כ הפעם הראשונה שלי עם קוקס - סקס אדיר

הפעם הראשונה שלי עם קוקס

1

חברים יקרים,

החלטתי לספר את הסיפור שלי והמפגש עם הקוקסינלית הראשונה שלי.
אקצר את זה ע"מ לא להרוג אתכם... חיוך

נחשפתי לכך ב2008, כשנסעתי לתאילנד, ראיתי מלא כוסיות כאלה עם זין והתחלתי להיות מסוקרן,
כמו כן נרשמתי לאטרף וכך גברה בי הסקרנות והחרמנות בנושא.

במהלך הטיול, רציתי להסיר שיער באיזורים האינטימיים שלי, ידעתי שזה טיול של זיונים על ימין ועל שמאל,
לא מצאתי אישה שתסכים לכך עד שחבר אמר לי "רק קוקסינלית תסכים לעשות לך, בוא נשאל"
בסוף מצאתי מכון מסאג'ים ואספתי מישהי שנראית צעירה, חלקה על ציצי הורמונלי טבעי,
אחרי שעה של עיסוי והסרה שיער מהתחת שלי..נהייתי כ"כ חרמן שכשחבר שלי נרדם שאלתי אותה בסקרנות ובתמימות "יש לך זין שם"
היא ענתה לי שכן...שאלתי "אפשר לגעת?" היא פתחה את המכנסון ופתאום ראיתי זין עומד, משהו בגודל 16 ס"מ
הייתי כ"כ חרמן והתביישתי מחבר שלי שמלזי היה רדום אש, נתתי לה מציצה של 10 דק', היא גמרה (בחוץ כמובן!) וקבעתי איתה להיפגש שוב לבד, אזיין כי היא לא הייתה זונה שעובדת, אלא מסאגי'ם בלבד (אני מאמין שהיו זיונים אבל לא כעבודה כמו בווקינג סטריט - למי שמכיר)

יומיים אחרי זה יצאנו והתפצלנו כל אחד לזיין בדרכו, ב2 בלילה אספתי אותה מהמכון שהיה ממול המלון שלנו,עלינו לחדר, התחלנו להתנשק בטירוך, הזין של שניינו עמד בטירוף! ישר ירדתי למצוץ לה...כמעט גמרתי רק מההתרגשות!
עברנו למיטה לתנוחת 69 של מציצות הדדיות, אחרי 10 דק' גמרתי מהטירוף!
לאחר מכן קבלתי מסאג' של חצי שעה...ושוב עמד לי בטירוף...הפכתי אותה על המיטה, חדרתי אלייה בעדינות (ועם ג'ל) עשינו מספר תנוחות, היה לה חור צר קטן ונעים... גמרתי לה על החזה לאחר חצי שעה של זיון מטורף!
היא לא רצתה לחדור אליי, מה שכן קצת חששתי ופחדתי...
אחרי שגמרתי, נתתי לה מציצה של החיים! היא גמרה בטירוף!
אני רק מתגעגע לתאילנד ומת לחזור לשם...הקוקסינליות שם מפנקות!

על הפעם השנייה והפעם הראשונה שחדרו אליי...אספר שבוע הבא!
שיהיה לכולם סופ"ש של זיונים, סקס, חוויות והרבה דיווחים!
שבת שלום!
חובב מין מופרע!
|
חזרתי ובגדול !!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”