מדריך לצייד המתחיל
23יש אחת שעובדת מ10 בבוקר עד 16:00 על יד מכללת לוינסקי ביער של החניה הגדולה בצד הצפוני(מול מכון אבשלום) , מילפית יפיפיה מדהימה,דוגמנית, עושה הכל(!!!)ואם תשלמו טוב גם אורגיה!!
פשוט תראו תנועה של גברים שנכנסים ויוצאים מהיער ,לפעמים אם לא שמה לב אפשר להציץ,היא מזדיינת שחבל על הזמן!!!אין דברים כאלו !!לא תרצו לעזוב !!מי שמגיע אליה נתפס ולא עוזב אותה !!!
פשוט תראו תנועה של גברים שנכנסים ויוצאים מהיער ,לפעמים אם לא שמה לב אפשר להציץ,היא מזדיינת שחבל על הזמן!!!אין דברים כאלו !!לא תרצו לעזוב !!מי שמגיע אליה נתפס ולא עוזב אותה !!!
מדריך לצייד המתחיל
24לסגן: נאמר הגעת לאזור המחששה ב17:00 בערב ביום חול.
אתה מסתובב כבר שעתיים מבלי לראות בחורה כשלפתע צצה מהפינה מישהי רזה במיני שלא ראית אף פעם לפני.
בשביל להגיע אליה אתה צריך לפרסס והרמזור בדיוק מתחלף לאדום.
פתאום, מהלחץ, בלי שום הודעה מוקדמת נתפסת לך הבטן כך שאתה בקושי יכול להמשיך לנהוג שלא נאמר להתיישר ויודע שעשר הדקות הבאות תהיינה עבורך קריטיות.
פעולותיך...?
אתה מסתובב כבר שעתיים מבלי לראות בחורה כשלפתע צצה מהפינה מישהי רזה במיני שלא ראית אף פעם לפני.
פתאום, מהלחץ, בלי שום הודעה מוקדמת נתפסת לך הבטן כך שאתה בקושי יכול להמשיך לנהוג שלא נאמר להתיישר ויודע שעשר הדקות הבאות תהיינה עבורך קריטיות.
פעולותיך...?
מדריך לצייד המתחיל
25איך היא נראית? קראתי על זה משהו דומה פה איפושהו - זה אמיתי? ברכב או בחוץ? הייתי שם באמצע היום (אזור לוינסקי) ולא ראיתי כלום. 

מדריך לצייד המתחיל
27[QUOTE=מוסלי]לסגן: נאמר הגעת לאזור המחששה ב17:00 בערב ביום חול.
פעולותיך...?[/QUOTE]
מה? מאיפה אתה מביא את זה?
פעולותיך...?[/QUOTE]
מה? מאיפה אתה מביא את זה?
מדריך לצייד המתחיל
29לא הבנתי מה אתה שואל אותי,
הדבר הזה קרה לך ואתה שואל מה אני הייתי עושה במצב כזה או ש...?
הדבר הזה קרה לך ואתה שואל מה אני הייתי עושה במצב כזה או ש...?
מדריך לצייד המתחיל
30בכל זאת יש לזכור שכאן זהו המדריך לצייד המתחיל.
נראה ששאלתי הופנתה דווקא לצייד המתקדם,
לאחד שהיה 'בכל תסריט' בשדרות המחששה.
נראה ששאלתי הופנתה דווקא לצייד המתקדם,
לאחד שהיה 'בכל תסריט' בשדרות המחששה.