אם היא נראית כמוה, זה בכלל לא רע. רק חבל שהיא נשארת עם תחתונים.
לדעתי, כשמישהי לא מורידה תחתונים, זה לא בודי מסאז' אמיתי. חייב להיות עירום מלא, אחרת זה לא בדיוק זה. תארו לכם שתגיעו למסאז' בודי בתאילנד, והבחורה לא תוריד תחתונים... אין מצב כזה!
ספא חדש ברח' קרליבך
12הלוואי והיית ניראת ככה,שיר אפשטין שווה 'כוסית' עם שדויד,אתה בטוח שאתה לא מתבלבל אוסקר
צריך לשמוע עוד חוות דעת,לגבי המראה החיצוני שלה
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ספא חדש ברח' קרליבך
13ממילא ניקול עזבה את הספא תוך מספר ימים.
בכל מקרה, המקום חדש לגמרי, רואים שנעשתה השקעה.
נמצאות שם ג'ניפר ובר מהמסגר, ובחורות נוספות חדשות.
ספא חדש ברח' קרליבך
14[QUOTE=אבשלום]אם היא נראית כמוה, זה בכלל לא רע. רק חבל שהיא נשארת עם תחתונים.
לדעתי, כשמישהי לא מורידה תחתונים, זה לא בודי מסאז' אמיתי. חייב להיות עירום מלא, אחרת זה לא בדיוק זה. תארו לכם שתגיעו למסאז' בודי בתאילנד, והבחורה לא תוריד תחתונים... אין מצב כזה![/QUOTE]
פין-חס 2013-07-06 15:56:12
לדעתי, כשמישהי לא מורידה תחתונים, זה לא בודי מסאז' אמיתי. חייב להיות עירום מלא, אחרת זה לא בדיוק זה. תארו לכם שתגיעו למסאז' בודי בתאילנד, והבחורה לא תוריד תחתונים... אין מצב כזה![/QUOTE]
אבשלום, מה שלומך?
אני מסכים עם כל מילה שלך.
בואו נשים את זה על השולחן בלי להתבייש.
מי שרוצה מסג' אמיתי רפואי לא בא לאותן דירות עיסוי ומשלם 200-250 ש"ח לחצי שעה - 45 דקות עם כוסית צעירה.
מי שבא לאותן דירות, מבקש לראות כוסית צעירה בעירום מלא ולא לשלם עוד 50ש"ח כדי שתוריד תחתונים.
להגיד שהמחיר סביר 200-250 ש"ח ולהוסיף 50 ש"ח כדי לראות בחורה עירומה, זה לא מחיר סביר.
אם נוסיף את מחיר החניון לרכב, הגענו כבר להוצאה מכובדת, שלא בטוח מצדיקה את ההשקעה והתוצאה.
אני באופן אישי, לא נכנס עם בנות שלא מרשות לגעת ללטף (ואולי עוד...) להן את השבלול כחלק מהעיסקה וללא תוספות במחיר.
אם קיבלתי שירות של מעל ומעבר, אשקול לתת טיפ ואים לא... אז לא!!
גם נושא הטיפ לא תמיד ברור לי, גם בסופר כשהקופאית נראת טוב ועובדת מהר אתם משאירים טיפ?
יש מחיר, שלא אנחנו קבענו ועל זה אנחנו מוסיפים טיפ? למה?
פין חס - מזיין ולא חס
ספא חדש ברח' קרליבך
15יש פה אנשים שאין להם בעיה לשפוך כסף. לא חסר לי תודה לאל אבל אני לא אקנה טלוויזיה בכפול ממחיר השוק. כל עוד אני יודע שעיסוי בעירום מלא עם שתי הרפיות עולה 200 וניתן להשגה במחיר זה אני לא אשלם יותר.
ספא חדש ברח' קרליבך
16[QUOTE=dark prince] יש פה אנשים שאין להם בעיה לשפוך כסף. לא חסר לי תודה לאל אבל אני לא אקנה טלוויזיה בכפול ממחיר השוק. כל עוד אני יודע שעיסוי בעירום מלא עם שתי הרפיות עולה 200 וניתן להשגה במחיר זה אני לא אשלם יותר.[/QUOTE]
אוסקר
התמונות שהביאו בלינק אמיתיות ?

אוסקר
ספא חדש ברח' קרליבך
17[QUOTE=dark prince]
אוסקר
[/QUOTE]
UMA 2013-07-07 07:33:37
אוסקר
[/QUOTE]
נראה לך? מה פתאום

בגמילה
ספא חדש ברח' קרליבך
18הייתי במקום עם מיכל
בת 35-40 (לפי הפנים, לא שאלתי), שחורדינית, גבוהה עם קעקועים בגב ובידיים. גוף די טוב, חזה קטן-בינוני, עם מבטא רוסי קל ביותר.
קיבלתי מסאג' סביר עם קצת בודי ובסוף גמירה ביד.
הבחורה יכולה להתחרות על תואר מלכת הקרח
לא מחייכת, לא מסתכלת בעיניים (יווווו איך אני שונא את זה!!) וכמעט שלא מוציאה מילה מהפה.
אז קבלו מקרה קלאסי של שכיבה על הגדר - לא מומלצת בעליל!!
חבל שאי אפשר לשאול אותן מראש אם הן מסכלות עליך בזמן העיסוי ו/או בודי (או שאפשר לשאול ורק אני חושב שזה מוזר?)
ספא חדש ברח' קרליבך
19גם אני שונא את זה,שהן קרות כמו קרח(צריך להפשירן עם להביור) ,ולא מסתכלות עליך בעיניים ללא חיוך ,מזכיר לי פה מישהי
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!