כ אז למי יש הכי גדול ? - דף 2 - סקס אדיר

אז למי יש הכי גדול ?

11
24???? מי זאת???????? פשששש...סחטיין על המפגש הזה שלך איפה זה היה?

ומי זאת לעזעזל קמילה ? איך אני לא מכיר אותה?

ולסיכום למי יש הכי ארוך?
כי עבה אני חושב שלדומיניק

נראה לי באורך או גוליאנה או לימור

אז למי יש הכי גדול ?

13
כפי שציינתי זה היה בחו"ל ויש את האתר הזה שממנו אני תמיד שואב מידע בנסיעות עסקים.
נדלקתי על הלוק שלה ובכלל לא הבחנתי בגודל הזין
שהגיע והתפשטה כמעט נחנקתי רק מהמבט.
לא זול בכלל אבל שווה כל יורו היינו כשעתיים.

אז למי יש הכי גדול ?

15
לא הייתי עם גוליאנה כי היא לא לטעמי מבחינת פנים וזה קצת דוחה אותי, אני מעדיף אותן נשיות בפנים.
לימור ניסתי לקבוע פעמיים והיא הבריזה אז מראש היא נפסלה מה גם שקראתי עליה מכמה חברה שגם ביקרו די הרבה שהיא לא תמיד זורמת.
נכון להיום בארץ היחידה שאפשר לומר שיש לה גדול היא לינור כי אישית לא נתלתי עם מישהי שיש לה יותר גדול.
האמת היתה מישהי בעבר שעבדה בדירה ברחוב בוגרשוב וזה היה בשנת 2000 היא היתה אז בת 33 +- לפי זכרוני
גבוהה מאד סביב ה 1.9 רזה עם חזה סיליקון מעוצב יפה מאד מאטד נעימה וחיכנית היה לה להערכתי סביב ה 20 ס"מ בשקט והיתה פעילה מאד מאד.
אחר כך נעלמה מהמודעות פרסום ולפני 3 שנים ראיתי אותה בתל ברוך מקבלת ברכב שלה (עמדה בחוץ) ורואים שהיא כבר ממש לא מושכת או אטרקטיבית בכל זאת היא כבר סביב ה 45+-

אז למי יש הכי גדול ?

17
Alondown או מישהו אחר שיודע, אני זוכר היטב את הבחורה שתיארת מבוגרשוב, לפני כן קיבלה ברחוב אהרונוביץ ליד כיכר דיזינגוף. הייתה אחת מהמארחות המקסימות ביותר שהיו כאן. נעימה שירותית ורסטילית ועם איבר מהסרטים.
למרות. שצריכה להיות מבוגרת היום הייתי בשמחה משקיע בה. (כדאי לזכור שגם אנחנו לא נעשינו יותר צעירים משנת 2000 עד היום....)
אם למישהו יש מושג איך למצוא אותה אהיה אסיר תודה.

אז למי יש הכי גדול ?

18
ללינור יש את הזין הכי גדול שראיתי עד היום. עבה מאוד וארוך. לא יכול להגיד כמה האורך כי לא מדדתי.
יש גם את ויקטוריה שמדי פעם מפציעה בתל ברוך, זין לא נימול, לא עבה במיוחד אבל גם לא דק, ומאוד ארוך...
יש גם את ליאור מתל ברוך שיש לה כלי שלא מבייש אף אחד, היא טוענת שהוא בערך 17-18 ס"מ, אני הייתי בטוח שיותר. יש לה כלי עבה.
מעבר לזה השמועות אומרות שלאליאן הידועה בשמה המקצועי קמילה יש זין גדול לתפארת מדינת ישראל, מעל 20. לא ראיתי אז לא יודע לאשש או להפריך.

אז למי יש הכי גדול ?

20
זוכרים את קארין? אחר כך שינתה לשם אחר. פנים יפיפיות, גובה 167 גוף פצצה וזין ענק. כמובן שבהתאם לאמור השירות היה מזעזע והמחיר יקר.

הייתה חזק בסצנה סביב תחילת העשור הקודם ואז נעלמה. מישהו יודע לאן?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”