כ כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו - דף 2 - סקס אדיר

כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו

16
עידכון מליאונה עדיין בענף היתי אצלה יום ב' בערב רק בשביל הסקרנות העלתה מחיר ל120 בסיס 130 פלוס מציצה [ו170 כולל הכול]לפי הדיבור שלה אתה יכול להבין שהרבה זמן היא לא תשקיע בך אבל לא בדקתי מה עוד שזה מזכיר את הבחורות מרחוב פין על הכורסאות שם אחרי מו"מ קצר המחיר היה חצי [ היום אין תחרות אז אין מו"מ]ולכן למרות החזה הגדול [היא מעט מלאה בבטן אבל לא שמנה] כבר חוויתי חזה גדול מזה בחורה בשם אוקסנה שכבר נעלמה היה לה כיפליים מירפסת אבל היתה גם יותר גדולה וכול הדיל היה 80--100 ש"ח ולכן לא ממש מרגש אותי.. ובמחיר הזה 170 אני כבר מעדיף לחפש אפשרויות אחרות [דרך אגב הבעל בית יושב שם מולך שאתה ניכנס]

17
שלום לכולם,
גילוי נאות - אני קורא ומשתמש בפורום כבר למעלה משנתיים, לאחרונה החלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל להכנס לעניינים.

אז ככה - בין עשרות הבחורות שיצא לי לדגום, מודה....התמכרתי לליאונה!
למי שלא יודע, מדובר במקום קטן ברח' ברזילי 9, ת"א. המקום נראה מבחוץ כחנות סקס קטנה, אבל כשנכנסים פנימה הכל נראה שונה.
ליאונה נמצאת בימים א',ב' ו-ד' עד השעה 20:45. טלפון 03-5605551.

נכנסים, בוחרים בליאונה ונכנסים לחדר קטן.
ליאונה - בחורה ממוצא רוסי, גבוהה וחזקה, פנים מאוד רציניות - לא מרבה לחייך. אבל גוף.....ווואאאוווו
לליאונה יש זוג שדיים ענקיים!!! עומדים!!! מושלמים!!!!

ליאונה מוסרת פרטים - 120 ש"ח - סטריפטיז וזיון שדיים.
150 ש"ח - סטריפטיז ומציצה מקונדמת.
170 ש"ח - סטריפטיז מציצה מקונדמת וזיון.

כמובן שבחרתי באופציה השלישית!
ליאונה מושיבה אותי על ספה קטנה ומתחילה בריקוד חושני. משילה מעצמה את הבגדים...ואז הגיע הרגע הגדול -
ליאונה מסירה מעליה את החזייה.....ואני נשאר המום! זוג השדיים הכי יפים וסקסיים שראיתי בכל ימי חיי!!!
ליאונה מבקשת שאקום ומתחילה להתחכך בי עם ישבנה......
לאחר שראתה שהחבריקו שלי כבר עומד במלוא תפארתו...ליאונה מושיבה אותי והיא על הברכיים למולי.
מתחילה ללקק את הפיטמות שלי במקצועית מושלמת ודואגת לעסות את הזין שלי עם זוג שדייה הענקיים...
ליאונה מלבישה גומייה ומתחילה במציצה לא ראה בכלל כולל ליקוקי ביצים מרשימים.
לאחר 5 דק' מציצה מעולה ליאונה מבקשת שאעמוד. מצמידה את ידיה לקיר ומבקשת שאזיין אותה בעמידה.
התחלתי לדפוק את ליאונה חזק מאוד, ליאונה נאנחת ובמראה ניתן לראות על הפנים שלי שהיא נהנית לקבל זין.
לאחר כמה דק' של פמפום התחלתי לשמוע את השדיים שלה מתנגשים אחד בשני תוך כדי זיון.....וואוווו כמה שזה מגרה.
השפרצתי לליאונה את כל המטען לתוך הקונדום.

ליאונה מסירה בעדינות את הקונדום ומנקה אותי.
מנשקת לשלום ומבקשת שאבוא שוב.

חברים יקרים,
בשביל 170 ש"ח - אחזור לשם שוב ושוב ושוב ושוב!!!

מקווה שהלך לי טוב לפעם הראשונה!
:)

18
רגע..פנים יפות או לא יפות,תחת גדול/בינוני,מגולחת

גובה ומשקל מים,יתקבלו בברכה

האם יש עוד בחורות צעירות ושוות שם,או רק היא עובדת שם,כמו כן מישהו זוכר את הפיפשואו שהיה בסוף נווה שאנן מצד ימין,כאשר

הכניסה היתה מהצד האחורי,של מכון הוליווד 'המיתולוגי' (עדיין קיים ?)
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

20
אני מבקר קבוע אצל ליאנה. כול פעם אחרי יום עבודה מאוס אין יותר טוב מהלתרפק בביקור קטן על החזה המדהים שלה גדול לבן עם פיטמות מטריפות ... הופ הופ ואתה בחוץ תוך 20 דקות כולל התפשטות מציצה ריקוד הורה קטן וניגוב....זה כמו כוס בירה על הבר בחטף באמצע היום
זה ממלא מצברים ומעלה חיוך סתמי שרק אתה יודע למה....

ליאנה עצמה גבוהה מאד ועל עקבים עוברת בראש את כול אנשי הכרך.. חזה לתפארת לא צעירונות אבל הבחלט מילפית
בקיצור שווה לפורקן זריז חמוד ללא ציפיות מיותרות...מומלץ

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”