כ ז'ני - דף 18 - סקס אדיר

ז'ני

173
[QUOTE=מבקר קבוע] תודה לבודק איכות על הפון.
הבחורה אכן סטייל בת השכן, שיער צבוע לתכלת ,קעקועים,דיבור שקט וסקסי.
שונה לגמרי מהבנות במקצוע.
נראה שממש אוהבת את עבודתה,שקטה ,רגועה, לא ממהרת.
ממש לשמור עליה,פשוט ילדה טובה מירושלים במקצוע הלא נכון, במצב הלא נכון.
[/QUOTE]

נראה לך שהיא באמת אוהבת את העבודה ?או שהחיים קשים והיא נגררה לזה למרות הריון.אני מקווה שתחזור מהר למסלול חיים רגיל

ז'ני

176
אספתי אתמול בהר ציון מישהי, הריונית, שאמרה שקוראים לה ז'ני. בדיעבד, כנראה שהיא סתם זרקה את השם הזה כי התאור לא ממש דומה. אבל בכל זאת, נברר - פרט מזהה: קעקוע של ורד על כתף שמאל. די מחוקה, משתמשת.
האם זו אכן ז'ני המדוברת או מעמידת פנים?

ז'ני

179
[QUOTE=DamnSnow] אספתי אתמול בהר ציון מישהי, הריונית, שאמרה שקוראים לה ז'ני. בדיעבד, כנראה שהיא סתם זרקה את השם הזה כי התאור לא ממש דומה. אבל בכל זאת, נברר - פרט מזהה: קעקוע של ורד על כתף שמאל. די מחוקה, משתמשת.
האם זו אכן ז'ני המדוברת או מעמידת פנים?
[/QUOTE]

קראת מה שרשמתי ?זאת לא היא !

ז'ני

180
אתמול דגמתי שוב את ג'ני אספתי אותה בערב מהר ציון ממול לכספומטים חיכתה לי למרות שהיה תור של רכבים !הצעתי שנלך לאואזיס אמרה בכיף הגענו 65 שח ויאלה לחדר100 שח והופ מתפשטים מזמוזים מציצה חשופה ועדינה כשאני משחק לה בכוס האדום עים פוקט רוקט זיון בשלל תנוחות ואז ביקשה שאני אעבור לדלת אחורית-הבחורה אוהבת אנאלי ברמות !בכתה שכואב לה למרות שלא מאמין לה ואמרה עוד !מקלחת משותפת מזמוזים מציצות ושוב למיטה עוד חדירה ואז נשכבתי לידה משחק עים הכלי כשהיא גונחת מרוקט פוקט ואז קילוח חם של חומר לבן על הגוף !מקלחת והביתה! בדרך סיפרה לי שעבדה בפיפ שו וגם שם זיינו אותה בתחת! הבנתי גם משיחות שביצעה שהבחורה חולה זין ברמות ויכול להיות שאני חייב התנצלות למבקר קבוע הבחורה אוהבת ועובדת במודע ומרצון !הורדתי אותה בהר ציון ונסעתי לאלישע לטוסט נקניק מיונז חריף וכרוב על הנייר..
סיכום :מציאת השנה !תהנו

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”