שלום לכולם,
ביקרתי את ויקי בשבוע שעבר ואין ספק שזו הייתה אחת החוויות המהנות ביותר הזכורות לי.
תאמתי עם הפקידה לשעה שמונה וחצי בערב, התקשרתי ומיד הופניתי לדירה (לא רחוק מהכיכר המרכזית בכניסה לבת ים). ויקי קיבלה אותי במאור פנים, בחורה בת 28/29, נראית מצוין לטעמי ועם ישבן מדליק.
התנצלה על העברית המוגבלת שלה והציע רוסית או אנגלית, התברר לי שגם בתורכית היא שולטת (כנראה עשתה סטאז' בכיכר טאקסים :)). שוב התנצלה וביקשה את התשלום (400) והובילה אותי למקלחת נאה מלאה בתכשירים טובים. נכנסה להתקלח אחרי ואז החלה החגיגה.
הייתה ביננו מיד כימיה טובה וויקי נתנה לי GFE מושלם. אחרי נשיקות מושקעות החלה במסע נישוקים למטה עד שהגיעה למחוז חפצה. החלה בליקוקים מסביב והחלה בירידה מעולה. אחרי כמה דקות שאלה אותי אם אני אוהב פינוק מאחור, וכשעניתי בחיוב הציע לי לשכב על הצד. פסקה את עכוזי והחלה ברימינג מסביב ואחר כך לעומק ברמה שעולה אולי על הביצוע של ניקול הידועה...
לאחר טיפול יסודי בקשתי את החליפה, הלבישה לי ועברה לתנוחת דוגי כאשר היא פוערת לרווחה את שני הפתחים. נכנסתי בכיף לאחוריה ללא שום מחאה כאשר עם יד ימין התחלתי לעסות לה את הדגדגן. ויקי לא נשארה אדישה לעניין ואחרי כמה דקות החלה ברעידות לא מבוקרות. עברתי מספר פעמים בין שני נקביה, ובשלב מסוים היא סובבה את ראשה לאחור ואמרה שהיא מוכנה לגמירה בפה. לא יכולתי לעמוד בפיתוי, יצאתי מעכוזה, והורדתי את החליפה. ויקי נשכבה על הגב, הכניסה את ראשה בין רגלי ואפשרה לשתול את חבריקו בפה עד הסוף. כמה תנופות וגמרתי בעוז בגרונה. ויקי השאירה אותי בפה לעוד פינוק ממושך ואחר כך נשארה במיטה, כך שהסקתי שלקחה את הפרוטאינים שלי לבריאות.
בזמן שהכינה קפה התקלחה בזריזות ואחר כך שתינו את הקפה בכיף עם סגריה.
עוד לו הספקתי להתאושש לגמרי וויקי משכה אותי חזרה למיטה. אמרתי לה שהפעם העבודה כולה שלה, והיא בחיוך ירדה להחלה בעבודה. אחרי עוד רבע שעה יצא מטח שני ואחריו ויקי המשיכה בפינוק עד שנאלצתי להפסיקה.
בין לבין הבנתי שהיא יהודייה ואמה גרה בדרום הארץ. לדבריה היא משלבת בעבודה את הנאתה הגדולה...
סך הכול הייתי אתה שעה וחצי ללא שום התייחסות שלה לזמן. נראה לי שגברים בוגרים בעלי הליכות טובות יכולים לקבל ממנה כול דבר.
בהחלט אשוב.
