כ India express- החוויה ההודית בדרום תל אביב - סקס אדיר

India express- החוויה ההודית בדרום תל אביב

1
זר לא יבין איך אפשר להתחיל סיבוב ציד כשברדיו משודרת מהדורת החדשות ולסיים אותו כשברקע תוכנית של אלון גל מהבוקר...
לא יבין איך יתכן לצאת לדרך עם קפה קר מרענן בתחנת הדלק כשהמוכר בדיוק מתחיל משמרת ולסיים עם קפה מעורר של בוקר ולפגוש את אותו מוכר סופר את הקופה ומעביר את המושכות למחליפו.
לא יבין איך הבילוי מתחיל כשהמועדונים עוד לא נפתחו ותם כאשר משאיות האשפה מנקות את הרחובות...
זר כוונתי לכל מי שלא שרף צמיג או שחק בלם בחיפוש הכמעט אינסופי אחר הריגוש הבא.כל מי שזרה לו התחושה שכל החושים מתחדדים והוא מגלה בעצמו חלקים עלומים.
ההרגשה ששום דבר לא ייראה כמו קודם- אוסף החוויות משנה סדרים ידועים, המציאות כבר לא אותו דבר, הופכת משעממת, הכל מיטשטש... בעצם... מהי המציאות? לאן אני שייך?

הכיבוש והפורקן הם מטרה נעלה אבל לא יחידה.
זהו רק חלק מ"מסע" של ציד, מסע אותו ידוע איך תתחיל אך לעולם לא איך תסיים. הדברים שהעיניים רואות קשים לעיתים לתיאור ואף לאמונה שהם אכןם קיימים ומתרחשים.
אקשן בלתי פוסק ותחושה שאתה חלק מסיפור מתגלגל, חלק מהמאורעות והדמויות של הלילה.

לשמחתי אני יודע שיש כאן כמה שותפים שבהחלט מבינים על מה אני כותב.זה נותן תחושה של נירמול ושותפות.
אלה שלא מבינים מה כל כך מושך וממגנט ומה הפשר וההצדקה למסעות הציד הליליים ללא הגבלת זמן- אולי יבינו זאת עכשיו.

החוויה ההודית - सड़क वेश्यावृत्ति:
אצל מי מאיתנו לא חלפה בראש הפנטזיה והתקווה שבמהלך המסע, כשעוברים ליד המקום של מומי, איזו פיליפינית תסמן לו לעצור ותציע את מרכולתה? או שבאיזו פינת רחוב, אפריקנית תדביק את שפתי השוקולטה שלה על הכלי?
הרי ברחוב הכל יכול לקרות ולא חסרים סיפורים שעד היום אני לא מאמין איך זה קרה. הכל, פשוט הכל יכול לקרות וזה מה שנותן כל כך דרייב, תחושה שהלילה יכול להיות בלתי נשכח.

את הפוסט הזה אני מקדיש לאחת הפנטזיות שהפכה למציאות: זנות רחוב עם הודיות.

בשבועות האחרונים נחשפתי לזנות רחוב של בחורות הודיות שמשלימות הכנסה מעבר לעבודתן כמטפלות. זה התחיל ממקרה בודד ויחיד אבל מהר מאוד הבנתי שמדובר בקונספט.
לא תופעה ולא טרנד אבל בהחלט דבר מקובל שקיים. ההודיות סחפו אותי ועם אחת ניהלתי סוג של קשר שנאלצתי לחתוך כי זה כבר נהיה עירבוב ועם פוטנציאל לבלאגן.

