כ ז'ני - דף 16 - סקס אדיר

ז'ני

153
חברים במקום לקשקש דווח על האוצר הזה!!! יום חמישי הגעתי לת״א שדרות הר ציון. טלפון קצר לעלמה מייד עונה אמרה עסוקה לאחר חצי שעה חזרה אליי (ממש מקסימה אני אוהב את זה מראה על אכפתיות) אספתי את הנסיכה נסענו לגן. בדרך קצת דיבורים וריכולים על אנשי הפורום(הכל לטובה תהיו רגועים). כיביתי מנוע שוחחנו כ20 דקות,איזה אשת שיחה חבל על הזמן רק אז אמרתי לה בואי אחורה יש לציין שהיא ללא תחתונים אויי יאאממממי כמה שזה מחרמן טילים!!!!!!! היא טוענת שזה יותר נותן לה תחושה של חופשיות. בטח אישה הריונית יש לה כל מיני תחושות שונות,בין לבין ספרתי לעלמה המתוקה בדיחות לשימחתי אהבה את כולן.ואת נגיעות מעלפות במוט פשוט אלופה!!! עברתי אליה ליטפתי את ביטנה המעוברת והסקסית ביותר בעולם!!! מציצה מעלפת ותכף דהירה עליי!!! יאאממממי מה זה העונג הזה!!!??!!!!! איזה אורגזמה אין דברים כאלה!!!! בסיום נתתי לה מגבון אחד לי אחד לב אמרתי לה תרגישי חופשיה.... החזרתי אותה להר ציון תוך כדי שליחת אס אמ אסים בנינו... אמרתי לה שהיא בהחלט נותנות לחזור לאשקלון בתחושת סיפוק אדירה!! בדרך קצת הירהורים וקצת קינאה!! אוי אוי לו רק הייתה לי אישה לחיים בדמותה של ז׳ני תאמינו לי שלא צריך יותר בחיים!! לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי!!!

ז'ני

154
טוב,אתמול ז'ני נאספה מהר ציון,פינת סלמה ואיך שנכנסה חיבקה אותי ואני אותה,הייתה בנינו כימיה טובה

ז'ני(בשמלה לבנת שיפון ללא תחתונים אבל בלי צמות) ,מתוקה חייכנית,בעלת שמחת חיים,ויש לה קול מדהים סקסי ומחרמן בטירוף

לקחנו אותה לחדר VIP, כל הדרך,שולחת ידים לעבר סופריקו,Tongue אחי..

הגענו 'נכנסנתי להתקלח ולאחר מכן גם ז'ני אחרי מקלחת טובה,שנינו היינו רעננים וריחנים ,אני נשכב על המיטה,אחרי סחיבת בלוני

גז(עייף)+מכון כושר

ז'ני מתחילה להפשיט אותי(מחמיאה לי על גופי השרירי) ,ולגעת בסופריקו תוך כדי,וגם אני שולח ידיים,ומגלה כוס יפה פסים

בדיקת רטיבות עברה בהצלחהאצבע למעלה

אפשר להמשיך..

תוך כדי ליטופים ומזמוזים הדדיים

שמוליק זועק HELP !

ז'ני מיד לוקחת פיקוד,ומתחילה במציצה ארוכה רטובה בקצב מתאים

אוחח אי אפשר לתאר את ההרגשה הנפלאה הזאת,כאשר הזין שלי נמצא בפה של ז'ני..

העדינות הרוך והמגע,פשוט עונג צרוף,ובמיוחד להסתכל על זה מהצד

כדי שלא אגמור ביקשתי ממנה,לשכב על הגב,בכדי שאוכל לפנק אותה גם.

וכך היה,מתחיל מלמעלה במעלה הצוואר,נושק לה קלות,ולאט לאט יורד לפטמות, מלקק אותן סביב,ז'ני מתחילה להתחרמן,ולהוציא

קולות של אנחה נעימה

יונק אותן איזה תענוג,לא יצא חלב והייתי רעב Disapprove

יורד דרומה מלקק את הבטן שלה,ואת איזור אגן הים התיכון

מתעכב קלות ביטבתה,וממשיך בנישקוק וליקלוק הירכיים הפנימיות,עד אשר מדרים לאילת למקדש האהבה(אשר מריח ריח של

תותים

וטעים

כמו

קרם בוואריה יאמיי Tongue)

במשך מספר דקות,עולה מדי פעם גם לגבעת ונוס,מקום אסטרטגי ביותר

איזה כיף זה שתוך כדי הם מלטפות לך את הראש ככה בעדינות,וסוגרות רגליים,על הראש שלך(חולה על זה!)

עשינו גם 69 תענוג,אחרי זה ז'ני המשיכה במלאכת מציצה עמוקה ומשובחת

במשך מספר דקות,תוך כדי שאני מלטף את גופה,ופניה

וכאשר ז'ני מחייכת,פניה קורנות מאושר,והיא הופכת יפה יותר.

ז'ני מלבישה בעדינות חליפה NASA

לפני ההמראה,אשר לא איחרה לבוא,ז'ני עולה עליי, ואני מרגיש את חום גופה,אשר נמצא כבר מעבר לנקודת הרתיחה..

בהמשך חודר אליה,בדוגי, כך מרגיש טוב יותר את החיכוך,משתדל לא יותר מדי חזק,בכל זאת..

כעבור מספר דקות,כבר לא יכולתי להתאפק,ומרגיש שזה עומד להשתחרר,הזרם האדיר הזה,אשר מילא חצי קונדום

איזו הרגשה נפלאה

לאחר מכן,ז'ני הורידה בעדינות ועם מגבון את הקונDOG

אשר נבח מאושר,נכנס להתקלח

וגם ז'ני,חזרנו למיטה,ונשארנו מחובקים ודיברנו על הא ועל דא

ז'ני המתוקה שמה ראשה על החזה שלי(איזה כיף זה !)

כמובן שאני מלטף את שעריה ופניה,ז'ני היא כמו חברה,אשת שיחה אינטילגנטית,בעל חוש הומור מבריק

וצחוק מדבק.

תודה לך ז'ני על הכל Hug

חברים,מקווה שנהנתם.

שמרו עליה,כבדו אותה,והיא תחזיר לכם כפליים.

FINE

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”