כותרת משנה: זה מה שקורה כשלא מקשיבים לאינטואיציה.
כנראה שהכוכבים מנסים לרמוז לי משהו. שתי נפילות ברצף, השנייה יותר חמורה מהראשונה בפרק זמן כל כך קצר...
לאחר פרק זמן ארוך בו לא הצלחתי לארגן לעצמי "זמן איכות", אתמול נפתח לי "חלון הזדמנויות" של כשעתיים, בין 9 ל 11 בערב.
לאור קוצר הזמן החלטתי לא להרחיק לכת ונסעתי לאשקלון, שם, שמעתי, יש בחורה יחסית חדשה בשם אתי (מישהו ראהדגם?). כמו כן ישנן שם לינה ונטלי, עליהן כבר דיווחתי בעבר.
הגעתי בסביבות 9 לאזור מרכז הטניס. לא ראיתי שם אף בחורה אבל היה שם גברתן אחד, בחולצה אדומה, שמשום מה תפס את עיני. הוא ישב בתחנת אוטובוס מול הבריכה, שם, על פי השמועות, אמורה להיות אותה אתי...
החנתי את הרכב בחניון של הטניס, עם הפנים לכיכר בה עומדות לינה ונטלי, אורות כבויים, משקיף לראות מתי אחת מהן תופיע.
על ידי היה רכב פיג'ו קטן ובו שתי בחורות, נראו ממש צעירות, כאילו ישר אחרי צבא. הן ישבו ברכב והתעסקו בסלולרי שלהן.
בחור נוסף תפס את מבטי. שוב, בחור גדול, עם חולצה שחורה, שעשה כאילו שהוא באימון ריצה או הליכה, אבל בפועל הוא עבר מצד אחד של הכיכר אל הצד השני, עשה כמה מתיחות והמשיך במסלול המוזר שלו. גם הוא דיבר כל הזמן בסלולרי.
בינתיים לינה הגיעה. לא הספקתי להגיב והיא מייד עלתה לרכב ונעלמה לכיוון השדות.
בכביש שפונה מהכיכר לכיוון קצצ"א (לדרום) עמד רכב אאודי לפן, עם חלונות מושחרים. בשלב מסויים עצר מאחוריו רכב אחר, מתוך האאודי יצאו שתי דמויות, היה שם חילופי דברים (זה היה רחוק מידי כדי לדעת יותר פרטים), שתי הדמויות חזרו לאאודי והרכב השני נסע. לאורך כל ה"אירוע" הזה שתי הבחורות בפיג'ו לידי נדרכו וצפו בנעשה.
מוזר...
עוד כמה דקות חלפו. ליד האאודי עצר רכב מסחרי גדול. הבנות התקדמו כמה מטרים עם הרכב, בלי להדליק אורות, ושוב, צפו בדריכות במה שקורה. גם הבחור עם החולצה האדומה הופיע פתאום, וה"רץ" עם החולצה השחורה התקדם במהירות לכיוון הכיכר.
משהו שם לא היה תקין לחלוטין.
מכיוון שעישנתי והחלון שלי היה פתוח, יכולתי לשמוע בבירור את צלילי ה"תקתוק" של מירס או מכשיר קשר אחר.
כל הזמן הזה, כמעט 40 דקות, לינה עלתה וירדה עם 3-4 קליינטים.
משהו "הסריח" לי...משהו לא הסתדר לי בתמונה...
מדי פעם עשיתי סיבוב ליד הבריכה, לראות אולי אתי הגיעה. האאודי הלבנה, הבנות בפיג'ו, ושני הגברתנים המשיכו בשלהם.
לאחר מעל לשעה ורבע, לינה עשתה כבר 6-7 קליינטים.
הבחור עם החולצה האדומה ניגש אליה רגלית, והם נכנסו לשיחים. כמה דקות אח"כ הם יצאו, והוא פנה לדרכו. אוקיי, הוא סתם קליינט...
