כ דיווח על נפילה קשה - לינוי מסעדיה גאון 13 - סקס אדיר

דיווח על נפילה קשה - לינוי מסעדיה גאון 13

1
אני קורא את הפורום כבר זמן מה וזו הפעם הראשונה שאני מרגיש צורך לפרסם בו.
היום בלילה הייתי בסעדיה גאון 13 בצל אביב לאחר ששמעתי עליו המלצות טובות, ונתקלתי בבחורה שנתנה לי את היחס הכי מחפיר שראיתי בחיים שלי.
שהגעתי למקום ביקשו ממני להמתין. המקום יפה מאוד ומסודר ולאחר מספר שניות הגיעה הבחורה הראשונה. היא לא הייתה לטעמי אז ביקשתי לראות אחת נוספת. הבחורה באה שהגיעה הייתה לינוי. המראה שלה התאים לי אז קמתי מהכורסה והיא הגיבה מיד ב"מה את קם? שמעת פרטים בכלל?" לא כל כך הבנתי למה היא אמרה את זה אז הנחתי שלא שמעתי טוב בגלל המוזיקה החזקה. בדיעבד זה היה צריך להיות הסימן שלי לוותר עליה.
נכנסתי איתה לחדר והיא לקחה ממני 280 ש"ח. היא לא ביקשה ממני להתקלח אז ביקשתי בעצמי.
שנכנסנו למיטה היא התחילה במציצה סבירה ואז התיישבה עלי. היינו כמה דקות בתנוחה הזו, אבל לא יכולתי להנות כי היא פשוט ישבה עלי כמו שק תפוחי אדמה ולא זזה בכלל. ביקשתי ממנה שתשכב על הגב והיא אמרה שהיא לא רוצה כי זה לא נוח לה. ביקשתי ממנה שתעזור לי אז בקצת לזוז והיא אמרה שזה מעייף אותה. באותו רגע היא פשוט קמה ממני, נעמדה בצד ושאלה אותי למה אני מבקש כל כך הרבה דברים?. הסברתי לה שישלמתי הרבה כסף ואני רוצה להנות. הצעתי שננסה בדוגי, ופה התחיל הקטע שבאמת הייתי בשוק. דבר ראשון היא אמרה שאי אפשר דוגי כי האיבר שלי קטן וזה לא יצליח. עם כל הכבוד אני יודע שאין לי צינור או משהו אבל יש לי איבר בגודל סטנדרטי שתיפקד בפוזה הנ"ל יותר מכמה פעמים. שאמרתי לה את זה אז היא אמרה "אז אני םשוט לא רוצה לעשות ככה וזהו". בשלב הזה כבר לא ידעתי מה לעשות אז אמרתי לה בואי תמצצי ונגמור עם זה. היא הגיבה ואמרה ש"יש לך מלא שערות שם, יותר ארוכות מבראש שלי וזה עושה לי בחילה להקיא". שוב יציאה מעליבה ולא נכונה שלא ברור לי מאיפה היא הביאה את החוצפה לדבר אלי ככה, מה גם שאני לא בן אדם שעיר במיוחד. באותו רגע כבר כעסתי ושאלתי אותה מה היא מוכנה לעשות. במקום לענות היא התחילה לצעוק עלי שאני מתווכח איתה, ומה פתאום אני מבקש דברים ושאני חצוף ושהיא בסך הכל רוצה לגמור עם זה כבר. אחרי שהיא הפסיקה לצעוק כמו סתומה היא אמרה בוא אני אעשה לך בודי ואחרי זה אני אעשה לך ביד.
תאמת שהייתי כבר עצבני ויצא לי כל החשק אבל אמרתי לעצמי שלפחות לא נצא בידיים רקות כי הכסף כבר הלך.
היא התחילה בבודי סתמי רצח ואחריו בעבודת יד חלשה עם הפסקות כל חצי שנייה.
אחרי שתי דקות נשבר לי סופית, אמרתי לה שתעזוב אותי ואני אעשה לעצמי כבר ביד כדי לפחות לא לצאת משם עם כאב ביצים.
בזמן שאני מטפל בעצמי היא החליטה שחם לה אז פשוט קמה פתחה את הדלת לגמרה שאני ערום על המיטה וצעקה לפקיד קבלה שחם לה ויתקן את המזגן. בסוף גמרתי איך שהוא, התנגבתי, התלבשתי ועפתי משם.

בקיצור מצטער שחפרתי אבל פשוט מזמן לא התעצבנתי ככה.
לסיכום אני לא יכול הגיד עם כל המקום דפוק כי לא יצא לי להיות עם עוד בנות, אבל תעשו לעצמכם טובה ואל תיכנסו בחיים על הבחורה הזאת כי בסוף איך שהוא יוצא שאתה משלם 280 כדי להביא לעצמך ביד...

דיווח על נפילה קשה - לינוי מסעדיה גאון 13

5
משתתף בצערך,(אל דאגה יש קארמה,לא ניראה לי שהיא תחזיק מעמד שם,זה רק ענין של זמן,או עד אשר מישהו יפליא בה את מכותיו

מהתקתוקים וההצגות שהיא עושה) על מנת ששאר הלקוחות אשר פוקדים את המקום,לא יפלו אתה גם

מראה חיצוני מפורט יוכל לעזור באיתור הבחורה

ארנב לילה,כניראה שהוא הסתנוור מהמראה החיצוני שלה,והרגיש שכל פעם תקווה,שמשהו ישתנה לטובה

superman19792013-07-26 12:27:06
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”