כ נטלי מתל אביב - דף 7 - סקס אדיר

נטלי מתל אביב

62
קבעתי לעשות אורגיה עם איב ונטלי, קבענו לשעה 20:00 בקיצור אני מגיע למקום מתקשר לגברת איב...הפלאפון סגור...אוקיי...מתקשר לנטלי היא עונה לי ואומרת לי כך:"אני מתארגנת עוד 5 דק אני אתקשר אלייך"... אמרתי אוקיי נחכה...
השעה כבר 21:30 ואני עדיין מחכה...מתקשר עשרות פעמים ונטלי לא עונה...(איב בכלל סגרה את הפלא), בפעמים האחרונות שניסיתי נטלי אפילו סיננה אותי...בקיצור אני הרגע חזרתי הביתה ואני פשוט רותח מעצבים!!!!
אני גר בעומר (בדרום) וזה ממש לא פשוט בשבילי להגיע לת"א...לא מספיק המחיר שהוא מוגזם ביותר-1000ש"ח גם היחס דיי מגעיל...על מה הן דורשות גם 1000ש"ח שחושבים על זה? הן כוכבות פורנו? ממש לא שוות את הסכום...
בקיצור תנסו לשים את עצמכם בנעליים שלי ולהרגיש מה שאני מרגיש...להגיע מעומר עד ת"א לחכות בחוץ יותר משעה ועוד לקבל סינונים....אני פשוט מת מעצבים!!!!
אני דורש שחברי הפורום פה יעשו על גברת איב וחברתה נטלי חרם פשוט חרם!!!! למען הצדק!!! וגם למען המחירים המוגזמים שהן דורשות...תנסו לשים את עצמכם במקומי...אני פשוט בהתקף עצבנים...לא נראה לי שאני אשן הלילה....
בזאת אני פונה גם למנהלי הפורום ואני מקווה שיראו את הצעד של 2 הבחורות האלה כצעד ביזיוני ושיש להחרים כאלה בחורות לצמיתות מהאתר!!!!
ובזאת-- אני פורש מכל העסק הזה של בחורות עובדות (לא שהייתי גם ככה כ"כ עמוק בעסק) אבל בכל זאת...יותר מידי נפילות...יותר מידי אכזבות...יותר מידי מפוקפק...יותר מידי יקר...
אני מקווה שחברי הפורום כאן שלא חושבים רק על הז** יבינו את מה שאני מרגיש ויעשו חרם על 2 הבחורות הנ"ל.
להתראות לתמיד. כועס
0549723169 0542267652

נטלי מתל אביב

63
[QUOTE=דודו פנתר]

