כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 10 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

92
כפי שהתחייבתי, הנה הדיווח: קודם כל, כל מה שנכתב עליה אמיתי. היא סיפרה שהיא בת 45 אבל היא נראית לפחות 50. סה"כ שמורה, גוף שחום וחלק, לא רזה אבל גם לא שמנה, מריחה טוב, חייכנית. אחרי ששילמתי (200 ש"ח) היא שאלה אני אוהב לרדת. היא הדליקה סיגריה ונשכבה על המיטה והתחלתי לרדת לה. היא הייתה מגולחת והריחה טוב. אז אני ירדתי ליום כיף והיא בינתיים מעשנת בשרשרת, גונחת ומזיזה את האגן. אחרי 10 דקות היא מביאה לי איזה מקל מפלסטיק ומבקשת שאני אדחף לה אותו לכוס. תוך כדי ליקוק גם הכנסתי אצבעות חופשי לתחת. אחרי חצי שעה בערך נמאס לי, נשכבתי על המיטה והיא מצצה לי, רכבה עליי (הכוס שלה רחב ולא מרגישים כלום) ואחרי זה עברנו לדוגי אנאלי שהיה מצוין. סה"כ 45 דקות, הציעה לי שתיה ומקלחת לפני ואחרי.
כמה הערות:
*המקום דיסקרטי מאד, חניה חופשית.
* אמרה שהיא עובדת כל יום עד 19:00.
* הקונדומים שיש לה הם במידה small וזה ממש לחץ לי ואפילו נקרע באמצע האנאלי. מומלץ להביא קונדום נורמלי.
* בסלון עמד מחשב ובו הפורום היה פתוח. היא גם שאלה אם הגעתי דרך הפורום.

אולי אחזור אליה, סה"כ תמורה טובה למחיר, נחמדה, זורמת, לא מלחיצה בזמן בכלל. מי שלא אוהב לרדת, שלא יבוא.
וכמובן תודה למי שענה לי על ההודעות הפרטיות ונתן לי את המספר.

bastard2013-07-05 15:45:11

94
תודה למר שפיץ על הטלפון.
להוסיף על הנאמר על הגברת אין הרבה , אבל אני רוצה לצנן את ההתלהבות הרבה ממנה.
יתרונות: היא אכן מבוגרת , מלאה ,דיי כיפית,עור משי נעים ביותר, כוס בשרני שעים ללוש אותו.
חסרונות:אני הגעתי אליה ביום חמישי בשעה 17.06, אני מציין זאת כי כשהגעתי אליה והתקשרתי לודא כתובת מדוייקת , קומה ומס בית, אמרה לי שמייד יוצא גבר מדלת הכניסה ומשם שאכנס, כלומר הלקוח הקודם.
בכניסה קיבלה אותי בחזיה ובחצאית משונה ללא תחתונים,בחדר השינה חושך ישר התפשטתי ביקשתי מגבת ונכנסתי למקלחת,בואי תצטרפי אלי למקלחת -לא

אני לא רוצה,בחדר תדליקי את האור או קצת את התריסים -לא רוצה ,יש לך בקשות מוגזמות,

לא נורא-לאחר מה שנכתב עליה חשבתי שיגיע סקס אלוהי, אבל המציצה חלשה, הטלפון כל הזמן מטרטר, היא עונה ,ולקוח נוסף רוצה את שירותיה ,בלא להתבלבל היא מציעה לי שאחכה בחדר השני,בשקט, שהלקוח הבא יגיע -בחור צעיר "בובי" וישפריץ לה בפה, ושהיא אוהבת מאוד בובים-צעירים,והפרואיטין עושה לה את עור המשי.

סירבתי -חזרה למצוץ קלות ,כשאני לש לה את הכוס, כיוונה אותי למציצה, סירבתי והחדרתי 3 אצבעות, שמוליק כבר עומד, היא מתכופפת בדוגי --בוא כנס, רגע מה עם הגומי, -אהה כן הנה קח.

חור אחורי רחב זיון סתמי, גמירה מהירה, ויאלה מתלבשת, רגע עברו רק 20 דקות,-תשמע בובי מחכה, שיחכה .

על מנת לרצות אותי קצת מצצה ,ליקקה בחומיה ויאלה הביתה.

בשעה 17.40 יצאתי ומייד ראיתי את "בובי" הצעיר נכנס.

כל הסיפור כולל מקלחת 35 דקות- 200 שח, אבל ללא כל מקלחת בין לקוחות , החלפת סדין, ונסיון לכניסה אחורית ללא חליפה..

כשאנו הולכים לאשה עובדת, מוכנים לקבל די הרבה , אבל לא לחזור לחוקית עם "מתנות".

היא צריכה לשמור על הגיינה בסיסית,אי אפשר שלקוח שני ילקק שאריות של הראשון (די מגעיל רק המחשבה).

שומר נפשו ירחק.

97
הי מבקר קבוע,
לא שאני מתחסד או משהו כזה, אבל המשפט שלך...

כשאנו הולכים לאשה עובדת, מוכנים לקבל די הרבה , אבל לא לחזור לחוקית עם "מתנות".

נו באמת...
מה נראה לך?
שבמקומות אחרים אין את הסכנות האלה?

כל אשה עובדת היא סכנה למדגרת "מתנות"
וזה שמישהי קוראת לעצמה "פרטית" (או שהיא באמת פרטית)
זה ממש לא מוציא אותה מהכלל.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

98
אם היא לפחות מראה ששומרת על נקיון בסיסי-מקלחת בין הלקוחות, החלפת סדין לפחות מידי פעם, והכי חשוב היא צריכה לדרוש לשים קנדום, זה לא שהקנדום וולנטרי ע"י הלקוח, -אבל בטוח שעם הקפדה על היגיינה בסיסית עדין אפשר לחזור עם ראש שקט יותר או עם מתנות קטנות בהרבה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”