כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 17 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

161
לא נראה לי שאני אבדוק שוב... ב 250 שקל אני מעדיף לדגום חדשה ולדווח.
זה היה המצב ביום חמישי אחר הצהרים.
מתי אתה הייתה שם לאחרונה?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

163
[QUOTE=ארנב לילה]חחח הרגתם אותי ...שאני הייתי הדוש היה שלם אבל אני לא מתקלח בבתי זונות ועף ישר הביתה [/QUOTE]

זה לא בית זונות... זה הכינרת.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

166
השבוע ביקרתי את איריס, אכן התיאורים די מדוייקים לגבי שכונת המצוקה בה היא פועלת. לסיכום תמורה הולמת מאוד בעד 200 ₪ אבל לא מציאה בכלל. נראית רע מאוד, שתלטנית רוצה שירדו לה הרבה וביננו לא בשביל זה באנו. דווקא הקפידה על הלבשת חליפה והופ לאחר 5 דקות הציעה את החור של התחת, וזה ההבדל הגדול בין אשה לבין פנינה שכידוע פנינה אפשר להשחיל משני הכוונים.

הציפיות שלי היו ברצפה ולכן לא התאכזבתי. לאחר סבוב ראשון מקלחת כפולה שלי ושלה והופ החלה בעבודת שפתיים ארוכה שלאחריה נקנוק כשאני על הגב והיא מעלי מפנה לי את האחוריים. לאחר רבע שעה באה גמירה נוספת מקלחת והבייתה. סה"כ היה טוב. מציצות ארוכות וחשופות מקלחות בק דור גמירה כפולה שעת עבודה והכל תמורת 200 .

מי שחובב דודות יכול להינות מי שמחפש כוסיות שימשיך הלאה

167
שלום לכולם זהו הדיווח הראשון ואני מתרגש ,טוב גם אני הייתי אצל איריס מפתח תקווה ובכן:
הבחורה באמת בסביבות ה 50+ ,נחמדה באופן מפתיע,לא מתקתקת .

מבחינת ביצועים ניתן לומר אצלה שאין מגבלות,
הגעתי לביתה אכן באזור סירקין באזור ישן .
נשיקה ותחילת עבודה , הבחורה ממש נהנית מהעבודה ,התחלנו במציצה והבחורה מוצצת טוב לאחר מספר דקות הלבשתי חליפה והתחלנו בדונאלי (זהו המושג שטבעתי לאחרונה מתחילים בדוגי בכוס ומיד עוברים לאנאלי והבחורה חולת אנאלי ברמות) לאחר משהו כמו 30 דקות שאני בעבודה גמרתי בקול תרועה בתחת המלא שלה.

הבחורה מקבלת ציון טוב מבחינתי ואכן שווה את הביקור למי שחובב הז'אנר.
זמן -45 דקות
מחיר 200 ₪
הנאה-4 סרטים בכרטיס אחד
מיקום-דיסקרטי מאוד לחובבי ג'ימס בונד
שירות-טוב++
ביצועים-טוב+++
מחיר-שווה לכל כיס

לסיכום תהיה פעם שנייה !

170
נדגמה השבוע לאחר המלצות הפורום המכובד
לאחר שלוש נסיונות שנכשלו לקבל את הטלפון בהודעות פרטיות צדיק אחד כן מסר את הטלפון אודה לו בהודעה פרטית.

לדיווח עצמו כאחד שנמצא בפורום שנים רבות ותורם את חלקו במידת האפשר המבינים יבינו חיוך(בריחה מהחוקית)

איריס ממוקמת במקום מעולה גישה נוחה חנייה וזה לא כול כך מובן בימינו.

התקשרתי לתאם איריס ענתה בצורה זורמת הבנתי שהכול פתוח בראש פתוח הגעתי לכתובת איריס פותחת את הדלת ולעיני אישה

לא מבוגרת או סבתא כמו שכולם מציינים נראת בת 45 קצת מלאה אבל לא שמנה ציצי קטן אמיתי בטן בינונית.

דירה חמודה מושכרת לא שלה בוודאות, נכנסים לחדר השנה 200 זוזים מחלפים ידיים הופ למקלחת לשטוף את חביריקו.

איריס מתחילה לדבר אוהבת לדבר אני זורם מתחילים עם נשיקות מזמוזים והיא זורמת אומרת לי תרגיש חופשי מה שאתה רוצה לעשות תעשה, זה פותח אותך להכול מכוונת אותי לירידה כלפי מטה אני לא מת על זה אבל בקטנה זורם איתה , הופך אותה ל69 כאשר היא מתחילה למצוץ מציצה ממוצעת לאחר חמש דקות מבקש רימינג מושקע 5 דקות חופרת ולא מתלוננת, שואל היכן החליפה אומרת בוודאי שיש כמה שאתה רוצה על השידה

מלביש את החלפה לוקח אותה בדוגי ונותן לה בראש 10 דקות כמה שהיא אוהבת סקס פשוט אמיתית לא מזייפת גומר בתוכה מורידה לי את החליפה מקלחת נוספת ושוב דיבורים על מה? על הפורום מתה על כולם לאחר 10 דקות מנוחה לא עישנה כי דיברה כול הזמן אמרתי לה כדי שאני אבקר את בכניסה האחורית מציצה ארוכה הולבשה החליפה וקדימה לחור מאחור מפמפם אותה ופתאום הפתעהאצבע למעלה אומרת לי

אני רוצה שתגמור לי בפנים אבל לא בעניים כי זה שורף אני בהלם עוד פנטזיה הולכת להתגשם מרגיש כמו כוכב פורנו מתחיל בכול מיני פוזות עד שמחליט להשכיב אותה ומשפריץ לה לתוך הפה פשוט היא גדולה חולת סקס.

לסיכום:

יחס-10

נקיון-8 המצעים לא הוחלפו

מיקום-10

תנאים-6 מזגן לא עבד רק מאורר תיקרה

חזה-2 קטן

אנלי-10 לא כול כך רחבה פשוט כנראה יש להם כלים קטנים

רימינג-6 דיאנה טובה יותר

לחובבי הסבתות ומבוגרות לא מלייפ יכולה לענות על הקרטריונים.

תשמרו עליה זיינו ותהנו
בר-דפק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”