כ קרליבך 21 דנה חם מהתנור דיווח ממש מרתק כנסו חברים - סקס אדיר

קרליבך 21 דנה חם מהתנור דיווח ממש מרתק כנסו חברים

1
מה שאני הולך לספר זה אמיתי וקרה לי לפני חצי שעה והרגע היגעתי הביתה הדיווח כולל שתי בחורות אחת קבועה והשניה חדשה פעם ראשונה שאני רואה אותה שמה.מקווה שתהנוקריצה כי זה יהיה דיווח ארוך עם קנאה של הקבועה

טוב אז ככה היחלטתי ללכת לקרליבך 21 בשביל לפרוק את המטען הכבד לאחר חודשיים בלי זה
הינעתי את האוטו לכיוון עצרתי בחניה שמה ירדתי מהאוטו למזלי היה שמהיחסית ריק ויש מקום בשפעSleepy
הלכתי לכיוון הדירה ירדתי במדרגות הדלת נפתחה ונכנסתי ישבתי מול הבר
ראיתי בחורה חדשה שמה שלא ראיתי מקודם היא באה אליי והציגה את עצמה בשם דנה
תאור הבחורה:
שיער שחור .וחזה גדול טבעי ויפה הבחורה לא רזה .אבל בכלל לא שמינה היא גבוהה עור לבן והיא כמו שאומרים מלאה בקומות הנכונים
יש לה פנים ממש יפות
היא שאלה: אתה רוצה להיכנס אמרתי בסדר נכנסנו לחדר נתתי 300 היא אמרה תתפשט אני תכף באה אני היכנתי את עצמי
ואחרי שתי דקות היא באה החזירה עודף 20 שקל והחלה להוריד בגדים אני כמובן שכבתי על המיטה
היא עלתה עליי והחלה לשפשף את החזה הסקסי שלה בבטן שלי ובחזה שלי אחרי דקה היא הלבישה קונדום
והתחילה למצוץ המציצה הייתה סבירה שנמשכה מינוס משהו כמו חצי דקה. אחרי זה שאלה אותי איך אתה רוצה א מרתי לה תעליי עליי
היא שמה גל והכניסה את הגדול לתוכה והחלה לעלות ולרדת אני תפסתי את החזה היפה שלה והתחלתי ללקק אותו בהנאה כי הוא ממש נעים תוך כדי שאני מזיין אותה אחרי 3 דקת אמרה בוא נשנה תנוחה אמרתי בסדר היא עשתה את תנוחת הדוגי(אני שונא את התנוחה הזאת) וניסתה להכניס את הגדול היא ראתה שלא הולך לה אז היא נשכבה על הגב ואמרה בוא תעלה עליי
אני כמובן נעניתי לבקשה שלה ועליתי שכבתי כולי עליה והתחלתי לזיין אותה חזק תוך כדי שאני מלקק את החזה המדהים שלה(מה אני אגיד לכם אני אוהב חזה גדול ויפה כמו שאתם יודעים) הזיון נמשך כ 10 דקות עד שגמרתי יכולתי להמשיך כי היא לא שמה לב אבל אמרתי לעצמי עזוב בפעם אחרת קמתי מעליה היא ניקתה את הגדול וקמה להתקלח אני קמתי והתלבשתי
היא יצאה מהמקלחת ושנינו היינו מוכנים
ליציאה מהחדר שאלתי מה שמה אמרה לי דנה אמרתי לה אני אזכור את השם לפעם הבאה ושאלתי אותה אם מתי היא עובדת היא אמרה כמעט כל יום.אחרי זה
שנינו יצאנו מהחדר.

