כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 39 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

382
שלום חברים

אחד הדברים שראיתי כאן בפרטיות שיש בחורה חדשה בשם ניקיטה שסיקרנה אותי מאוד.

לקחתי את עצמי בידיים והרמתי לה טלפון ודיברנו קצת, קיבלתי פרטים מאוד כלליים ובצורה קצת מכנית כאילו היא קראה את הטקס מדף.

אמרתי לעצמי אולי היא מקבלת הרבה טלפונים ואין לה כוחות לתת פרטים אבל ננסה ונראה את הבחורה, במיוחד שראיתי את התמונות זה סיקרן אותי עוד יותר.

טוב קבענו אצלה בבית והיא הסבירה לי שזו דירה חדשה שלה שממש עכשיו עברה אליו וזה יותר טוב ונוח מאיפה שהיא הייתה מקודם בדיזינגוף ( לא שהייתי שם אבל היא הייתה נשמעת נלהבת :))

פתחה לי את הדלת בשימלה שחורה צמודה ומייד זיהיתי אותה לפי התמונות (אמיתיות ) שלה.

בחיוך מזמין הכניסה אותי פנימה ואומרת לי " שב תשתה משהו "
אמרתי לה שבאתי רק לחצי שעה ולא לשעה אז היא אמרה לי השתיה זה על הזמן שלי ולא שלך :() אני בשוק, איפה זה קרה לי??? אממממ... בחיים לא קרה לי!

טוב הגענו לשלב של מקלחת ולמיטה, ואני מגלה גוף חלק מאוד ומריח שושנים, היא סקסית ברמה גבוהה ואני לא אומר סתם, היא יודעת איפה לגעת ואיך לגעת ובשניות חבריקו עמד והצדיע, אין כאלה דברים.

אמרתי לה שאני רוצה לאט לאט וזה בדיוק מה שהיא עשתה לי.

הרגשתי את הלשון שלה במציצה שעשתה לי והיא שיחקה עם הלשון שלה בווריד תוך שכל הזין שלי בפה שלה עד הסוף והיא לא מוציאה אותו אפילו לרגע, הרגשה מאלפת למי שמכיר את זה.

ביקשתי שתסתובב ותפסק את הרגליים רחב עם התחת שלה למעלה ( אני אוהב לראות מה אני עושה :), והיא עשתה בדיוק את זה ומייד כשראיתי את התחת שלה למעלה פונה אלי לא יכולתי יותר וחדרתי עד הסוף והיא קיבלה אותו באהבה, אני חייב לציין שהיא מאוד צרה למטה והחיכוך במקום צר הוא חזק מאוד ונקיטה עוד זזה לי בצורה כזו מגרה ודוחפת את חבריקו חזק לתוך הכוס שלה, לא יכולתי יותר ואחרי 6 דקות הקונדום כבר היה מלא.

זה הרבה זמן לא קרה לי ואני בדרך כלל מחזיק מעמד הרבה יותר אבל ניקיטה יודעת איך לחרמן ואיך לזרום והיא באמת זורמת בהכל.

בקיצור :

כל רגע אצל ניקיטה זה חוויה וכייף ואני בטוח לקוח קבוע.

אני ממליץ לכולם לפחות פעם אחת לנסות ולהכיר אותה אני בטוח שעוד תודו לי.

Tongue

administrator2013-07-05 09:58:05

ניקיטה - ללא גבולות

386
ניקיטה אני חייב להחמיא לך על התמונות זה פשוט מדהים איך שמפעם לפעם את יותר ויותר מתחטבת.
אם לא הייתי מכיר אותך לעולם לא הייתי מאמין שאלו תמונות שלא עברו פוטושופ.

יצירת אומנות שאין דברים כאלה.

את אחת הנשים עבורי ששלמות לא רחוקה ממך .תמשיכי לשמור על הקלאסה שלך והיחידיות שיש רק בך בקרוב אצלך תיתכונני חיוךעשית לי את הבוקר....

ניקיטה - ללא גבולות

387
אייי איייי ללקק את התמונות האלה...
חברים הייתי איתה, ומכיר אותה. והיא מספר אחד. שאף אחד לא יבלבל לכם במוח
היא כוסית על ממדרגה ראשונה, והיא יודעת את העבודה
ממליץ בחום
ניקיטה, יפה שלי, אנחנו עוד נתראה :)

ניקיטה - ללא גבולות

388
תודה ששיתפת אלכס, אוהבים אותך אלכס.

[QUOTE=ALEX 36]ניקיטה אני חייב להחמיא לך על התמונות זה פשוט מדהים איך שמפעם לפעם את יותר ויותר מתחטבת.
אם לא הייתי מכיר אותך לעולם לא הייתי מאמין שאלו תמונות שלא עברו פוטושופ.

יצירת אומנות שאין דברים כאלה.

את אחת הנשים עבורי ששלמות לא רחוקה ממך .תמשיכי לשמור על הקלאסה שלך והיחידיות שיש רק בך בקרוב אצלך תיתכונני חיוךעשית לי את הבוקר....

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

389
דיווח ראשון שלי.
ניפגשתי עם ניקי לפני שבוע וחצי
ניכנסתי לבית,המיטה מסודרת וגדולה,אווירה רגועה,יש לניקי ריח ממש טוב
שמתי לב שהיא תמיד מציע לשתות,אבל לי היא לא הציע :(
ניכנסתי למקלחת בלי לחץ
סיימתי להיתקלח,ניקי אמרה לי לבוא ולהביא תכסף
נשכבתי על המיטה,ניקי התחילה למצוץ בעדינות
ביקשתי ממנה שתמצוץ לי שאני עומד,היא עשתה זאת מעולה,הרגשתי קצת נשיכה לא נעימה,אמרתי לה והיא אמרה שהתנוחה לא נוחה לה,אמרתי שאני מבין ועוד הפעם נישכבתי על המיטה
הלבישה תקונדום,ליקקתי לה קצת והיא נהנתה מאוד אני יודע כי העפתי מבט על ניקי הגונחת חיוך
אחרי הליקוק,עברנו למיסיונרית
גמרתי אחרי דקה לצערי לא הספקתי עוד תנוחות שרציתי לעשות עם ניקי
ניכנסתי להיתקלח ויצאתי עם ריח של שושנים

ביום חננה,בלילות חוקן נשים

ניקיטה - ללא גבולות

390
ערב טוב חברי הפורום היקרים זה הרגע העלתי את שאר התמונות החדשות לגלריה שלי.
תוכלו לראות אותן באתר שלי : http://www.bdsm-nikki.co.il
או בבלוג סקס אדיר : http://www.sex-adir.com

מקווה שימצאו חן בעינכם.

ניקי Tongue

ניקיטה2013-07-17 20:33:22
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”