כ סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן - דף 10 - סקס אדיר

סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן

91
טוב חברים
קודם תודה רבה לסופרלטיב ולמר שפריץ על הטלפון של נינה
זאת העסקה הכי... אבל הכי משתלמת מאז היותי בפורום!!!
קודם כל האשה עושה הכל אבל הכל והיא אף אומרת שמטרתה שתהיה מרוצה [>:D<
יש לה תחת עם ידיות אהבה בצדדים מדהים לאוהבי הישבנים למיניהם היא מוכנה לכל סטייה שהיא !!!שירותית סוף הדרך
וחברים יצאתי ממוטט אבל לצערי אני לא מעביר את הטלפון שלה
אם חברי שיש להם ירצו להעביר... וולקאם.
ארנבת כזו עם גוף של צ׳לו כזה חבל לקלקל
סליחה אני חייב עכשיו סביח טוב אצל עובד
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

93
[QUOTE=ארנב לילה]
קודם תודה רבה לסופרלטיב ולמר שפריץ על הטלפון של נינה
[/QUOTE]
[QUOTE=ארנב לילה]סליחה
תודה גם לפרופסור[/QUOTE]
[QUOTE=ארנב לילה] לצערי אני לא מעביר את הטלפון שלה
אם חברי שיש להם ירצו להעביר... וולקאם.
ארנבת כזו עם גוף של צ׳לו כזה חבל לקלקל
[/QUOTE]
ואיזה מזל יש לך שלא כולם מתנהגים כמוך וכן הסכימו להעביר לך את המספר, אהה ארנב?

'חבל לקלקל' - היא כנראה עובדת עוד לפני שאתה ישבת עם הרב ללמוד לעליה לתורה!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

94
למה אתה כועס קישקשתא ?קרה משהו?
בסך הכל ציינתי את שמות החברים שהעבירו לי
והם יחליטו אם להעביר הלאה
זה הכל
אני משתדל להעביר מספרים למי ששולח לי הודעה פרטית
זה לא שאני סוציומט או משהו /-:

95
[QUOTE=ארנב לילה] למה אתה כועס קישקשתא ?קרה משהו?
בסך הכל ציינתי את שמות החברים שהעבירו לי
והם יחליטו אם להעביר הלאה
זה הכל
אני משתדל להעביר מספרים למי ששולח לי הודעה פרטית
זה לא שאני סוציומט או משהו /-:[/QUOTE]

חחחח... אתה מזל תאומים?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

96
לקיש ולכל החברים שתורמים כאן,
מה שקורה כאן זאת בדיוק ההתנהגות של 99% מהחברים כאן בפורום
כל אחד שומר את הפנינים שלו לעצמו...
אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה הודעות פרטיות אני מקבל עם בקשה למספרי טלפון, בקשות שמגיעות מחברים עם אפס הודעות....
הם לא מדווחים
הם רוצים לקבל מספרי טלפון שלא מדווחים חופשי בפורום
אבל...
לדווח? חלילה
לתת טלפונים לאחרים? חלילה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

97
אין בעיה סבבה
כל מי שרוצה את הטלפון מוזמן לפנות אלי בפרטי ויקבל.
(לפחות אני אמרתי את זה בפוסט הקודם.. יש אנשים שלא אומרים ולא שולחים)

98
אחרי שקיבלתי את הטלפון של נינה מרמת גן אמרתי לעצמי שאני חייב לדגום אותה ויהי מה !!!
הנני חובב מבוגרות ומילפיות (אני בן 32 דרך אגב),נינה עצמה בחורה מאוד חמודה גוף גיטרה כזה עם בטן קטנה,חזה קטן וטבעי ותחת אגסי מזמין ...
אחרי קריאת הפוסטים הבנתי שקשה לתפוס אותה אז אמרתי לעצמי ננסה על הבוקר להתקשר ולשריין מקום וכך היה,התקשרתי בעשר אמרתי אני בא באחד קיבלתי אישור והכל דפק כמו שעון דוקסה !
נכנסתי לירידה לחניה כזו של בניין באחת הרחובות החוצים את הרצל רמת גן ונינה פתחה לי בחלוק סקסי שכזה , אהבתי את מה שראיתי ומיד הצעתי לה מקלחת משותפת , היא אמרה לי כנס אני כבר באה .
אחרי מקלחת משותפת שאלה פעם או פעמיים ...אמרתי פעם אחת כי אחרי זה לא יהיה לי זין להישאר אני מכיר את עצמי .
קפצתי על מיטת המסג היא מעניקה מסג סתמי כזה לא משהו בכלל אז לא לבוא בציפיות .
אחרי המסג היא מפנקת ויש לה ראש פתוח להצעות , אני ביקשתי ליקוקי בייצים וקיבלתי ואחרי זה שאלתי על הדלת האחורית היא אמרה לי שיש לי קצת גדול אז להכניס לאט וכך היה .
הבחורה מקצועית הזיזה את התחת לאט לאט עד שהזין נכנס פנימה רק מההתרגשות שזה בתחת גמרתי אחרי 3 דקות כוס אמק חחח
התלבשתי ויצאתי מחוייך לרחוב אחרי מקלחת .
ממליץ לחובבי הגאנר היא מאוד נחמדה ושירותית .
תהנו חברים !

99
את נינה אני מכיר מלפני כמה שנים טובות-אני חושב שחולה כוס שלח לי את הנייד שלה בביקורים שלי אצלה לפני כמה שנים לא הכי התלהבתי.בגלל המסאג' החלש וגם לא ידעתי שהיא עושה אנאלי מציצה כמעט ואין ואם יש זה רק עם קונדום.
אני חייב לציין שהדיווחים פה שיכנעו אותי לחזור לבדוק ולא התאכזבתי.

