תודה למר שפיץ על הטלפון.
להוסיף על הנאמר על הגברת אין הרבה , אבל אני רוצה לצנן את ההתלהבות הרבה ממנה.
יתרונות: היא אכן מבוגרת , מלאה ,דיי כיפית,עור משי נעים ביותר, כוס בשרני שעים ללוש אותו.
חסרונות:אני הגעתי אליה ביום חמישי בשעה 17.06, אני מציין זאת כי כשהגעתי אליה והתקשרתי לודא כתובת מדוייקת , קומה ומס בית, אמרה לי שמייד יוצא גבר מדלת הכניסה ומשם שאכנס, כלומר הלקוח הקודם.
בכניסה קיבלה אותי בחזיה ובחצאית משונה ללא תחתונים,בחדר השינה חושך ישר התפשטתי ביקשתי מגבת ונכנסתי למקלחת,בואי תצטרפי אלי למקלחת -לא
אני לא רוצה,בחדר תדליקי את האור או קצת את התריסים -לא רוצה ,יש לך בקשות מוגזמות,
לא נורא-לאחר מה שנכתב עליה חשבתי שיגיע סקס אלוהי, אבל המציצה חלשה, הטלפון כל הזמן מטרטר, היא עונה ,ולקוח נוסף רוצה את שירותיה ,בלא להתבלבל היא מציעה לי שאחכה בחדר השני,בשקט, שהלקוח הבא יגיע -בחור צעיר "בובי" וישפריץ לה בפה, ושהיא אוהבת מאוד בובים-צעירים,והפרואיטין עושה לה את עור המשי.
סירבתי -חזרה למצוץ קלות ,כשאני לש לה את הכוס, כיוונה אותי למציצה, סירבתי והחדרתי 3 אצבעות, שמוליק כבר עומד, היא מתכופפת בדוגי --בוא כנס, רגע מה עם הגומי, -אהה כן הנה קח.
חור אחורי רחב זיון סתמי, גמירה מהירה, ויאלה מתלבשת, רגע עברו רק 20 דקות,-תשמע בובי מחכה, שיחכה .
על מנת לרצות אותי קצת מצצה ,ליקקה בחומיה ויאלה הביתה.
בשעה 17.40 יצאתי ומייד ראיתי את "בובי" הצעיר נכנס.
כל הסיפור כולל מקלחת 35 דקות- 200 שח, אבל ללא כל מקלחת בין לקוחות , החלפת סדין, ונסיון לכניסה אחורית ללא חליפה..
כשאנו הולכים לאשה עובדת, מוכנים לקבל די הרבה , אבל לא לחזור לחוקית עם "מתנות".
היא צריכה לשמור על הגיינה בסיסית,אי אפשר שלקוח שני ילקק שאריות של הראשון (די מגעיל רק המחשבה).
שומר נפשו ירחק.