כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 14 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

131
מה שמצחיק זה שהרוב פה בדעה אחת שהספיק להם פעם אחת איתה ולא יחזרו
וכבר אמרתי שכולם פה חרמנים ומבקשים להגיע אליה

אני כניראה לא אגיע אליה לאחר שהבנתי מהדיווחים שהיא לא ניראת משהו סקסית מליפית

מי שאוהב מבוגרות יכול ללכת גם לנטלי מדיזנגוף 153 ניראה לי היא באזור גיל 60

200 שקל להיתענג איתה היה לה פה בעבר הרחוק דיווח עליה

132
[QUOTE=לשונאי] אם אשקיע נסיעה מחדרה לגברת אחשב כאחד שלמרות האזהרות הלך אליה או כאחד שסחתיין עליו הלך וניסה בעצמו ????
וואחד דילמה לאשכנזי הזקן ...[/QUOTE]

לנסוע רחוק בשביל לדגום או להזיל ריר על הפורום ממקום מושבך -
לזה אתה קורא דילמה אשכנזי זקן?
ה'דילמה' היחידה שצריכה להיות לך היא האם לגמור בשיא או בסוף המפגש.

סיפור קטן: רצה האל וכתוצאה מנסיעה על האופנוע פגשתי את הרצפה.
היה זה בליל רביעי ולמחרת, איך לא - אמורה לבוא הדגימה, מה...
אלא שבמקום לדגום מצאתי את עצמי אל מול דפי הפורום מלטף גבס בצבע לבן.
לאחר כמה ימים של התאוששות באה הדילמה: האם לנסוע ולהיכנס למרות הגבס בידיעה שהוא יגביל אותי מאוד ואף יהיה מצב שבגינו אתוקתק או להישאר בבית ולהחלים לגמרי?

התשובה ברורה.

134
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=לשונאי] אם אשקיע נסיעה מחדרה לגברת אחשב כאחד שלמרות האזהרות הלך אליה או כאחד שסחתיין עליו הלך וניסה בעצמו ????

וואחד דילמה לאשכנזי הזקן ...[/QUOTE]

לנסוע רחוק בשביל לדגום או להזיל ריר על הפורום ממקום מושבך -

לזה אתה קורא דילמה אשכנזי זקן?

ה'דילמה' היחידה שצריכה להיות לך היא האם לגמור בשיא או בסוף המפגש.

סיפור קטן: רצה האל וכתוצאה מנסיעה על האופנוע פגשתי את הרצפה.

היה זה בליל רביעי ולמחרת, איך לא - אמורה לבוא הדגימה, מה...

אלא שבמקום לדגום מצאתי את עצמי אל מול דפי הפורום מלטף גבס בצבע לבן.

לאחר כמה ימים של התאוששות באה הדילמה: האם לנסוע ולהיכנס למרות הגבס בידיעה שהוא יגביל אותי מאוד ואף יהיה מצב שבגינו אתוקתק או להישאר בבית ולהחלים לגמרי?

התשובה ברורה.

[/QUOTE]

גדול זיינת עם גבס... מוחא כפייה
UMA2013-07-10 21:33:32
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

