כ מה קורה עם משטרה נגשת אלייך ואתה עם בחורה עובדת - סקס אדיר

מה קורה עם משטרה נגשת אלייך ואתה עם בחורה עובדת

1
שלום,

רציתי לדעת..הרבה פעמים אני מעלה משהיא עובדת והולכים לאיזה חניון או מקום שקט..ותמיד אני לחוץ שמשטרה תבוא...

פעם אחת הם באו ובדקו תעודות זהות וזה היה לא נעים...זה היה לפני 3 שנים נראה לי

השאלה היום אם משטרה נגשת אליי האם הם יכולים לתת לי קנס ? או לקחת אותי למאסר ?

כי שמעתי לאחרונה שהם נתנו הרחקות לבנות ומשהיא לפני שבוע גם אמרה לי קנס של 3 אלף שק רק לא הבנתי אם זה עובדת או לגבר..

משהוא יודע?

תודה

2
זו שאלה שחוזרת בכל מיני וריאציות. החוק למניעת זנות,המטיל אשמה על המשתמש עדיין לא קיים.אם השוטר רוצה להציק הוא יכול להאשים במעשה מגונה בפומבי.לרוב זה בילתי ישים.בבורסה,בניקוי הגדול,הפעילו פקחים שקנסו מי שזרק מגבונים וכו'.לדעתי,אם אתה לא עבריין שרשום ככזה,אין לך ממה לחשוש.צריך לחשוש משוד או סתם בריונות,ולכן כדאי לחשוב פעמיים היכן כדאי לעמוד.

3
כתבתי את זה לפני כמה חודשים העתקתי את זה לכאן:

לזיין זונה ברכב, אין כאן עבירה פללית.
אם שוטר מגיע ברגע הלא מתאים (שאתה עם בחורה ברכב) זה מה שאתה יכול לצפות שהשוטר יעשה:

אתה יכול לצפות לשני תרחישים:
א. הוא יראה שאתה עם בחורה ברכב יעשה פרסה ויסע משם.

ב. השוטר לא מבין שאתה עם בחורה ברכב או חושב שאתה עושה משהו לא חוקי איתה ברכב (כמו סמים)

בסעיף ב' יש כמה אופציות שיכולות לקרות:
  • השוטר יבדוק את הת"ז שלך. אם הכול בסדר, הוא יגיד לך לילה טוב ויסע משם לתפוס עברינים אמתיים.
  • אם יש לך עבירות מהעבר, אתה עושה שם משהו נוסף חוץ מהבחורה או שאתה מתחצף, אז מה שהוא יעשה:

1. חיפוש ברכב - אם הוא ימצא סמים או סכין אז יהיה לך לילה ארוך+תיק (אז תדאג שאין לך שום דבר לא חוקי ברכב)
  2. חיפוש על הגוף - אותו הדבר כמו 1 (חיפוש ברכב)
  3. דו"ח תנועה - אם אתה עומד במקום לא חוקי, אם אתה שיכור אז הוא יחכה שתניע ואז ישחיל אותך...
  4. דו"ח על פנס שבור או לכלוך של הסביבה (במידה והוא רוצה לפנק אותך)
את כל אלה הוא יעשה אם אתה תתחצף או תתחכם לכן אני ממליץ לא להיכנס לשם בכלל.

בקיצור אין לך מה לפחד, שוטרים בדרך כלל לא מפרעים לזיין ברכב.
הם מתקרבים לרכב כי הם חושבים שמישהו עושה סמים או עושה משהו לא חוקי.
ברגע שהם רואים שמדובר בזיון הם עוזבים את המקום... (אלה אם כן יש אכיפה מובגרת ורוצים לנקות את האזור)

אם שוטר מבקש ת"ז אז כנראה שהוא לא משוכנע שאתה אדם תמים.
חשוב
מאוד לתת הסבר אמתי לשוטר. אם קורה לי מצב כזה, אני אומר לשוטר שבאתי לחפש זונה נותן ת"ז, לפני שהוא מגיע אלי לרכב אני שם מוזיקה של יורם גאון ומרכיב משקפיים ככה אני נראה חנון תמים חיוך יש מצב שאפילו השוטר אומר לי בוא לזיין אני מכיר מכון טוב... (מני עוזרי)

בכל מקרה, אם יש לכם כוונה לזיין וללכת הבייתה, תפסיקו לפחד מהשטרה, הכול בסדר.
כבר יצא לי לשבת בדירות ושהיה פשיטה של משטרה על המקום הגברים שהיו שם (לקוחות) כמעט בכו.
דיי הכול בסדר, אף אחד לא יהרוג אתכם כי אתם רוצים לזיין.

סגן2013-07-22 01:51:11

4
אכן סגן סיכם הכל יפה, אין שום בעיה אם אתם אנשים תמימים אבל אם יש לכם עבר או שאתם יושבים על המושג שנקרא "בדוקאי" אז יציקו לכם קצת יותר.

תתנהגו נכון מול השוטר תהיו אדישים (שאדם בלחץ שוטר חושב שיש לו מה להסתיר ושאולי אכן יש כאן ריח של משהו לא חוקי)
דרום ת"א הוא לא שטח A והכניסה לישראלים אליו מותרת
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

5
אין לי ניסיון רב בזיונים עם זונות ברכב,אבל למרות הפעמים המועטות קרה לי פעם אחת שעצרה לידי ניידת...
מזל שהייתי כבר לבוש,הוא ביקש תעודת זהות בדק במחשב,שאל אותי האם אני הפרופסור מהפורום ושחרר אותי.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

6
לדעתי, הפחד העיקרי הוא שלנו, הנשואים (או במערכת יחסים).
כי אם סודני או בדואי יעשה נזק לרכב, מקסימום מפעילים ביטוח....
אבל לך תסביר לאישה שקיבלת דוח או, חמור יותר, נלקחת לחקירה או....

בקיצור, הייתי פעם עם מישהי, ניידת חיכתה בצד (לא ראיתי אותה בזמן הזיון). כשסיימנו הם ניגשו לרכב, עשו חיפוש סופר-יסודי (והשאירו לי ברדק מטורף ברכב), כמובן שלא מצאו כלום.
לא נעים, בלשון המעטה.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”