כ דובדבן אדום / מתוק - דף 2 - סקס אדיר

דובדבן אדום / מתוק

11
ראשית אני מתנצל אני חדש בכל העסק ויתכן שיש כבר משהו פתוח על הבחורה...
ביקרתי אצל. היום בשעות הלילה המאוחרות לאחר שתקשרנו בפורום אטרף.
שלחה טלפון וקצת פרטים מעורפלים. לשאלתי אם יש אקסטרות אמרה שהיא צריכה לראות אותי לפני.
הגעתי לכתובת שמסרה בטלפון (בשיחה קצרה) והמתנתי בחוץ 20 דקות!!! כשאני המצא בממתינה..
וכשאני ממתין שהיא ״תתארגן״ יש מצב שהיה שם מישהו לפני, שזה מצד אחד טוב ומצד שני לא כל כך😤.
הבחורה עצמה קומפקטית שיער שחור חזה קטן, לא יודע איך להסביר אבל הגוף שלה ממש רך ונעים למגע.
כנראה שעברתי את הסינון, והסכימה לסקס בהתחלה ועיסוי עם הרפיה לסיום.
הבחורה לא מתנשקת, למי שמחפש gfe לא זו הכתובת אבל, למי שמחפש בחורה ממש צעירה זה כאן אמרה שהיא בת
21 והייתי אומר שזה גיל מדויק ולא שניה יותר.
לשירות עצמו די סתמי, התחילה בעיסוי של הגב וכאחת ששמה את העיסוי כשירות העיקרי לא כל כך מקצועית בנושא...
לאחר כ10 דקות בהן חקרה אותי על עיסוקי בחיים ועד שעות הפנאי עברנו לאקט עצמו התחלנו בזה שהיא עליי עברו לדוגי
שדרך אגב מסכימה שירדו לה, לפחות אני, המשכנו לזיון בעמידה כשאני מקפיץ אותה צמוד לקיר, וסיימנו במיסיונרית .
מיותר לציין שיש שם רק מיטת עיסוי ודי מעצבן להפגין יכולות על כזה דבר.
לאחר מכן המשכנו לזה שהיא מביאה לי קצת ביד כשהיא מזיינת חי בעיקר את השכל, עד לסיום המפגש, ללא סוף שמח.
עוד פרט קטן קצת מצחיק במהלך הזמן שהיא חפרה לי שיחקתי לה קצת השיער והתגובה שלה היתה:״ בבקשה לא בשיער,
אני יכולה לחטוף קריזה חח״ עם פנים די רציניות של פסיכופת.
לסיכום:
גוף- 8, ממש צעירה, כוס קטן מגולח ומריח נפלא.
פנים- סבירות +9
שירות-7. , קיבלתי כבר יותר טוב
Gfe-0 אין
מחיר 400 ש״ח לשעה, סביר
כחוויה חד פעמית עם בחורה ממש צעירה זה סבבה , לא צריך להגזים לא אשוב.
מקווה שהיה בסדר אני ינסה להשתפר לפעמים הבאות צ׳או

דובדבן אדום / מתוק

12
מצטרף לביקורת ומחזק:

מייבשת בחוץ 20 דקות, אין נשיקות, לא זול.

מצד שני, בעייני היא יפה, צעירה, קומפקטית וסקסית מאד, כוס צר, תחת קטן, מניעה את האגן לא רע, יודעת לחרמן.

האם אחזור ? אולי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”