אז היום התקשרתי למזלי היה מקום בשעות הערב היא מקבלת ברחוב אלימלך רמת גן כמעט פינת הרצל-חנייה אין.
יורדים בחניה של הבניין ורואים מתקן של כביסה ועליו רק מגבות-סימן היכר בולט שמוכר פה לכולנו מוחא כפייה
ולידה יש דלת פלדלת-דלת של גמדים בחיים לא ראיתי כזאת דלת קטנה הרגשתי כמו דורותי מהקוסם בארץ עוץ שנכנסה לתוך גזע של עץ.
בפנים בדירה נחמדה קצת מבולגנת אבל נחמדה...
חדר טיפולים עם מיטת עיסוי וספה 2 מקומות כמו בפיפ שואו.
יש בחדר מקלחת-מישהו כבר חשב שיהיה פה בית זונות... דפקתי מקלחת עם סבון ידיים,שמפו היא לא קונה.
קיבלתי מגבת כמעט בטוח משומשת אבל לי זה לא מפריע אני מחוסן לכל סוגי הסקביאס בעולם.
נינה עברה לחוטיני הרגיל שלה האמת שהיא ניראת לא רע בכלל היא הייתה זכורה לי הרבה יותר מבוגרת ומוזנחת,היום היא נראת הרבה יותר טוב היא גם עשתה צבע בשיער גוונים של אדום זה כבר היה חצי זיון.
היא התחילה עם עיסוי לא רע דווקא לא כל כך חלש היא גם עלתה עלי על הגב ועם כל המשקל שלה נשענה עלי ועיסתה אותי.
יש לה כמה סוגים של טיזינג ששכחתי מפאת הזמן שעבר מאז הביקור האחרון היא מרפרפת על הישבן ושולחת מידי פעם אצבעות לרקטום ונותנת עיסוי קטן לפי הטבעת,כשהיא מעסה את הידיים היא מניחה את כף היד שלי על השד שלה ואז אני מצפצף לה לאורך הטיפול.
שמתי לב שלא משנה איזה יד היא לוקחת היא תמיד תשים את היד שלך על השד הימיני.
אחרי שהיא שיחקה לי עם הגוף אמרתי לעצמי שנמאס לי מהמשחקים ואני לוקח את הפיקוד...
הוראתי לה לשכב על הבטן עשיתי לה מסאג' בכול הגוף כ15 דקות היא הייתה מבסוטה טילים וכל הזמן שאלה איפה למדתי.
לך תסביר לה שאני קיבלתי עיסויים יותר מכל מסאגיסט בארץ ואני יודע הכול בעל פה,בכפות רגלים לא עשיתי לה הם היו שחורות עם עור מחוספס כמו של תנשמת-איכסה.
אמרתי לה להסתובב וצללתי בין רגליה,אחרי כמה דקות גמרה ונתנה לי להמשיך לאחר כמה דקות שוב גמרה ועדיין נתנה לי להמשיך.
כל פעם לפני גמירה היא מרימה גבוה את האגן לשמיים ואני צריך להזדחל בין רגליה ללקק לה את הדגדגן ועם האצבע המורה של יד ימין מעסה את נקודת הג'י הנסתרת בפנים כשהיא תופסת לי הראש חזק לתוך גופה שהרגשתי שאני אוטוטו נחנק.
אחרי 4 גמירות כשהאחרונה החזקה מכולם נשכבה לי על המיטה רעדה בכל הגוף ולא זזה.
אחרי שנרגעה ביקשתי ממנה לשכב שוב על הבטן ועשיתי לה בודי מסאג' שאני משחק עם הזיין בן רגליה ומתחרמן על הגב שלה,לאחר שמיציתי את הבודי ביקשתי קונדום ועשינו סקס בעמידה כשאני חודר עליה מאחורה לתוך הכוס,החיכוך שלה פעם חזק ופעם חלש
תלוי עד כמה טוב היא מכווצת.
ביקשתי אנאלי... וקיבלתי אנאלי מוחא כפייה
היא הביאה משחה מיוחדת עם תמונה של גבר עם תלתלים על האריזה היה כתוב "Grease" שימנה יפה את הכלי והחדירה אותו לאט פנימה.
איזה אווירה הייתה בפנים... אם אצל איריס הרגשת שהגעת לאולם היכל התרבות אצל נינה זה מקסימום חדר השינה של טוב טוב הגמד.
פיפמתי 4 דקות את ישבה (הייתי חייב 4 דקות כי זה שכתב מעלי היה 3 דקות) והגעתי לפיצוץ המיוחל.
נינה התקלחה ראשונה כי היה לקוח נודניק על הקו שרצה להכנס אני התקלחתי אחריה קיבלתי את אותה מגבת שכרגע הייתה עם יותר מים ממני.
השארתי 50 טיפ ועפתי לעבודה.

לסיכום-
נינה בת 50 60 אנערף...
נראת לא רע בכלל די רזה חזה קטן
נקייה מסודרת מטופחת מריחה טוב וטעימה כמו מרמלדה.
150 שקל שעה שלמה השמים הם הגבול-אוראלי אנאלי ווגנילי-טריפל של הוט מבית היוצר נינה.
אצלי בטלפון היא רשומה תחת השם-סופר נני.
עסקה טובה משתלמת לאוהבי הג'אנר.

האם אחזור-לא.
למרות שהיא שירותית נחמדה זולה וזונה לא הייתה לי כימיה איתה ולא הרגשתי כאילו אלוהים משחק לי במיתרי הלב.
היא די מכנית ואין אצלה אינטימיות כמו שאני אוהב חיבוקים ונשיקות.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”