנסיעה ולא עצרה כי כנראה חשבה שאני איזה סוטה בגלל שראתה שהמתנתי בזמן שעבדה .
וגם בגלל שהחלפתי רכב , מהר מאוד בהקפתי את הבלוק ועצרתי לצידה במקום מואר .
מיד זיהתה אותי ונסענו לחניון .
כרגיל מציצה איטית ורגועה של לפחות רבע שעה .
אפשר לגעת חופשי והיא לא מתלוננת , כל עוד מכבדים אותה היא נונתנת את התמורה הכי טובה שתבקלו ברחוב בעבור 50 ש"ח
מה שכן באמת הפכה לחופרת , דיברה דיברה דיברה דיברה אבל אני מת עליה ככה שלא הפריעה לי.
אמרתי לה שהחלפתי גם נייד ואין לי תמספר שלה .
קיבלתי מספר חדש ומאז ניסיתי כמה פעמים ולא זמין או כשזמין אין מענה .
עוד מישהי טובה ומוכרת , אלבינה .
דגמתי אותה פעמיים השבוע , רק למציצה .
היא מהגמורות ממש לייט , צלולה לגמרי וכיף לדבר איתה .
בפנים לא משהו וגופה צנום אבל עדיין יש לה גוף מאוד נשי ומחרמן .
כרגיל 50 ש"ח למציצה .
הבאה בתור , בחורה גם כן לא חדשה .
פעם הייתה עובדת לבד והיום יש לה סרסור במאזדה 3 זהובה עם מכות בכל הרכב .
בהירה , כמטר 70 , חזה בינוני לא רע בכלל , שער אדמדם/ג'ינג'י קארה .
עומדת בכניסה לשביל התנופה .
50 ש"ח מציצה משעממת ( עד שאתה תופס לה את הראש ומזיין כאילו זה מנוש

לא ממש נקיה לפעמים ממחזרת בגדים במשך 3-4 ימים , למזלי תפסתי אותה ביום החמישי עם לבוש נקי

בבורסה יש את הגנבות מתל ברוך , הדתיה הקוקסינל , הזקנה עם השער השחור שמלה שחורה וחזה גדול , אלין שלצערי חטפו לי אותה מתחת לאף ולא יכלתי לחכות שתסיים , את השמנה השחומה עם הפנים היפות והסרסור ביונדאי , קוקסינליות .
לא דגמתי כלום לאחרונה במתחם הבורסה אבל זה מה שראיתי .
בשבת עברתי שם בשש וחצי בבוקר וראיתי את השאטנית הרוסיה עם הפנים המלחיצות שתמיד הייתה באה יחד עם החברה שלה החובבת בירות .
עומדת לבדה ומנופפת לי לעצור , פתחתי את החלון והציעה לי שתעשה לי ביד בתמורה לטרמפ
להר ציון . כמובן הסכמתי !
אמרתי לה שתוריד חולצה ונסעתי דרך איילון , כל הדרך היא מאוננת לי פתאום ביציאה של לה גוארדיה זקן בן 70 עצר לידי
עם ג'יפ מרצדס והיה מבסוט ממה שהוא רואה !
אתמול ראיתי תימניה עם תלתלים שחורים בערך מטר 65 עם חזה די גדול ושמלה ורודה .
אין לה שום סימן של משתמשת והייתה נראת גם די נקיה .
שאלתי כמה זה מציצה , ענתה חמישים .
אמרתי תודה ( רציתי לעשות עוד סיבוב כי בדיוק הגעתי )
ולא חזרתי אליה כי שמעתי אותה מקללת בגלל שלא הלעתי אותה , וכמו שאתם יודעים אני לא אוהב ערסיות .
למתעניינים הלכה מולה הטאבון בקטע שבין שלמה לכספומט של לאומי .
יש בחורה אחת שנראת לא רע בכלל .
היא גם כן שחומה לא בטוח תימניה אבל ככה ניראת .
רזה , שחומה, שער שחור , עגיל בגבה וקעקוע צמיד על אחת הזרועות .
איך שעצרתי לידה בדיוק עצר מאחרי שוטר לבדיקה ......

זו הפעם השלישית שאני מפספס את הגוף השחום והרזה הזה

ולסיום
אני רוצה לדווח על רוסיה כבת 40 עם גוף של בת 18 .
הייתה עובדת לפני כשנה באיזור הבורסה ולא עולה עם כל אחד .
אמרה את שמה אבל שכחתי, מצטער .
כיום היא באיזור המחששות ניראת שם פעילה מאוד בענייני הלבן .
כל הזמן עסוקה בלעשן סמים .
אבל אל חשש היא גם נותנת שירות .
היא בלונדינית שער לרוב אסוף אבלל גם פזור לפעמים .
לא שעירה בכלל , וגוון העור שלה הוא מהמחרמנים ביותר שאותו תראו רק אצל רוסיות שנשרפו בשמש והעור הפך לסוג של חום ורוד .
על הכתף אני זוכר קעקוע , עגיל בטבור והכי בולט זה עוד קעקוע על הירך , את זה שעל הירך אי אפשר לפספס אם היא לובשת מכנס קצר .
חזה מסולקן , אומנם עבודה של לפני כמה שנים טובות אבל בכל זאת עדיין עומד , פטמות קטנות ונעימות .
מנוע קצת קוצני וצר למדי .
בקיצור משהו שבאמת שווה זיון .
לבשה גופיה ורודה ובזכותה ניתן לראות את החזה המסולקן מהצד .
מכנסי ג'ינס קצר בסגנון דפוק אותי . ( אני מודה כל בוקר לאלוהים שזה נכנס השנה לאופנה ממש חזק )
נסענו לחניון התת קרקעי , העברתי לרשותה 100 ש"ח .
הורידה את כל הבגדים ונתנה מציצה עם ואקום חזק , בזמן שמצצה ידי טיילו בכל גופה הקומפקטי .
לאחר שלוש דקות של מציצה סובבתי אותה על 4 אחזתי בכדורי הסיליקון ופמפמתי כמו ארנבת עד לגמירה המיוחלת .
גם בזמן הדוגי נתנה קונטרות לא רעות בכלל .
ניראת קצת לא נחמדה אבל זה רק סוג של מעטפת חיצונית שדבקה בה לאחר כל השנים כשורדת ברחוב .