מכוני דרום תל אביב
1ההסטוריה שלי עם מכוני דרום תל אביב לא ארוכה אבל הנה כמה חוויות. בפעם הראשונה התחלתי בסמטת הר ציון 18 פתחה לי איזה מבוגרת מרוקאית וביקשתי לצרף עוד אחת הגיעה רוסיה מבוגרת גם הפקדתי 170 ש״ח בקופת האוצר ויאללה אמרה לי להתפשט ורק תקתקה אותי ומצצה עם וכל הזמן חפרה תגמור תגמור תגמור תגמור זה ביאס לי את התחת בכל אופן אז גמרתי בקונדום התבאסתי והלכתי פשוט זונות ולא במובן הטוב של המילה בפעם השניה הגעתי לראשית חכמה פתחה לי את הדלת סקסית אחת רוסייה באמת יפה שיער שטני וקיצר ביקשתי לצרף עוד אחת הגיעה איזה שמנה רוסיה אבל אף פעם לא עשיתי את זה עם שמנה ענקית אז יאללה 150 לקופת הוצר ויאללה השחורה התחילה למצוץ והשמנה ליטפה אותי ודחפה לי את הציצים שלה לפה דפקתי את השחורה מאחורה וליקקתי את המאוחר שלה ואז נכנסה בטעות משהי עם כיסוי ראש שחורה מלפית אמיתית הזמנתי אותה להצטרף עוד 100 עברו לאוצר זה היה חלום אחת מצצה לי השניה ליקקה את הביצים והשמנה עם הציצים בפה ורק בסוף שחררתי את כל הזרע לפנים של שלושתם התלבשנו שלושתם נישקו אותי וחזרתי ליום העבודה שלי בפעם השלישית הכי סבלתי ידיעה פניני אין מה לספר נכנסתי עם שני סקסיות מאפיות אמיתיות אבל בלי שום כימיה מצצו וכל הזמן דיברו ברוסית צחקו לא הצלחתי לגמור ויאללה ביי אכזבה בפעם הרביעית הייתי אצל ניקול מהר ציון 57 שם הייתי לבד אמנם מכוערת אל מוצצת חלום רימינו אגדי זיון קונטרה חזק 150 בלבד היה חלום היום בא לי להזמין עוד חבר פורם לזיין איתי את ניקול ביחד ככה בצהריים פנטזיה לזיין ביחד את ניקול מי שבעניין נקבע שם ב 12 רק תאשרו לי שזה מתאים ויאללה