כ כמעט תקעתי את ירדנה ארזי - דף 2 - סקס אדיר

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

13
קשקשתא חובב גדולות,צפו לגדולות ממנו..

לגבי ירדנה ארזי,יש לה פנים יפיפיות ועדיין חושנית וסקסית(קוגרית שווה) עם העיני חתול שלה

וגם ריקי גל,אך לא אילנה אביטל

superman19792013-07-04 00:28:29
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

19
בוקר טוב... לכולם Hug

לא מזמן חזרתי מביקור אצל הבחורה המדוברת... תסלחו לי שאני לא רושם את שמה וזה לא בגלל החשאיות זה בגלל שאני דביל עם הרגלים מגונים לא לשאול את השם של המעסה/מארחת/מטפלת או איך שתקראו לזה.
היה קצת קשה לקבוע איתה לקח לי כמה ימים היא די עסוקה בחייה הפרטיים,לבסוף הצלחתי גם לי כשהגעתי לדירתה היא התחבאה מאחורי הדלת ועשתה לי את משחק ה"קוקו..." נכנסתי לדירה והלכתי אחריה לחדר השינה ודווקא אהבתי את גופה,יש לה גוף די רזה טיפה יותר מלאה מירדנה ארזי אומנם הישבן שלה גדול יחסית לגוף אבל לא ענק או משהו שמתקרב לזה.
שמתי לה 200 שקל על השידה והלכתי להתקלח,במקלחת היו לה שמפויים איכותיים ולפחות 4 ספוגים לקירצוף הגוף ועוד אחד לקרצוף הרגליים מה שמעיד על בחורה אסטתית ונקייה ואת זה אהבתי מאוד.
חזרתי אליה לחדר המיטות והיא הורתה לי לשכב על המיטה-שכבתי פרקדן על המיטה (אני לא יודע מה זה פרקדן אבל תודו שזאת מילה בת-זונה) היא אספה את שערה ועשתה קוקו בשיער-פה הבנתי מניסיוני האישי שאני הולך לקבל מציצה מעולה מעולה.
היא עלתה עלי והתחילה בנשיקות קלות על הצוואר על החזה ליקקה וינקה לי את הפיטמות יש לה רגש והיא עושה את בחושניות נפלאה.
לאחר כמה דקות של מזמוזים חד צדדים מצידה היא ירדה לכיוון השמוליק והחלה במציצה טובה ועמוקה היא מוצצת 4-5 פעמים עד הסוף ואז יורדת ומלקקת את הזיין מהבסיס עד הכיפה מספר פעמים,חוזרת למציצה וככה רוטינה נעימה של מציצות וליקוקים.
אחרי כמה דקות היא יורדת לביצים שם היא מבצעת גם עבודה טובה-הייתי עם בחורות שהכניסו את הביצים שלי לפה שלהם והכאיבו לי כל כך עד שהייתי מרגיש זרמים של כאב מהביצים ועד הפופיק...
לא כך היה אצלה,היא עשתה ממש עבודת קודש עדינה מכל הלב,היא גם ירדה עם הלשון לכיוון הרקטום אני לא הכי פתוח לזה והיא הרגישה שהזיקפה שלי יורדת אז חזרה למציצות על הזיין.
באיזה שהוא שלב החלטתי שמספיק ואמרתי לה שתשכב ואני אפנק אותה בחזרה,יש לה חזה קטן מידה B לא יותר, עם סימני שיזוף היא כנראה מרבה ללכת לים.
בכוס שלה יש תספורת היא מגלחת את רובו ורק מעליו היא משאירה ראש דשא קטן,הכוס שלה טעים אסתטי מריח מצוין (היא בטח עושה שם הרבה עם הליפה) ירדתי לה דקות ארוכות ולא הצלחתי להביא אותה לגמירה כנראה לא רצתה-כשעשיתי לה עם האצבע בנקודת הג'י הרגשתי שהוא גם צר מאוד.
אמרתי לה לשכב על הבטן ועשיתי לה עיסוי בגב ושפשפתי את הזין בין הרגליים שלה היא שלחה יד להחזיק אותו ואוננה לי תוך כדי
אחרי כמה דקות היא קפצה ואמרה "גמרת... אני הרגשתי שפיך על היד" ורצה למקלחת להתקלח.
הייתי המום-זה היה נראה כמו תקתוק נוסח תחנה מרכזית...
נשארתי לשכב במיטה וחיכיתי שהיא תחזור תוך כדי שאני אוכל סרטים בראש עליה.
היא חזרה ואני נעמדתי והצעתי לה עוד תשלום על תוספת זמן-היא השיבה "מה פתאום... אתה לא צריך לשלם לי עוד ואני לא אתן לך ללכת עד שלא תוציא את הכול".
פה נרגעתי.... מוחא כפייה
שכבתי שוב על המיטה פרקדן (ותודו שגם בפעם השנייה בדיווח זאת מילה בת-זונה) והיא התחילה למצוץ ולשאוב את הזין כשהיא מאוננת לי לי עם יד עד הגמירה המיוחלת-וכן היא בלעה את הכול.

הלכתי למקלחת שטיפה קלה ועפתי הביתה... מה יש לי להשאר שם???

היא רצתה להחזיר לי עודף 50 שקלים כי המפגש עולה 150 ואני התעקשתי שזה ישאר אצלה.

לסיכום-
בחורה כבת 45 +
מקבלת בצפון תל אביב הישן.
נראת לי תמניה אוריגינל אם לא אז לפחות חצי.
אסתטית נקייה מריחה נפלא עושה מציצה אלוהית אני לא גומר עם כל אחת.
פרטית לגמרי מקבלת גם בשעות מאוחרות אני הייתי אצלה ב- 22.30
זולה-150 שקל למפגש
בית נקי נותנת להתקלח לפני ואחרי שירותית חיננית חייכנית בקיצור-מעולה מעולה.

האם אחזור? כן ברור ורק בגלל שעוד לא דגמתי את הכוס שלה שמרגיש צר מאוד.

שב"ש

הפרופסור2013-07-15 01:02:05
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

20
דיווח יפה ,פרופסור,איזה מעצבן זה שהבחורות אומרות לך שהן אוהבות דחיפת אצבעות אפילו בעדינות,אתה מעונין לפנק אותן

ורוצה

לגרום להן להשפריץ,אבל כאשר אתה מחדיר אצבעות,או שהן מוציאות את האצבע(גם אם הפעולה נעשית בעדינות)

או שהן אומרות שהן לא אוהבות את זה וסתם מבאסות אותך .

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”