כ כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו - דף 4 - סקס אדיר

כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו

36
נסיך יקר,רובנו הרי רוצים מציצה חשופה ושם אפילו אין מגבון ומעט מאד בנות משתמשות בשטיפת פה.אנחנו הולכים לזונה,לא לחדר סטרילי.בגמירה בין שדיים,גם שמנוקות עלידי מגבון,אין שום סיכון.בקשר לכמה בולבולים,הדחקה היא הפתרון.

38
חברים יקרים
ביקרתי את ליאונה
אין ספק שיש לה חזה ענק ומדהים עם גוף של כוסית
באמת אחד מזוג השדיים היפים שראיתי אפילו מול מגזינים וסרטי פורנו של חזה גדול
אבל !!!!! ופה אבל גדול
השירות שלה לא שווה אפילו 50 שקל בתל ברוך
עושה הכל טכני לגמריייייי
10 דק אתה בחוץ
לא נהנית בכלל !!!
נסעתי כל הדרך מהצפון וחזרתי מאוכז ביג טיים ...

39
כבר כמה ימים שאני מתלבט איך לנסח את זה, אבל הנה קיבלתי רוח גבית...

גם אני הייתי אצל ליאונה בפעם הראשונה בשבוע שעבר.
גוף שאין דברים כאלה (בשבילי). גבוהה, חלקה, לא שדופה,
ושדייםםםםםםםם! שפתיים ישקו.
אז"ש (אז זהו שלא...) לא ישקו ולא שפתיים משום סוג. כלומר אין לנשק, לא את הציצי ולא שום דבר אחר. אין לגעת "באיבר המין" (כלשונה).
לא הסכימה לי לכלום. קשוחה וקרירה ברמות של קאפו במחנה.
ולפחות אצלי, לא היתה שום אופציה אחרת (מציצה או זיון בתוספת תשלום).
יצאתי גם מאוכזב וגם מתוסכל טילים.
האשמתי את עצמי, אבל עכשיו אני קורא שאני לא לבד (איזה כיף, צרת רבים נחמת .....).

בתכלס הייתי שם 7 דקות כולל תשלום, המתנה שתחזור וכל התהליך.
גמירה עם קרם בין השדיים שלה (תסגור, תסגור, תחזיק אותם היא פוקדת עלי כדי שיהיה חיכוך...). ניגוב במגבון והביתה.
גם לא ידעתי איך הולך שם עם חנייה אז עלתה לי חנייה בחניון ממול (עוד 20 ש"ח).

מזל שהנפילה עולה רק 120 ש"ח.
דרך אגב, היתה שם עוד בחורה, לא התעניינתי ולא יודע שם או פרטים.
אין צורך במזגן שם, הקרירות נושבת שם בעוצמה....בכי
שלכם,
אבוד

40
[QUOTE=gunner][QUOTE=רקציציגדול]צודקים צודקים סליחה

אני רק יספר שלא עמדתי בפיתוי והלכתי הערב לההיא מרחוב החשמל וסליחה שהטעיתי אתכם, זה רחוב ברזילי 9 וכבר היה דיווח בעבר. היא ענקית, ראש ענק וחזה ענק ועומד. עושה לי את זה כמו שצריך אבל היחס,,חרה חרה חרה...אנטיפתית מגעילה, מתקתקת ב5 דקות,,,כן כן 5 דקות אתה יכול למצוא את עצמך בחוץ. לא לזוז, לא לשים פה יד, ככה לא נוח לי ועוד ועוד,,אבל הייתי באיזור ואני מכור לחזה ענק...הפעם זה סופית, אני לא חוזר לשםן.

הטלפון שם 03-5605551 פשוט תשאלו אם נמצא ההיא עם החזה הענק
[/QUOTE]
טוב, לאחרונה הרהרתי די הרבה בליאונה עם החזה הענק מברזילי פינת החשמל. היא נמצאת שם בימים ב' וד'.
נזכרתי שאני מכיר אותה מן העבר הרחוק, מלפני למעלה מ12 שנים ואף יותר. אז הייתי אצלה למעלה מעשר פעמים והיא היתה צעירה ומשקיעה עם גוף אדיר. נזכרתי שאפילו דיברתי איתה פעם על "נפשות מתות" של ניקולאי גוגול (כמה ציני במבט לאחור...). הסקס איתה היה מדהים והיא אולי היפה ביותר שהיתה בתחום הזה אי פעם. לפחות לטעמי.
נזכרתי שאז קראו לה ילנה, סוג של וריאציה אחרת על אותן האותיות.
הייתי אצלה פעם אחת לפני די הרבה זמן ואף דיווחתי על כך. סבל.
הלכתי שוב היום, כיוון שבמסגרת עבודתי החניתי את רכבי לא רחוק משם, ורציתי לראות אותה שוב.
הגעתי למקום, והסטתי את הוילון הכחול ונכנסתי פנימה. אל הדלפק ישבה מישהי שאין טעם להכביר עליה במילים.
מצד ימין על הספה רבצה לה ליאונה. נעצה בי מבט רווי משטמה על כך שאני כנראה מפר את השלווה שבחלל החדר.
היא היתה חצי ישובה חצי שכובה על צידה הימני. המבט הקר והמנוכר ועיניים המצטלבות ללא כל זיק של חמימות מצידה, גרמו לי לאחורה פנה ויציאה ללא קול וללא אומר משם. הייתי שם חמש שניות שנראו כמו נצח.
בדרך חזרה לאוטו לא יכולתי להמנע ממחשבות עגמומיות על העליבות שבסיטואציה. העליבות שלי, העליבות של הגברת הזו שחיה את חייה ללא חשק, במרירות עצומה, וכמובן על העליבות שבסיטואציה שחנוך לוין ידע לעשות משכמותה מטעמים.
היא הפכה לנפש פגועה ותוקפנית ולי ברמה האישית, ממש אין חשק להתמודד עם אחת כזאת, כיוון שהיא ההיפך מן הפנטזיה שאנו מחפשים. היא בדיוק המצבה הריאליסטית של תמונת המציאות בהן חיות חלקן הגדול של העוסקות במקצוע. היא החלק בקיר שאין עליו את הטיח והצבע. היא החלק הפגוע מנתזי הכדורים שלא טרחו לתקן.
סילחו לי על מליצת היתר ואולי גם הפומפוזיות המוגזמת, אך כך בדיוק חשתי.Ouch
[/QUOTE]קישקשתא2013-07-22 09:05:50
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”