רימינג אנאלי תאגיד בת ימי ויקי
22שלום חברים רציתי לספר על החוויה שעברתי היום עם ויקי. ובכן כל שנאמר נכון היא פשוט אחד הדברים היותר טובים שהיו לי. כבר בכניסה התקבלתי בחיוך ונשיקות. וכשהתפשטתי בדרכי למקלחת היא תפסה לי בחבילה ורמזה על הבאות, סיימתי להתקלח והיא מייד אחרי וכשנכנסה לחדר זינקה עליי כחתולה מיוחמת והחלה בנשיקות בכל חלקי הגוף וירדה לכיוון ידידנו והחלה לפנק אותי ואותו לאט ובקצב חושני ומטריף עם מבט חודרני, לאחר מספר דקות ירדתי לכיוון הכוס המגולח והחלק המדהים שלה והחלתי ביניקה את שיפתות הכוס הענקיות לא יאמן איזה רכות וגדולות והיא חולה על זה ויחד עם אצבע בתחת ולשון בכוס היא נכנסה לטירוף, ולפתע עצרה אותי ואמרה אני רוצה אותך בתחת שלי, החליפה הולבשה והחלתי במלאכת הקידוח האחורי במשך כרבע שעה בכל תנוחה אפשרית כשהיא צועקת לי עוד ואל תפסיק עד הסוף היו רגעים שהרגשתי כאילו היא סובלת אך היא בשלה אל תפסיק ותמשיך חזק חזק ואכן ההתפוצצות הגיע וזה היה מטורף היא הטריפה אותי. לאחר ששנינו נרגענו כמה דקות נכנסנו להתקלח סיגריה ושתייה והופ מושכת בידי קדימה יש עוד עבודה, הייתי מותש ולכן היא זו שעבדה ואני נהניתי משיאבה מטורפת עד לפיצוץ השני. לסיכומו של הבילוי הגברת נראית טוב מאוד מעבר לחזה הקטן והנפול כל היתר מעולה, נחמדה וחייכנית וממש כיפית, ואכן נראה לי שאחזור על בטוח ואין ספק היא מספר 1 בתאגיד הבתימי. שווה כל שקל.
23טוב.......
קראתי פה הרבה והחלטתי לנסות את ויקי,
קבעתי איתה, היא מקבלת במקום דיסקרטי בבית רגיל ומטופח, ממש כיף לבוא לשם.
היא קיבלה אותי בחיוך, היא נראית ממש טוב לגילה (ניראית בין 38 ל-43) היא חמודה וכיפית ללא ספק.
מקלחת..
מיטה..
ויקי באה עם לשון.. מתחילה ללקק במקומות הכי רגישים שיש..
מלקקת ושואבת את הביצים, מתחת לביצים עד לחור של התחת..
היא מלקקת בהנאה את החור דקות ארוכות, הליקוק שלה מדהים, כיפי ומענג..
לאחר ליקוק של דקות ארוכות היא החלה לשאוב את כל השמוליק עמוק..
אחרי מספר דקות לא עמדתי בעומס והשפרצתי.. ויקי לא פיספסה אף טיפה ובלעה את הכל.. מול עיניי המשתאות..
לאחר מקלחת קצרה קיבלתי מסאז נעים במשך דקות ארוכות, לאחר כ-20 דקות הרגשתי את המסאז בישבן.. ובחור.
ויקי שוב ידעה איך לעורר אותי אחרי הגמירה הראשונה, שוב רימינג מעולה, בשלב זה היא הציעה להזדיין..
גומי הולבש והיא הזמינה אותה לחדור אליה מאחור, אחרי אנאלי משובח של דקות ארוכות עברנו לזיון רגיל עד הגמירה..
ויקי נותנת הרגשה של חברה, של אוהבת, של מישהי שנהנית מאוד.
ויקי נותנת הרגשה של בית.
עלות התענוג 400 שקלים = שווה כל שקל.
אין ספק שאחזור עוד פעם ועוד פעם.
24ביקרתי את הגברת,אבל לא ממש התלהבתי.לטעמי היא שמנמנה ובעייניי רימינג לא הולך עם G.F.E.עושה הכל לפי התיאורים לפני ובסך הכל בסדר פלוס.אני לא יודע למה החליטו פה שהיא מבנות התאגיד.נכון שהיא מבת-ים,נותנת שרות טוב ונעזרת במזכירה.ההבדל הוא שהיא ישראלית ממוצא רוסי ולא תיירת מאוקריינה [ יתרון למי שמחפש קבועה,היא גם החלה ללמוד באולפן ] הדירה שלה יותר גדולה וביתית.והיא לא מפרסמת בתמונות אמיתיות.סך הכל אני בהחלט ממליץ למרות ההיסתייגות.
