הזמנתי את הגברת אתמול למלון לוטוס,
התמונות אמיתיות דיי נאמנות למקור, החזה סיליקון, הבחורה ירדה מהמטוס שלשום לארץ, בת 21 לטענתה.
לא מדברת אנגלית, סכה"כ נראת טוב לחובבי הרזות עם הסיליקון, מריחה טוב ומאוד אסטטית.
עשינו שני מספרים, הבחורה קצת ניסתה בהתחלה לחפף לצעוק שמה קונדום דיי מהר והתחילה לגנוח ולצעוק come inside me.
אמרתי לה גברת it takes some time, כשהיא הבינה זאת לקחה את עצמה בידיים, ונכנסה יותר לדמות הבחורה חובבת סאדו קל במיטה, תוך כדי שאני מזיין אותה במסיונרית ומחזיק אותה בכתף בשביל הקונטרות היא תופסת את היד שלי ומעבירה אותה לצוואר שלה, ואז את השניה, אני בן אדם עם ראש פתוח ומבין רמזים, לחצתי לה על הצוואר תוך כדי שאני מזיין אותה והיא צעקה מנחת הפעם נראה לי באמת(או שאני תמים), גם כשעברנו לדוגי כששניינו פונים אל כיוון המראת קיר בחדר, תפסתי לה את השער והשתמשתי בו בשביל לתפוס שיווי משקל באקט כשהראש שלה מושט כלפי מעלה מהמשיכה, גם עשה רושם שמאוד נהנתה מהעניין.
לחובבי הז'אנר יש כאן פוטנצ'יאל אני מניח לעוד דברים לא בעניין מספיק ולא ניסיתי.
מעבר לזה גרון עמוק מעולה מכניסה עד הסוף ביוזמה, פרפר בחזה הסיליקוני שלה(יש לה פטמות ארוכות בטירוף)
אחרי שפעם ראשונה גמרתי בין השדיים לה, עברנו לשניה, לוקח לי המון זמן ליגמור במיוחד עם קונדום, ניסינו באמת הכול היא מצצה לי ועשתה לי ביד, שמה קונדום רכבה עלי, ואז אני בדוגי מזיין אותה בחוזקה, מורידה קונדום מוצצת לי כשאני יורד לה ב69, עוד פעם קונדום מסיונרית עם רגליים למעלה, לא גומר מוצצת לי גרון עמוק ומביא ביד, כבר ניסינו לעבור למקלחת שתעשה לי ביד, נתנה לי להשתפשף לה על התחת בלי לחדור עם סבון כשאני מאחוריה והיא עם יד אחורית מעשה לי את הביצים, לא עזר, כבר עברה שעה אמרתי לה שהעיקר הכוונה היא באמת ניסתה אבל לא יצא ונגמר הזמן, היא אמרה אולי עוד 5 דקות אמרתי לה שאני לא מתפקד טוב תחת זמנים, ושחררתי אותה היא נכנסה להתקלח ואני סיימתי את עצמי האמת דיי מהר חח חבל שלא לקחתי את ה5 דקות אקסטרה שהיא הציעה.
בכל מקרה חוויה נחמדה היא שירותית, תעמידו אותה במקום ותקבלו הרבה, ואל תבהלו מההצגות בהתחלה.
בברכה,
מייק