קבעתי לעשות אורגיה עם איב ונטלי, קבענו לשעה 20:00 בקיצור אני מגיע למקום מתקשר לגברת איב...הפלאפון סגור...אוקיי...מתקשר לנטלי היא עונה לי ואומרת לי כך:"אני מתארגנת עוד 5 דק אני אתקשר אלייך"... אמרתי אוקיי נחכה...
השעה כבר 21:30 ואני עדיין מחכה...מתקשר עשרות פעמים ונטלי לא עונה...(איב בכלל סגרה את הפלא), בפעמים האחרונות שניסיתי נטלי אפילו סיננה אותי...בקיצור אני הרגע חזרתי הביתה ואני פשוט רותח מעצבים!!!!
אני גר בעומר (בדרום) וזה ממש לא פשוט בשבילי להגיע לת"א...לא מספיק המחיר שהוא מוגזם ביותר-1000ש"ח גם היחס דיי מגעיל...על מה הן דורשות גם 1000ש"ח שחושבים על זה? הן כוכבות פורנו? ממש לא שוות את הסכום...
בקיצור תנסו לשים את עצמכם בנעליים שלי ולהרגיש מה שאני מרגיש...להגיע מעומר עד ת"א לחכות בחוץ יותר משעה ועוד לקבל סינונים....אני פשוט מת מעצבים!!!!
אני דורש שחברי הפורום פה יעשו על גברת איב וחברתה נטלי חרם פשוט חרם!!!! למען הצדק!!! וגם למען המחירים המוגזמים שהן דורשות...תנסו לשים את עצמכם במקומי...אני פשוט בהתקף עצבנים...לא נראה לי שאני אשן הלילה....
בזאת אני פונה גם למנהלי הפורום ואני מקווה שיראו את הצעד של 2 הבחורות האלה כצעד ביזיוני ושיש להחרים כאלה בחורות לצמיתות מהאתר!!!!
ובזאת-- אני פורש מכל העסק הזה של בחורות עובדות (לא שהייתי גם ככה כ"כ עמוק בעסק) אבל בכל זאת...יותר מידי נפילות...יותר מידי אכזבות...יותר מידי מפוקפק...יותר מידי יקר...
אני מקווה שחברי הפורום כאן שלא חושבים רק על הז** יבינו את מה שאני מרגיש ויעשו חרם על 2 הבחורות הנ"ל.
להתראות לתמיד. כועס
לפני כמה חודשים האדון הנכבד התקשר אליי וקבע פגישה . החזיק אותי עד מאוחר ובסוף לא בא. חשבתי או קיי קורה . רשמתי את מספר הטלפון שלו אצלי בטלפון כדי לדעת שמדובר באדם שהבריז כבר פעם.
אחרי זמן קצר הוא שוב עשה לי את התרגיל הזה .. קבע פגישה ולא הגיע.
סימנתי לי את המספר שלו בתור אחד שקובע ולא מגיע - לא לקבל אותו.
מה שהכי מעניין שאת אותו התרגיל הוא עשה גם לנטלי.
ועכשיו הכי מעניין שהוא מתקשר אליי ביום שני ושואל האם אפשר לבוא לאורגיה איתי ועם נטלי. וזה בערב תשעה באב.
פה כבר קיבלתי קריז!!! אמרתי לו : בטח ! אבל היום אנחנו נקבל אותך לא ב-1000 אלא ב-400 שקל! הוא שאל כמה פעמים הוא יכול לגמור. עניתי לו: כמה שבא לך !!!
בגלל זה האדון הזה הגיע או שלא הגיע שוב.
בבוקר הוא התקשר אליי עם קללות ואוימים שהוא ישלח אליי מישהו . עניתי לו שכדאי לו להפסיק כי יש לי את המספר טלפון שלו ואני יכולה להתלונן איפה שצריך.
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

נטלי מתל אביב

65
'איומים שישלח מישהו' צחוק

ומה תגיד לאותו מישהו, ליצן? שאתה רוצה שהוא יטפל בזונה שהבריזה לך? צחוק

טוב מאד מה שעשית לקרציה הזה איב! מוחא כפייה (וכן - הוא לגמרי קרציה).

היה מזיין לי בשכל בפרטיות לא מעט... Ouch
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי מתל אביב

68
שלום לכל עמיתיי החרמנים היושבים בציון,
מעברי הרחוק, אני נקי כבר שנתיים ו3 חודשים משרותי מין בתשלום, אני עוקב באדיקות אחרי הנעשה בפורום, וחי ומרגיש ומתרגש ביחד אתכם , כל דיווח כל נפילה כל הצלחה , אני כל כך מבין וזה אחרי 8 שנים של אובססיביות מטורפת לקבל שירותי מין, התחככתי והשתפשפתי בתחום הזה כל כך הרבה ....

אני חייב חייב לציין פה משהו שנראה לי מטומטם לגמרי, ויסלחו לי הנוגעים בדבר.

לפי מה שאני קורא בפורום , המצב די חרבנה, יש דיווחים על זקנות שברוב חוצפתן דורשות מחירים מופרזים רק כי בגלל שהיא מקבלת אותך בביתה הפרטי ולא במיטת קופת חולים באיזה חור בדרום ת"א,

אין לי בעיה שזקנות מארחות כל אחד והדפקה שלו, (ואתוודה שאני נמשך למילפיות בנות 40 רוסיות עם גוף שעבר 2 לידות בערך)
המבוגרת שמפרסמת פה, דורשת 500 שקל על מה?????? מי זו ????. דוגמנית פורנו ?????? כוסית על?????? מי זאת בכלל?