140
גם אני הייתי אצל איריס צחוק זה קרה ליפני יומיים,התקשרתי אחר הצהרים וקבעתי איתה.
אני בדעה לעשות "V" על כל בחורה שעובדת בענף,למרות שהיו פה כמה שאמרו שלא יחזרו עדיין איריס לדעתי נשמעה מעניינת ושווה בדיקה גם בעלות של 200 שקל.
חוץ מזה שלאחר שהוגדרתי כחבר בקבוצת "נפגעי ז'אנה-חופרת מבוגרת מאזור" הכול מתגמד בחיים.
הייתי רוצה בתחילה להתעסק בעניין השכונה של איריס-ללא ספק אחת השכונות המפחידות בארץ,קולטים ישר שזאת שכונת מצוקה עם הרבה תושבים חסרי מעש שהיום הכי פעיל שלהם בחודש זה ה-28 לחודש-היום שמקבלים קצבאות מביטוח לאומי.
מול הכניסה של הבניין של איריס הייתה קבוצה של 10 אתיופים לפחות שישבו על איזה בטונדה ודפקו לי חיוכים בזמן הכניסה לבניין.
חייכתי אליהם חזרה-תמיד טוב לשמור עם כולם על יחסים טובים אולי הם יפנקו אותי ביציאה במספר של אתיופית מרגשת.
עליתי לבית של איריס היא התחבאה מאחורי הדלת-עשיתי איתה משחק קוקו קטן-"מי זה ?" ו... "מי שם?".
ריח חזק של בישולים היה באוויר-לדעתי זה היה תבשיל עוף בזיתים.
שילמתי לה 200 שקל והלכתי להתקלח,הבית די נקי עבר שיפוץ אבל רואים לפי הרהיטים שלא מדובר במעצבת פנים כמו לבה מגבעתיים.
המקלחת הייתה סבבה זרם חזק מספר בקבוקי שמפו שונים-אפשר להתפרע,המגבת שקיבלתי הייתה בסדר גמור בלי ריח כנראה שאני הראשון שלה.
אחרי שהתנגבתי נכנסתי לחדר השינה איריס שכבה על הצד עם הגב אלי חצי ערומה ושאלה בקול חצי סקסי-"אתה פה?"
עניתי שכן-ואז שוב שאלה "אתה פה?" עניתי יותר חזק כי חשבתי שלא שמעה בפעם הראשונה "כן כן אני פה".
ואז היא הסתובבה הסתכלה עלי ושוב שאלה "אתה פה?"
רק אז קלטתי שהיא עושה עוד הפעם משחק, בדלת בכניסה היא שיחקה איתי במשחק ה"קוקו-מי אני?" בחדר השינה זה נהיה "בולה בולה,איפה את?"
איריס פיסקה את רגליה גילתה לי את הכוס שלה ולחשה לי "בוא אלי..."
כבר קראתי בפורום על עניין הירידות שהיא מחפשת שירדו לה שעות וגם קראתי שאצלה לא שמים קונדום ומי ששם זה בכלל נחשב אקסטרה,אז ויתרתי על התענוג.
שיחקתי לה למטה עם הצבעות אחרי כמה דקות היא הוסיפה את הוויברטור שלה למיטה,מדובר בוויברטור דק מאוד נראה לי בכלל וויברטור אנאלי.
לי יש אצבעות גדולות ושמנות סגנון נקניקיות "מיס לוסי" אז הוויברטור שלה נראה לי כמו גפרור.
שיחקתי לה די הרבה זמן למטה לפחות 10 דקות שבמהלכן היא ענתה לשתי שיחות-וזה היה מעצבן כועס
לאחר שהחלטתי שדי היא ישר שלפה קונדום ואמרה לי להלביש וקשקשה על הפורום שהיא לא רוצה שיכתבו שהיא מזדיינת בלי קונדום.
התחלתי לפמפם אותה במיסיונרית-היא התחילה להיות רטובה ברמות ולא הרגשתי כלום-כאילו נכנסתי לזיין בהיכל התרבות.
ביקשתי מימנה לשכב על הבטן וחדרתי אליה מאחורה לכוס-בצורה הזאת הרגשתי חיכוך מצוין.
גם איריס הרגישה שהיא רטובה והחלה להאיץ בי מילולית-"כן דפוק אותי חזק,אני רטובה אני כינרת"
"מה???" שאלתי בתדהמה ואפילו הפסקתי לזיין רציתי לשמוע שוב את יציאת השבוע.
"אני כינרת" צרחה איריס "כנרת..."
המשכתי לזיין אותה ואמרתי לה-"את אוהבת שבני הדייג מזיין אותך?"
"אתה באמת בני הדייג?" שאלה אותי איריס ברצינות,ענית לה שלא וסתמתי את הפה כי לא היה לי כוח לדיאלוג המפגר הזה.
עברו עוד כמה דקות-והיא אמרה לי "תכניס לי אותו לתחת".
לא הייתי צריך הרבה שכנועים והופ אני בדלת האחורית-בכניסה הראשונה והשנייה היא פלטה אנחת כאב בשלישית כבר התרגלה לרעיון.
זיינתי אותה חזק בתחת היא עשתה קונטרות ככל שיכלה-כמה כבר אפשר לזוז כש-110 קילו קופצים עלייך??? צחוק
לקח לי כמה דקות טובות לגמור-אבל הגמירה הייתה חזקה ושווה כל שקל.
גם איריס קלטה שלקח די הרבה זמן ואמרה "איזה מזל שגמרת חשבתי שלא תצליח".
הלכתי שוב למקלחת,אחרי המקלחת איריס התקלחה-לדעתי שהגעתי היא גם הייתה מקולחת שזה מצוין והיה לה ריח טוב.
התלבשתי בסלון מול התמונה של איריס ובעלה בזמן החתונה דווקא היא נראתה כוסית לפני 30 שנה,גם היום לדעתי היא נראית טוב מאוד לגילה.
על הקיר השני לדעתי הייתה תמונה של הבת שלה מתחתנת ומאחורי על הקיר תמונות של כל מיני סבתות ודודות,לא הרגשתי הכי נוח לראות את הפרצופים האלה על הקיר.
לדעתי בחורה עובדת לא צריכה לשים גלריה של המשפחה כשבאים לקוחות.
איריס יצאה מהמקלחת והחמיאה לי-"אתה מלא אבל שרירי מאוד"
אמרתי יפה תודה והוספתי 50 שקל טיפ בגלל שהייתה מאוד סובלנית כלפי בזמן האנאלי.
ירדתי למטה קבוצת האתיופים נשארו באותו מצב צבירה עם החיוך הנצחי על הפנים למרות שחייכתי אליהם שוב אף אחד לא פינק אותי באיזה מספר של אתיופית מרגשת... וחבל.

לסיכום-
בת 50 נראית סבבה לגילה
נקייה מריחה טוב וגם הדירה נקייה
נותנת להתקלח חופשי
מסכימה לאנאלי שזה יתרון
לא מתקתקת לא מזרזת נותנת לשתות ואף לאכול-יש לה לב טוב.

האם אחזור?

לא... למרות שהיא שירותית זורמת ולא מלחיצה,לא היה לי איתה כימיה בסגנון נשיקות ומזמוזים,הכול היה מכני ושרירותי אולי הפורום גם גרם לריחוק כל שהוא מצידי.

שבת שלום.

מי שרוצה את הנייד שלה שישלח לי פרטית.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”