את הטראנסית הראשונה שלי פגשתי לפני 20 שנה בדיוק שהייתי חייל ושירתתי באזור הצפון.
קיבלתי שעה ביציאה ויצא שעמדתי כמו דגל בטרמפיאדה כמעט שלוש שעות והשעה כבר היתה 2 בצהריי שישי ולא נראה באופק טרפמ
בסוף הגיע אוטובוס ועלית עליו וידעתי שיש לי שלוש שעות נסיעה לפחות ומתחנה מרכזית בתל אביב עוד שעה בערך למושב שגרתי בו.
הסיכוי לתפוס אוטובוס בשעה חמש ביום שישי בצהריים נראה הזוי ובלתי אפשרי.
את האוטובוס פיספסתי ומאחר שגם ככה לא היה מי שיקבל אותי בבית (הייתי לבד בארץ) אמרתי אולי נתרסק אצל חבר בתל אביב.
בערב יצאנו לבלות והכרתי בחורה ממש יפה בשם רויטל נראית שיצאה מהקטלוג לפי דקה.
לקראת חצות הציעה שנצא לסיבוב על החוף וככה היה לפני שהתחלנו בנגיעות שכבר שנינו חשקנו מהרגע שנפגשנו היא אמרה לי משפט שהפתיע אותי" אני טראנסית" שאלתי למה בדיוק היא מתכוונת והיא אמרה שיש לה זין.
זו הפעם הראשונה שנתקלתי בטראנסית וזה לא שהכינו אותנו בבית הספר איך להתמודד.
אני אמרתי לה עזבי נו מה הקטע את כוסית רצח חזה קטן (תפוזים) גוף מדהים ופנים עוד יותר.
אמרה לי תביא את היד ודחפה את היד שלי לתחתון שלה ואז הרגשתי את הזין.
נלחצתי ושלפתי את היד וברחתי משם.
כל החודש שעבר בצבא יצא לי לחשוב על זה כמה פעמים וממש לא עיקלתי את העניין זה לא שנגעלתי פשוט זה היה מוזר.
חודש עבר וחזרתי לתל אביב במיוחד לחפש אותה באותו מועדון אך היא לא היתה שם.
שאלתי כמה חברה על רויטל היפה הבלונדה הגבוהה ואף אחד לא כל כך הבין את מי אני מחפש עד שניגשה אליי מישהי ואמרה שהיא מכירה אותה והיא גרה ביהודה הלוי מספר XX אז ניגשתי לשם ושאלתי שכנה שראיתי למטה והיא אכן כיוונה אותי לדירה שלה.
לקח לי איזה שעה להעיז ולדפוק בדלת ואחרי כ 20 שניות היא פתחה עם חיוך ואמרה לי שהיתה לה תחושה שעוד ניפגש.
ישבנו ודיברנו איזה לילה שלם והיא סיפרה לי את סיפור חייה וגם אני סיפרתי את מה שעברתי.
ושאלה בסוף האם בא לי להכנס למיטה רק מהסקרנות וללא שום קטע מיני.
זרמתי איתה לשם ושכבו ערומים אחד ליד השני ואני כמו ילד מופתע מביט ולא מצליח לעכל את מה שאני רואה.....
אשה יפיפיה עם חזה מדהים ולמטה זין !! דיברנו וצחקנו (היא כבר ידעה שמשהו יקרה) ונרדמנו ככה.
בבוקר התעוררתי שהיא מאחורי צמודה (לא חדרה תירגעו) הרגשתי את החזה שלה אבל גם את הזין אומנם לא עומד.
והתחושה היתה לא מציקה או מעיקה הרגשתי שהיא גם מתעוררת לפי הנשימות ואז הרגשתי את היד שלה מקיפה אותי ומתחילה לשחק לי בזין עם הציפרוניים שלה ומה לעשות לרגע התנתקתי ועברתי לדום מתוח.
היא הרגישה וסובבה אותי אליה והתחילה למצוץ לי ולאט לאט הרגשתי את הזין שלה גודל ומתנפח על הרגל שלי.
תוך כדי היא התחילה להסתובב כיוון שלי שהיא על ארבע ואני רואה את הזין שלה כבר קרוב ליד שלי.
היא ניסתה לקרב אותו ואני חושש לגעת.
לאחר כמה דקות התחלתי לגעת בו לאט לאט הוא היה חלק לחלוטין וקשה ואחרי כמה דוקת היא התרבה אליי לכיוון הפה איתו.