טוב עכשיו מגיע החלק ומהנה בדיווח עם הקבועה
הייתי בדרכי ליציאה פתאום אני רואה את טינה (אני מניח שהרוב פה מכירים אותה היא וותיקה במקום למי שלא מכיר)הנה התיאור שלה
היא בחורה רוסיה ממש אבל ממש כוסית גבוהה עיניים ירוקות בלונדינית חזה גדול כוסית אש חבל על הזמן
היא הסתכלה ונדהמה לראות אותי עם אחרת גם אני הופתעתי לראות אותה הייתי בטוח שהיא לא פה
היא אמרה "ככה אתה עושה אהה"
אמרתי לה טינה אני תכף אשוב היא אמרה .לא אל תחזור
אני יצאתי כיוון הכספומט משכתי כסף וחזרתי(תגידו שאני אהבל אבל מה אני אגיד היא ממש עושה לי את זה כי עם קבועה זה עולם אחר)
נכנסתי עוד פעם לדירה
קיבלה את פניי דנה היא אמרה לי מה חזרת לעוד פעם אמרתי לה לא אני מחכה לטינה
אחרי 5 שניות יצאה הפקידה של המקום היא אמרה ליShocked טינה עם לקוח והיא עסוקה תחזור עוד 3 שעות Shocked
אמרתי לה אני מעדיף לחכות לה ישבתי על הכסא .הפקידה נכנסה לחדר של הבנות סגרה את הדלת ואחרי 5 דקות חזרה
ואמרה לי."אין טעם לחכות תחזור עוד 3 שעות"אמרתי לה אני מעדיף לחכות ואין בעיה
היא שוב נכנסה לחדר בינתיים כנסו לקוחות
שמעתי שאחד הבחורים ביקש את לין והשני ביקש את שרון
בעודי ממתין לה פתאום אני רואה את טינה יוצאת מהחדר של הבנות (חחח ידעתי שהפקידה משקרת ושטינה ביקשה ממנה לומר זאת)
אמרתי לטינה יאללה בואי הגיע הזמן
היא אומרת לי לא תלך .אמרתי לה לא אני לא הולך ויאללה שאין זמן
אני והיא ניגשנו לחדר לאחרון בדירה
היא אומרת לי תמתין יש לי לקוח וזה יקח זמן. אז אמרתי לה אין בעיה אני איחכה כמה שצריך
היא פתחה את הדלת ואמרה אז בוא אין לי לקוחות נכנסנו לחדר אמרתי לה "מה יש מותר לי לבגוד קצתצחוק"
וחיבקתי אותה עם נשיקות ואז היא אומרה לי אנחנו לא התחתנו
אמרתי לה כן בטחצחוק ועכשיו אין לי זמן יאללה לעבודה חוץ מזה אם לא הייתי רוצה אותך ואת יודעת שכן הייתי יוצא מפה ואומר מה איכפת לי
והיא הסתכלה עליי וחייכה ואז אמרתי לה את יודעת שכל הבנות פה לא מגיעות לקרסוליים שלךEmbarrassed ואז נתתי את הכסף 300 שקל היא אמרה לי :לא חבל על הכסף ככה לזרוק 600 שקל"
אמרתי לה לא. היא יצאה ואני היכנתי את עצמי כמובן אחרי שתי דקות היא חזרה עם העודף (מה אני אגיד הרבה זמן לא ראיתי אותה )
היא אומרת לי מתיי אתה מתכוון להתחתן אמרתי לה עוד יש זמן ואז החלה להתפשט(חשוב לציין שכל החוויה עם טינה נמשכה משהו כמו 40 דקות ועוד זה בקרליבך ככה זה עם קבועה נותנת לך דברים ואף אחת אחרת לא נותנת)
אני כמובן מת על הגוף הסקסי והמשגע שלה ועל החזה המדהים היא מחרמנת בטירוף ממש מקצועית ויודעת להדליק אותי ונוגעת במקומות הנכונים כמו שאומרים
היא שכבה מעליי והחלה בנשיקות מחרמנות גם ליקוקים בכל הגוף היא גם שפשפה את הכוס שלה בגדול שלי
וממש פיצצה אותי נשיקות וחיבוקים היא ממש שכבה כולה עליי
מה אני אגיד לכם היא עושה לי את זה הנשיקות והחיבוקים נמשכו מעל 15 דקות ממש אבל ממש נהניתי
כמו שאומרים היעלתה לי את הטורים בשמיים
ואז אני תפסתי לה הציצים היפים שלה והתחלתי ללקק אותם בהנאה היא ממש נהנתה מזה
ואחרי זה הלבישה קונדום והתחילה במציצה מושקעת ונעימה שנמשכה יותר מ 8 דקות
אחרי שסיימה למצוץ חזרה לעוד נשיקות ואז היא אמרה לי איך אתה רוצה אמרתי תעלי עליי
היא ישבה עליי והכניסה את הגדול לתוך הכוס הנעים שלה והחלה לעלות ולרדת
אני מלקק ומנשק את החזה שלה ואז היא שכבה עליי והחלה עוד פעם עם הליקוקים המחרמנים תוך כדי הזיון
עד גמרתי הזיון נמשך כ 3 דקות (אי אפשר להחזיק מעמד עם הבחורה הזאת)אחרי הגמירה היא המשיכה לעלות ולרדת עוד קצת
ואז היא הוצאה את הגדול מתוכה ונשכבה עליי והיתחלנו לדבר הרגשה ממש נעימה היא אמרה לי גם רוצה לשתות אמרתי לא תודה ואז צלצל הפעמון דרך אגב זה כבר הצלצול השלישי שלו
ואז התחבקנו כאשר שנינו שוכבים על המיטה כאילו שאנחנו נשואיםצחוק
היא ממש לא רצתה לקום
טוב אחרי הצלצול השלישי לא הייתה לה בררה שנינו קמנו היא נכנסה למקלחת ואני היתלבשתי
אחרי שהיא הילבשה אני אומר לה קחי את העודף היא אומרת לא מה אתה הישתגעת אתה גם ככה נתת 600 שקל (כאילו 300 לבחורה הקודמת וגם לה)והיא סרבה לקבל את הטיפ
אמרתי לה טוב בסדר הפעם ניצחתTongue
יצאנו מהחדר אני עם חיוך כי ממש נהניתי נפרדנו בנשיקה וחיבוק.הלכתי לכיוון האוטו הינעתי לנסעתי הביתה