25[QUOTE=ALEXXX]אני לא יודע למה החליטו פה שהיא מבנות התאגיד.נכון שהיא מבת-ים,נותנת שרות טוב ונעזרת במזכירה.ההבדל הוא שהיא ישראלית ממוצא רוסי ולא תיירת מאוקריינה [/QUOTE]
אני לא יודע לגבי היום, אבל בזמנו כשיצאתי לא מסופק מאווה, התקשרתי מיד לויקי וענתה לי אותה פקידה שהפנתה אותי לאווה.
במקרה אחר (לא זוכר אצל איזה בחורה מהתאגיד) - הגעתי למקום בשעה היעודה, חייגתי לפקידה והיא לא ענתה,
אבל חזרה אליי תוך כמה שניות מהמספר שהופיע בזמנו במודעה של ויקי.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
26עכשיו גם אני יודע.לא אמרתי שהיא לא,אלא ציינתי את ההבדלים.בכל אופן תודה לך.אגכ,יש לי רעיון,אולי התאגיד הנשגב הזה בכלל נשלט ע"י הטלפניות? מאפית הטלפניות הבת-ימית.ברררר...
ALEXXX 2013-07-21 22:39:50
27גם אני שמתי לב להבדלים בין ויקי לבין שאר בנות התאגיד.
קישקשתא 2013-07-22 09:13:56
למעשה - בפעם הראשונה שהייתי אצלה (עשירי למרץ 2012), היא ספרה לי שהיא חיה בארץ ולא האמנתי לה
(הרבה בנות התאגיד היו מספרות שהן חיות בארץ, מה שהתברר כלא נכון).
אגב - לויקי כבר היה פעם שרשור בפורום (בן שלושה עמודים) שהוסר ע"י ההנהלה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
28ויקי הכן גרה בארץ באיזור הדרום
יש לה ילדה ואמא בארץ
מידי פעם נוסעת לתורקיה לעבוד גם ובתקופות מסויימות היא בחופשה של חודשיים
יש לה ילדה ואמא בארץ
מידי פעם נוסעת לתורקיה לעבוד גם ובתקופות מסויימות היא בחופשה של חודשיים
30יאללה, חבר'ה, אחרי היסוס קטן [בסוף הדיווח תבינו מדוע...] אספר את סיפורי:
ויקי הייתה 'על הכוונת' שלי זמן רב. בגלל המראה (לפחות זה שבתמונות) ובגלל הדיווחים על האנאלי.
מאז יום חמישי הייתי בדיונים עם המזכירה [אגב, כנראה שהוחלפה, כי היא נחמדה ושירותית מאד, אפילו סבלה קצת 'חפירות' מצידי...] לבסוף קבענו שאהיה הראשון שיגיע אל ויקי ביום ראשון.
שעת צהריים מוקדמת, המזכירה מנווטת אותי - ואני מול ויקי.
איני יכול 'לשים את האצבע' מדוע, אבל במפגש ראשוני המראה שלה מאכזב-משהו... הגוף צנום ופחות ארוך מאשר בתמונה, והפנים ממש לא יפים. לטעמי לפחות.
הקדמתי ואמרתי לה שבאתי בשביל האנאלי. הלכתי להתרחץ, וכשיצאתי ויקי עשתה משחק מקדים טוב מאד, עד שחדרתי בה באנאלי.
התחושה הייתה מצויינת! הבחורה יודעת 'לקבל' - וגם שיבחה אותי שאני עושה את זה 'כמו שצריך'. [התקשורת איתה בעברית מהולה בדי הרבה אנגלית]
הלכנו (בנפרד) למקלחת. ואחרי מנוחה של כמה דקות ביקשתי שתעמיד אותו שוב.
חבריא, אין דברים כאלו! הבחורה מצצה באטרף נוראי. שתי כפות ידיה על החזה שלי, והיא עולה ויורדת בעוצמות עם חצי גוף - רק כדי שהפה שלה ישאב אותי בטירוף.
תוך שתי דקות הגעתי לזקפה מלאה! דבר שלא קרה לי מעולם ב'סיבוב שני'...
אבל כאן, אולי בגלל אופי הטיפול, קרה משהו לא שגרתי...
בתוך פחות מחמש דקות שפכתי לה בתוך הפה. אבל.... אני מרגיש שבזרע מעורב קצת שתן...