אחרי כל ההקדמה הזו, נגיע לתכל'ס.
אספר על צמד-חמד מיוחד במינו: הטרמפיסטית והבת דודה.
ביציאה ממטלון להר ציון, אני נעצר לתצפית. לסופרמן: המיקום המדויק- אחרי הפיצוציה, ממש בסמוך לתחנת האוטובוס הלא מקורה.
קולט מישהי מבוגרת בתחנה.היא מסמנת לי עם היד, ניגשת אליי ושואלת, מהוססת: "אתה נוסע לחולון"?
כתבתי קודם על החושים המחודדים.
היה ברור שיש שם עוד משהו... הבעיה שהיא מכוערת טיכו, מבוגרת, שמנה ומגעילה. אבל אמרתי לעצמי שרק אבדוק מה מדובר, מקסימום יהיה לי עוד משהוט מעניין לספר בפורום מההתרחשויות בסיבובים.
אגב, היו פה דיווחים על מישהי סודנית שעוצרת רכבים באותו אזור, יכול להיות שאותם גולשים התבלבלו והתכוונו אליה.
בכל אופן, עניתי לה שאני לא בדרכי לחולון. היא הסתכלה פנימה לתוך הרכב, נעמדה במקומה ושתקה כמה שניות.קשר עין. צליבת מבטים. היא רוכנת קדימה ואומרת לי:
"אתה רוצה לעשות משהו"? אני כמובן מיתמם ושואל לכוונתה.
אז היא משחררת פצצה: "יש לי בת דודה, בת 20". בינגו!
יש תנועה של אנשים מסביב, היא חשה אי נוחות ומבקשת להיכנס לרכב כדי לשוחח.נכנסה ויחד איתה גם שובל של ריח משולב זיעה ותבלינים נסתרים. הגברתי מזגן.
קוראים לה סילה. כמו "צילה" רק עם "ס". עובדת בתור מטפלת לקשישה. סיפרה שיש לה בת דודה בת 20 שעובדת יחד איתה במתן שירותי מין. ביקשה 200 ש"ח, 100 לכל אחת תמורת המפגש.
לא הייתה לי כל כוונה לקיים איתה מגע גם לא בחינם. אבל זוהי "עיסקת חבילה". היא חייבת לבוא גם, היא המשדכת, הבת דודה לא עובדת לבד ושאר זיוני שכל.
אמרתי לה שאני לא אזיין אותה (לא רציתי להעליב אז אמרתי שהיא אישה מבוגרת והייתה יכולה להיות אמא שלי ועל כן אני לא מסוגל).
הבת דודה לא נמצאת בשטח ויש לנסוע לאסוף אותה.
לא הייתה לה תמונה אבל הבטיחה שהיא נראית טוב וגם סוכם ששום דבר לא מחייב, אם לא מוצאת חן בעיניי- ביי ביי.
נסענו לרמת גן. בסמוך למגדלים, חיכתה לנו עלמה צעירה ושחומה, דקיקה עם שיער ארוך. נאה. בהחלט נאה. לא פצצה, לא wow, אבל בהחלט נחה דעתי והעלתי אותה והעיסקה יצאה לדרך.
נכנסה לרכב, נתנה לי לחיצת יד וחיוך רחב.
סילה שאלה כמה פעמים אם אני מרוצה מהמראה שלה.
נסענו לחניון ועל פי הסיכום המוקדם- סילה ירדה מהרכב (בהתחלה דיברה על כך שהיא נשארת ברכב בזמן האקט כי הבת דודה מפחדת)...
אגב, אם מישהו מכיר מלונית בסגנון אואזיס ברמת גן- אנא לשתף.
אני לא זוכר את השם שלה, לא קלטתי, משהו "קובו" שמובו, לא התעכבתי על זה אחרי שחזרה עליו כמה פעמים. היא מאוד ביישנית ועדינה, ממש "בת העוזרת".
אמרה שעושה הכל חוץ מאנאלי ושהכל עם גומי.
אנאלי לא מדבר אליי אבל גם גומי לא... בעיה...
התחלנו להתנשק, ליטפה אותי בפנים, הכניסה יד מתחת לחולצה.
אני מתחיל להפשיט אותה לאט לאט, השפתיים לא זזות אחת מהשנייה.
כאן אני עושה פאוזה ומציין שלמרות שהיא הייתה מקולחת ומטופחת, היה לה מן ריח כזה של תבלין שהתערבב עם ריח השמפו שלה. לא יודע להסביר, לא ריח רע פשוט ריח שונה ולא מוכר.
הלאה...
אני כבר ערום לגמרי וההתרגשות בשיאה.
מדבר אל ליבה וראשה על כך שעם גומי זה לא הולך, ייקח לי הרבה זמן. סיכמנו שננסה עם ומקסימום... אתם יודעים...
הלבישה קונדום (ידנית) והתחילה למצוץ.
הקונדום לחץ והיה לא נעים.
הורדתי ושחררתי את הכלי לחופשי, לפחות ניסיתי :)
היא החלה במציצה חשופה.
המציצה שלה זוועתית. פה בשילוב יד אבל משהו מאוד סתמי.
לא נהנתי.
הסברתי לה איך אני רוצה, באיזה קצב ובאילו מקומות לעבור עם הלשון. הורגש שיפור אבל עדיין זו תחושה שהיא מתלמדת וחובבנית.
מה שכן הידיים טיילו בכל הגוף שלה. חזה קטנצ'יק, אין הרבה מה לתפוס אבל יש מה למצוץ.
הקטע החזק היו הנשיקות, דווקא כאן החובבנות הייתה ליתרון ולרגעים האוויר התמלא ברומנטיקה בוליוודית.
חדרתי אליה דוגי ולאחר מכן היא התיישבה עליי.
לא מדברת הרבה, אמרה כמה משפטים שטותיים בעברית והייתה שקטה. תפסתי את הראש שלה והצמדתי אליי, היא נשענה על הכתפיים שלי וכך גמרתי.
נשארה עליי, שמה את הראש שלה על החזה שלי, ליטפתי לה את הראש... אמרה לי שאני אדם טוב... :) מאוד התעניינה אם נהנתי.