סך הוצאה כספית 560
280 לדנה+280 לטינה
כמובן יותר נהניתי עם טינה
זהו מקווה שנהניתם וסליחה על אורך הדיווחחיוך גדול

huosdaas2013-07-29 01:43:39

6
תודה חבריםחיוך .ואוסקר ווילד אני לא התכוונתי לבגוד פשוט אני לא שמתי לב שהיא שמה כי אני רגיל כאשר אני פותח את הדלת
היא מקבלת את פניי תמיד והפעם זה לא קרה לכן חשבתי שהיא לא שמה ואחרי זה הופתעתיTongue
חוץ מזה אני מסוג האנשים כאשר מוצא חן בעיניי משהו אני הולך רק עליו חיוך
דרך אגב היה לי מספר הטלפון האישי שלה רק שבטעות המספרים נמחקו לי מהטלפון כולל המספר שלהבכי

huosdaas2013-07-29 19:05:14

7
אז מה היה לנו?
560 ש"ח
בערך שעתיים
שני זיונים, אחד סביר והשני ממש טוב
והכי חושב

הרגשה טובה

מה אני אגיד?
למרות שאני לעולם לא יוציא כאלה סכומים כאלה על סקס בתשלום,
נראה לי שהדיל היה שווה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

9
ארנב,
לך תקרא את מה שכתבתי עכשיו לקריסטל בפוסט על ההודית ותראה שלא התרכתי בכלל!!
שמעצבנים אותי - אני אומר את מה שיש לי, עם עשר סימני קריאה!!!!!!!!!
שמרגשים אותי - כמו שhuosdaas עשה כאן, אני מפרגן מכל הלב
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”