ויותר מכך, יש בתוכי לחץ אדיר שלא השתחרר, ואני ממש מתפתל ב'יסורי גמירה'.
עכשיו תארו לכם מה היה שם: ויקי עם פה סגור, מלא בזרע שלי. ואני אומר לה להמשיך לשפשף לי כי אני מרגיש לחץ איום.
אחרי שתי דקות שפשוף [ושוב אדגיש, יש לי זיקפה מלאה] אני מסתובב לכיוון המגבת ופשוט פולט עליה מנת שתן אדירה.
היה קצת לא נעים. התנצלתי. ויקי אומרת 'זה בסדר, זה בסדר'. החליפה איזה שלוש שכבות מציפויי המיטה...
עוד הערה אחת: GFE חשוב לי מאד מאד. במקרה של ויקי, היא לא התמסרה מרצון. בכלל. אבל כשאני התגפפתי ונישקתי אותה, גם על הפה וגם עם תחיבת לשון, שיתפה פעולה. לא בהתלהבות של מאהבת, אבל בהחלט בסדר.
ויקי הייתה 'על הכוונת' שלי זמן רב. בגלל המראה (לפחות זה שבתמונות) ובגלל הדיווחים על האנאלי.
מאז יום חמישי הייתי בדיונים עם המזכירה [אגב, כנראה שהוחלפה, כי היא נחמדה ושירותית מאד, אפילו סבלה קצת 'חפירות' מצידי...] לבסוף קבענו שאהיה הראשון שיגיע אל ויקי ביום ראשון.
שעת צהריים מוקדמת, המזכירה מנווטת אותי - ואני מול ויקי.
איני יכול 'לשים את האצבע' מדוע, אבל במפגש ראשוני המראה שלה מאכזב-משהו... הגוף צנום ופחות ארוך מאשר בתמונה, והפנים ממש לא יפים. לטעמי לפחות.
הקדמתי ואמרתי לה שבאתי בשביל האנאלי. הלכתי להתרחץ, וכשיצאתי ויקי עשתה משחק מקדים טוב מאד, עד שחדרתי בה באנאלי.
התחושה הייתה מצויינת! הבחורה יודעת 'לקבל' - וגם שיבחה אותי שאני עושה את זה 'כמו שצריך'. [התקשורת איתה בעברית מהולה בדי הרבה אנגלית]
הלכנו (בנפרד) למקלחת. ואחרי מנוחה של כמה דקות ביקשתי שתעמיד אותו שוב.
חבריא, אין דברים כאלו! הבחורה מצצה באטרף נוראי. שתי כפות ידיה על החזה שלי, והיא עולה ויורדת בעוצמות עם חצי גוף - רק כדי שהפה שלה ישאב אותי בטירוף.
תוך שתי דקות הגעתי לזקפה מלאה! דבר שלא קרה לי מעולם ב'סיבוב שני'...
אבל כאן, אולי בגלל אופי הטיפול, קרה משהו לא שגרתי...
בתוך פחות מחמש דקות שפכתי לה בתוך הפה. אבל.... אני מרגיש שבזרע מעורב קצת שתן...
ויותר מכך, יש בתוכי לחץ אדיר שלא השתחרר, ואני ממש מתפתל ב'יסורי גמירה'.
עכשיו תארו לכם מה היה שם: ויקי עם פה סגור, מלא בזרע שלי. ואני אומר לה להמשיך לשפשף לי כי אני מרגיש לחץ איום.
אחרי שתי דקות שפשוף [ושוב אדגיש, יש לי זיקפה מלאה] אני מסתובב לכיוון המגבת ופשוט פולט עליה מנת שתן אדירה.
היה קצת לא נעים. התנצלתי. ויקי אומרת 'זה בסדר, זה בסדר'. החליפה איזה שלוש שכבות מציפויי המיטה...
עוד הערה אחת: GFE חשוב לי מאד מאד. במקרה של ויקי, היא לא התמסרה מרצון. בכלל. אבל כשאני התגפפתי ונישקתי אותה, גם על הפה וגם עם תחיבת לשון, שיתפה פעולה. לא בהתלהבות של מאהבת, אבל בהחלט בסדר.