כמה דקות אח"כ האאודי נסעה באורות כבויים אחרי רכב מסחרי. טוב, גם ה"איום" הזה הוסר.
כמה דקות אח"כ גם הבנות בפיג'ו נסעו.
הסקתי שאני סתם בפרנויה. אבל התחושת בטן הייתה רעה...
אבל, כמו שאתם יודעים, כשמדד החרמנות בשמיים השכל הולך לישון והוא מרדים איתו את האינטואיציות.
עשיתי סיבוב בכיכר. נטלי בדיוק הגיעה אבל הרכב שלפני אסף אותה. מכיוון שהיה כבר 10 וחצי וחלון הזמן שלי הלך והצטמצם, אספתי את לינה.
נסענו לכיוון השדות מדרום לעיר, למקום בו הן תמיד עובדות.
בכניסה לשדות היה רכב לבן. נראה כמו קליינט שמחכה. לא ייחסתי לו חשיבות.
הגענו למקום של לינה.
100 ש"ח החליפו ידיים, אני, כהרגלי, הורדתי לגמרי מכנס ותחתון, לינה הורידה את השמלה אל הבטן, חושפת את החזה היפה שלה, והרימה את שולי השמלה, חושפת כוס קוצני, נטול תחתונים...
לבקשתה של לינה (היא תמיד מבקשת את זה) נעלתי את הדלתות וכמובן שלצורך המזגן הרכב נשאר מונע.
היא התחילה במציצה חשופה, תוך שאני מחדיר שתי אצבעות לכוס שלה, מעסה אותה "מבפנים". הזין הספיק לעבור ל"חצי-תורן" כשפתאום דמות רעולת פנים, נראה כמו נער, עמד בחלון וצעק משהו.
לא הבנתי מה קורה.
גם ללינה לקח רגע אבל היא התעשתה ראשונה.
תוך שניות הוקפנו ב 4-5 צעירים רעולי פנים, שבעטו בחלונות הרכב, זרקו אבנים (ובמזל פספסו את החלונות, אבל פגעו בפחחות) וניסו לפתוח את הרכב.
לינה, עדיין ערומה קפצה למושב הנהג, צעקה לי "תכניס, תכניס", אני, עדיין חצי ערום במושב האחורי שלחתי יד והכנסתי לרוורס.
כמו נהגת שודים, היא פרפרה את הרכב אחורה (אני חושב שהיא עלתה על הרגל של אחד הצעירים אבל אני לא בטוח), שוב צעקה "תכניס כבר" אז העברתי ל דרייב והיא טסה בזיגזגים, עדיין ללא אורות, בשבילי השדה לכיוון היציאה.
שלחתי יד והדלקתי לה אורות, כדי שהיא תראה את הדרך. לדבריה היא לא נוהגת כבר מעל 10 שנים...
הגענו לצומת והתחלפנו. היא בקשה ממני להקפיץ אותה הבייתה. בדרך היא סיפרה לי שכבר היה לה קטע דומה לפני כמה שנים, אז שדדו לה את הכסף שהיא הרוויחה, אנסו אותה וגנבו את הרכב של הלקוח.
הורדתי את לינה בביתה.
בדרך חזרה לכיוון הבית עצרתי בתחנת דלק לבדוק נזקים. כמה פגיעות (חלקן קשות יחסית) בפח ובצבע, החלון שליד הנהג עם שריטות בשמשה.
זהו.
מסקנות:
א - אני לא חוזר לאשקלון. תנאי הזיון שם הם סכנה ממשית.
ב - אני פורש מהתחביב (לפחות עד גל החרמנות הבא...).
ג - מהיום - תמיד (!) רכב מונע ונעול עם הפנים לכיוון מילוט.
ד - הכוס של לינה עדיין עסיסי והשדיים שלה עדיין סקסיים...
ה - מהיום - תמיד (!) להקשיב לאינסטיקטים ולאינטואיציה ולא להכנע ליצר החרמנות.