קראנו לסילה חזרה והיא נכנסה מחוייכת, שאלה לפרטים כאילו מנסה להשלים את מה שהחסירה.
הקטע האבסורדי וההזוי בכל הסיפור הזה הוא שכשבאתי לאסוף אותה, הבת דודה ירדה מהדירה של הזקנה שהיא מטפלת בה.
מסתבר (לדבריה) שיש לה שעתיים הפסקה בכל ערב ובזמן הזה היא באה להיפגש והזקנה נשארת לבד.
בסוף השעתיים היא צריכה לחזור כדי להחליף לה חיתול... (wtf?).

קבענו להיפגש שוב, במידה וזה אכן יקרה- ארצה לקחת אותה למלונית כדי להעצים את החוויה. סילה גם דיברה איתי על כך שמכירה הרבה הודיות שעושות את זה, זה מן סוד גלוי.
לדבריה הכסף שהן עושות בתור מטפלות לא מספיק כדי לשלוח להודו לכן הן משלימות פרנסה.

מקווה שנהנתם לקרוא. תגובות יתקבלו בברכה. Rusty Nail2013-07-28 00:59:26

4
דיווח יפה
אכן ברחוב מה שמעניין זה ההפתעות שיכולות לצוץ, וצריך לזרום ולפתוח את הראש.

סביר להניח שאני הייתי שם גז לזקנה או משהו כזה.
לפעמים זה מבאס להעלות חדשות כי באמת הן מוצצות על הפנים - אבל עדיין זה נחמד לגלות מישהי חדשה שמוצצת כמו חברה ולא כמו נערה עובדת

סביר להניח שלאט לאט היא תלמד

שאני קורא את הדיווח שלך אני נזכר שגם לי פעם הייתה פילגש פיליפינית ובהתחלה היא לא ידעה כלום בסקס, אישה בת 28 עם ילד בפליפינים ועושה סקס כמו ילדה בת 16. אבל עדיין זה כיף

האם הצלחת לדלות עוד פרטים מסילה הזו עד עוד בנות ?
יתכן והצעירה לא בת דודה שלה אלא היא קבלנית משנה שלה
יכול להיות שהזקנה מסדרת לעוד צעירות עבודות בקבלנות.
צריך לבדוק את העניין.
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

8
ראסטי ידידי,
אחרי שקוראים את הפוסט שלך, אפשר לוותר על זיון. פשוט מרגישים מסופקים.
וכן, אני אישית יודע איך זה לשמוע חדשות בשמונה בערב, ולהיתקע מאחורי
משאיות הזבל של הבוקר. ואיזה חושים פיתחנו? כמו לוחמים בסיירת מטכ"ל
שעוברים אימון לש"ב ואמורים להוריד רק את המחבלים. כך אנחנו מסוגלים
לאתר ברחוב בחורה בתוך קבוצה של אנשים ולפי שפת הגוף שלה והמבטים
אתה יכול לדעת אם היא עובדת. והקטע הכי הזוי זה, שבדרך הביתה
אתה מסתכל על בחורות ברחוב ובתחנת אוטובוס וחושב שהם גם עובדות.
בקיצור, אני אתחיל לחפש הודית שמנמנה...

בום שאנקר

ק.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”