לאן נעלמה קארין החתולה ?
152חברים, אני מחפש נואשות אחר קארין.. אבקש כל פיסת מידע או טלפון? מפרסמת באתרים שונים?
כל עזרה תתקבל בברכה..
תודה לכולכם
דניאל
לאן נעלמה קארין החתולה ?
153[QUOTE=ילד טוב ירושלים]אז בסוף הפקידה כן ענתה לי. שמחתי לבקר את קרין / יאנה לאחר שנתיים של פרידה. השנים אכן עשו קצת את שלהן אבל השירות שלה בעיני הוא מהטובים בעיר. היא פשוט אלופה. לא משאירה ברירה אלא לחזור שוב.
היא אמרה לי שמחר המקום שהיא עובדת בו כרגע בדיזנגוף נסגר והיא חוזרת לעבוד מהבית שלה ברמת גן. נתנה לי את הטלפון הפרטי שלה אבל כמו אידיוט הוא נמחק לי, אז אם יש למישהו אותו אשמח לקבל בפרטי.
דרך אגב, טענה שכלל לא נעלמה אלא עבדה באופן פרטי מהבית שלה כל השנתיים האלה. לא שאלתי איפה מפרסמת - אולי יש אתרים לדוברי רוסית?
[/QUOTE]לאן נעלמה קארין החתולה ?
154yellow horny,כניראה שהשתן עלה לך מהפה לראש.

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
לאן נעלמה קארין החתולה ?
155[QUOTE=superman1979]yellow horny,כניראה שהשתן עלה לך מהפה לראש.
[/QUOTE]
קישקשתא 2013-07-23 09:03:56

קומיקס חתיכת דביל שכמותך - הוא ענה ללינוקס על השאלה שלו (תשובה לעניין).
[QUOTE=לינוקס]חברים, אני מחפש נואשות אחר קארין.. אבקש כל פיסת מידע או טלפון? מפרסמת באתרים שונים?
כל עזרה תתקבל בברכה..
תודה לכולכם
דניאל
[/QUOTE]כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
לאן נעלמה קארין החתולה ?
156הי,
שהייתי אצלה היא אמרה שהיא הביאה את המספר שלה למי שביקש והיא מארחת בבית הפרטי שלה ברמת גן.
הבעיה היא שלי אין את המספר שלה, בטוח שלהרבה מהחברים פה יש את המספר רק שהם לא מוכנים לשחרר.. חבל!
והמחיר אגב הוא 300.
לאן נעלמה קארין החתולה ?
157[QUOTE=Love Pussy]
חברה אני מאוד ישמח לקבל את הטלפון שלה, לא הייתי אצלה בערך שנתיים וחצי
eliaho 2013-07-23 18:57:16
הי,
שהייתי אצלה היא אמרה שהיא הביאה את המספר שלה למי שביקש והיא מארחת בבית הפרטי שלה ברמת גן.
הבעיה היא שלי אין את המספר שלה, בטוח שלהרבה מהחברים פה יש את המספר רק שהם לא מוכנים לשחרר.. חבל!
והמחיר אגב הוא 300.
[/QUOTE]חברה אני מאוד ישמח לקבל את הטלפון שלה, לא הייתי אצלה בערך שנתיים וחצי

לאן נעלמה קארין החתולה ?
158יש לי את המספר שלה אבל מכיוון שהיא לא מעוניינת שאני אמסור אותו לכל אחד אני מוכן לתת אותו תמורת המלצה טובה בפרטי.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
לאן נעלמה קארין החתולה ?
159למי שיש את המספר,אשמח לקבל אותו,לפני שהיא תעלם
אגב דיזינגוף 98 נסגר סופית?,כניראה צריך לשחחר שוב פעם הודעה לבעל הבית כדי שיהיה קשוב לצרכינו כבעבר
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
לאן נעלמה קארין החתולה ?
160[QUOTE=Scorpio]יש לי את המספר שלה אבל מכיוון שהיא לא מעוניינת שאני אמסור אותו לכל אחד אני מוכן לתת אותו תמורת המלצה טובה בפרטי.[/QUOTE]
אז מה? היא אמרה לך לתת את המספר רק למי שנותן לך המלצה בתמורה??
המגביה עוף - ירחיק ראות