על מה ולמה תשלם 500 שקל???
חברים יקרים, הגברת המבוגרת הזו שווה 50-100 שקל בכל מכון בדרום ת"א, זה שהיא נהייתה "טכנולוגית" ומפרסמת פה בפורום, ומעלה תמונה (שממש לא מחמיאה לה דרך אגב), ומקבלת בבית שהוא לא מכון, לא אומר שהמחיר שלה צריך לקפוץ כל כך הרבה, 500 שקל???
על מה אתם מתלהבים? ? שהיא אולי משקיעה בזיון ??? חברים זה אמור להיות ברור וידוע , ולא אקסטרה,
אכן שהזין עומד השכל בתחת, הכי יקר ששילמתי על זיון היה בתקופה שלפני הפרישה שלי מהתחום , וזה היה 200 שקל, ואז קיבלתי זיון פצצות ברמה !!!!
אבל פה?? 500 שקל?? DeadDeadDeadDead נו באמת איפה השכל שלכם גברים???

נטלי מתל אביב

69
לא הצלחתי להבין את מקור הכעס שלך.
אתה משתמש בביטויים חריפים (זקנות, חרבנה, דפקה, חוצפה), מכאן שאתה מעורב רגשית בתחום, שאותו עזבת לפני זמן רב.

לעצם העניין : אשה גובה סכום כסף מסויים (200, 500, או 1000) לשרותי מין.
היא מפרסמת את עצמה, לקוחות באים, וחוזרים ובאים, משלמים את הסכום המבוקש, וכך כבר מספר שנים.
איפה כאן הרמאות ? היכן העושק ?
להזכירך, אתנן זונה אינו סכום קבוע בחוקי חמורבי או בתורת משה, אלא משקף שוק חופשי ותחרותי. אני מניח שעבור שרות זהה ב- 200 וב- 500 , הציבור יעדיף את השרות הזול. מכאן, שלא מדובר באותו השרות, לדעת אותם הצרכנים.
אם אתה חושש שלא יהיה ניתן לקבל שרותי מין בסכומים של כ- 200 שקל, תנוח דעתך.גם היום אין בעייה לקבל שרותים כאלה, של עד 30 דקות ל ז+ מ , ולא נראה לי שפלח השוק הזה יגווע.

בברכת מנוחת הדעת, לומברוזו

נטלי מתל אביב

70
כועסכועס[QUOTE=איב.]
[QUOTE=דודו פנתר]

להתראות לתמיד. כועס
לפני כמה חודשים האדון הנכבד התקשר אליי וקבע פגישה . החזיק אותי עד מאוחר ובסוף לא בא. חשבתי או קיי קורה . רשמתי את מספר הטלפון שלו אצלי בטלפון כדי לדעת שמדובר באדם שהבריז כבר פעם.
אחרי זמן קצר הוא שוב עשה לי את התרגיל הזה .. קבע פגישה ולא הגיע.
סימנתי לי את המספר שלו בתור אחד שקובע ולא מגיע - לא לקבל אותו.
מה שהכי מעניין שאת אותו התרגיל הוא עשה גם לנטלי.
ועכשיו הכי מעניין שהוא מתקשר אליי ביום שני ושואל האם אפשר לבוא לאורגיה איתי ועם נטלי. וזה בערב תשעה באב.
פה כבר קיבלתי קריז!!! אמרתי לו : בטח ! אבל היום אנחנו נקבל אותך לא ב-1000 אלא ב-400 שקל! הוא שאל כמה פעמים הוא יכול לגמור. עניתי לו: כמה שבא לך !!!
בגלל זה האדון הזה הגיע או שלא הגיע שוב.
בבוקר הוא התקשר אליי עם קללות ואוימים שהוא ישלח אליי מישהו . עניתי לו שכדאי לו להפסיק כי יש לי את המספר טלפון שלו ואני יכולה להתלונן איפה שצריך.
[/QUOTE]

מה זה התירוץ העלוב הזה? לא קבעתי איתך מעולם חוץ מהפעם האחרונה...להלן המסקנות:
א. כנראה את משתמשת בסמים (לתשומת לבכם חברי הפורום יש פה עסק מסוכן).
ב. אולי את מכורה לאלכוהול.
ג. תגידי לי מה לך ולתשעה באב? אל תשחקי אותה חסידה...כי את ההפך המוחלט מכך!!!! צבועה !!!! גועלית!!! רק המחשבה שרציתי ללכת לגועל כמוך פשוט גורמת לי להקיא!!!!DeadDeadDeadDeadDeadכועס

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”