כ אומה תורמן - דף 3 - סקס אדיר

אומה תורמן

23
היא מתחת לשלט,הטילה עוגן,ומחכה רק לך.שים לב! היא מתחת לאות "ל",אם תראה בחורה דומה לה,אבל מתחת לאות"נ" לו לא היא אלא המתחזה שלה ליאנה.אני לא רוצה לדבר על זו שמתחת לאות "ן",ואני ארמוז לך שכדאי שתזהר.בפעם הבאה שאראה אותה אני אשתיל עליה GPS וכך אחרי שנתיים,תוכל להתביית על זונה שעומדת באותו מקום,כמעט כל ערב,כבר לפחות ארבע שנים.בהצלחה!

אומה תורמן

24
צחוקמוחא כפייהצחוקמוחא כפייה

[QUOTE=ALEXXX]היא מתחת לשלט,הטילה עוגן,ומחכה רק לך.שים לב! היא מתחת לאות "ל",אם תראה בחורה דומה לה,אבל מתחת לאות"נ" לו לא היא אלא המתחזה שלה ליאנה.אני לא רוצה לדבר על זו שמתחת לאות "ן",ואני ארמוז לך שכדאי שתזהר.בפעם הבאה שאראה אותה אני אשתיל עליה GPS וכך אחרי שנתיים,תוכל להתביית על זונה שעומדת באותו מקום,כמעט כל ערב,כבר לפחות ארבע שנים.בהצלחה![/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אומה תורמן

26
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה[QUOTE=ALEXXX]היא מתחת לשלט,הטילה עוגן,ומחכה רק לך.שים לב! היא מתחת לאות "ל",אם תראה בחורה דומה לה,אבל מתחת לאות"נ" לו לא היא אלא המתחזה שלה ליאנה.אני לא רוצה לדבר על זו שמתחת לאות "ן",ואני ארמוז לך שכדאי שתזהר.בפעם הבאה שאראה אותה אני אשתיל עליה GPS וכך אחרי שנתיים,תוכל להתביית על זונה שעומדת באותו מקום,כמעט כל ערב,כבר לפחות ארבע שנים.בהצלחה![/QUOTE]

יש מצב שלפעמים היא מתחת לאות א ?
ואם כן באילו ימים ושעות ?
ובאיזה לבוש ?
Living on the wild side of life

אומה תורמן

27
היא עומדת מתחת לאותיות האהוי

וכן לא יצא לי לראות אותה עדיין,כיון שהיא כניראה נחטפת מהר,BADBOY25, נראה לי שמצאתי את ג'ני שלך,ההיא עם הקעקוע מעל התחת.

עמדה אחרי הכספומטים מיד כשפונים ימינה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”