כ כמעט תקעתי את ירדנה ארזי - דף 3 - סקס אדיר

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

21
[QUOTE=superman1979]דיווח יפה ,פרופסור,איזה מעצבן זה שהבחורות אומרות לך שהן אוהבות דחיפת אצבעות אפילו בעדינות,אתה מעונין לפנק אותן

ורוצה

לגרום להן להשפריץ,אבל כאשר אתה מחדיר אצבעות,או שהן מוציאות את האצבע(גם אם הפעולה נעשית בעדינות)

או שהן אומרות שהן לא אוהבות את זה וסתם מבאסות אותך .

[/QUOTE]

אתה לא צריך להתבאס מזה וצריך להבין אותם,למרות ההנאה שזה גורם להם הכנסת אצבעות גורם להם לדלקות ולפטריות.
אפילו אם אני אשטוף את הידיים טוב טוב זה עדיין יכול לעשות להן נזק.
לא סתם הן לא מסכימות.

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

25
[QUOTE=קישקשתא]הפרופסור התכוון להגיד: צחוק[/QUOTE]

לא נכון התכוונתי לזה מוחא כפייה

אני משתגע שבשביל לשים סמיילי אני צריך לגלוש מגוגל כרום... אני לא אוהב את גוגל כרום וזה בלשון המעטה.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

28
לאור המלצותיו של הפרופסור הלכתי לפגוש את הגברת.
הפרופסור העביר לי את פרטי ההתקשרות, צלצלתי אליה והצלחתי להשיג אותה מיד וללא בעיה.
לגבי התאום,
התאום בטלפון היה קל ולאחר שמסבירים לה מהיכן הגיעו פרטי ההתקשרות היא מיד נענית ברצון.
לגבי המראה,
היא באמת מבוגרת, כנראה אמצע שנות החמישים, יש לה קצת קמטים ונראה כי כשהיתה צעירה הייתה אישה סקסית ומושכת מאוד.
יש לה קצת צלוליט בבטן, חזה קטן אבל הישבן נאה וחלק (מפתיע)
אי אפשר לקרוא לה שמנה וגם לא מלאה!! (אני מעדיף רזות סטייל ניקי אגב) אבל רזה היא לא.
לגבי השרות,
יש לה מציצה מדהימה... כזו חוויתי רק מאחת היזיזות שלי , זה מרגיש כאילו יש לה את כל הזמן שבעולם, היא מבצעת הכל בשלבים וחוזרת עליהם עם הגברת הלחץ והקצב.
לגבי חריגים,
היא לא כל כך בקטע של אצבעות או משחק עם הישבן אבל.
נראה שהיא מעדיפה לבנות מין מערכת יחסים עם הלקוח , משהו ארוך טווח כזה וכנראה ששם היא תפתח יותר לכל מני דברים.
אני יכול להמשיך ולפרט אבל נראה לי שלא צריך , אפשר לסכם הכל במשפט אחד יחס כמו של חברה !
המחיר 150 ש"ח (שווה כל גרוש!!!)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”