תוך כדי שהיא מוצצת לי ואני כבר מרגיש עוד שניה מתפוצץ היא ממש היתה ס"מ מהפה שלי.
אני שכולי חרמנות אש ולא מבין כבר מה קורה איתי גמרתי עליה בכמות עצומה והיא צחקה ואמרה שבחיים לא הרגישה כזו כמות
(שלושה חודשים ללא זיון) ואמרה לי שבפעם הבאה היא כבר תצטרך גם לגמור וקרצה לי.
אחרי שעה כבר היינו אחד בתוך הפה של השני במציצות מטרופות והיא גמרה כמו משוגעת ואני גמרתי אולי איזה 4 פעמים בתוך שעה.
(גיל 20 הכל כך פנתרי)
היינו ככה נפגשים פעם בחודש לסופ"ש של סקס נטו (ללא חדירות אליי לא מדבר אליי)
היא היתה בת 26 שנפגשנו פעם אחרונה שבוע אחרי שהשתחררתי ואח"כ אמרה שהיא נוסעת לחו"ל ותחזור אחרי כמה חודשים ונהיה בקשר.
היא אכן חזרה אך אישה לגמרי ולא מצאתי איתה יותר משיכה מינית כי היא היתה כמו אישה לכל דבר.
במשך 10 שנים ביליתי עם נשים (תמיד מוגן) עד שבגיל 32 פגשתי אותה שוב במועדון בתל אביב רואים עלייה את סימני הזמן בכל זאת כבר בת 36+- אך עדיין היתה מקסימה דיברנו וצחקנו והזמינה אותי אלייה לדירה רק למעו ימים עברו ללא שום נסיון.
שם בדירה פגשתי את "מורן" טראנסית צעירה בת 22 שגרה איתה וקיבלה ממנה עזרה בתהליך.
מורן היתה שחרחורת בגובה 185 חזה סיליקון גדול יחסית ןחיוך מקסים.
החיוך שלי מקסים יותר ומהר מאד נכנסנו שלושתינו למיטה לסקס הזוי ומוטרף שאני מזיין את רויטל ורויטל מוצצת למורן ואח"כ מורן מזיינת ולי מוצצות שתיהן.
ואז הבנתי שאין כמו זיום עם אישה אמיתית אבל מידי פעם פגישה עם טראנסית נותן לך בוסט מהנה.
מאותו היום הבטחתי לעצמי שלפחות פעם בחודש אדאג לזה.
בהתחלה היה קל למצוא טראנסיות נחמדות ונעימות לדיבור ולמגע כאלו שלא חיות בלאלאלנד.
אך לאט לאט כולן עברו מקום ומצאתי עצמי מחפש אותן אך מוצא רק במודעות ארוח.
לא אהבתי את הרעיון אך אמרתי לפחות לא צריך לתחזק את הקשר.
בשלוש שנים האחרונות אני יכול להעיד בלבד שלם שהן יפות ומשקיעות בעצמן מ א ד ! אך היחס והשרות חרא תרתי משמע.
לפני כמה ימים מצאתי דיל מדהים לאירופה בדקה ה 99- 390$ כולל טיסות ומלון ל2 לילות.
נסעתי לנוח אמרתי לעצמי :-)
תוך כדי שיטוט ברשת קפצה לי מודעה על מועדון שחוגג היום 5 שנים ןהכניסה לנשים וטרנסיות חינם 

קצת הופתעתי שבאזור זה יש טראנסיות (לא לונדון) אז הלכתי לצוד :-) מה אגיש לכם הן יושבות על הבר וממש מתחננות שמישהו יסתכל לעברן.
אז היתה שם אדמונית בהירה חטובה שצדה את העין שלי והתחלנו לדבר ומייד הבנתי שהיא מחפשת לבלות ולא מעבר לזה.
סגרנו על המחיר במצחיק יחסית וזרמנו לחדר שלי במלון מה אוסיף מעבר לזה שהיה לה גוף מדהים עם חזה סיליקון אבל מהטובים שראיתי ובמידה מספקת והפגישה שערכה שלוש שעות הסתיימה בהרבה חומר על המיטה והכרית והמנורה ליד.
חזרתי שבע לפחות לחודשיים הקרובים והכל תמורת 390$ ועוד 100$ על התענוג.
נכון שגידו שזה יקר ולא כל אחד יכול אבל בשורה התחתונה שווה פעם בחודיים לשים 2000 ש"ח על נופש עם פינוק שלא תקבלו מאף אחת בארץ גם עם תשלמו להן 2000 ש"ח