סופרמן,
אתה פשוט לא הבנת
כאשר נכתב שלא לכולם יש את היכולת לתת פאנצ' ליין,
הכוונה הייתה שאתה פשוט לא מצחיק.
ואתה לא חייב לנסות בהצחיק בכח. זה פשוט לא עובד
ורק שיהיה ברור,
נראה לך הגיוני שלכל החברים כאן בפורום אין חוש הומור?
מתי תבין ?
סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר
962צעיר לנצח,אני הבנתי,ואני לא מנסה להצחיק בכח,לפעמים אני עושה צחוקים וזורם ואתם החלטתם לתייג אותי 'כמטרה ' כי זה יותר 'נוח '
לכם למצוא שעיר לעזעזעאל,יש לי מספיק אנשים(לא צריך את מי שלא יודע להעריך ולפרגן) שמעריכים את פועלי ותרומתי בהסתמך על
הידע והנסיון(בתחום זנות הרחוב מ 97) וגם הפרטיות שצברתי
ואתם לוקחים את זה למקום של בדיחה 'לא מוצלחת' והופכים את מי שצוחק וקליל ל'מושא ללעג וקלס'
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
963בתור בעל ידע וניסיון אתה שואל הרבה שאלות איך אתה מסביר את הסתירה?
[QUOTE=superman1979]צעיר לנצח,אני הבנתי,ואני לא מנסה להצחיק בכח,לפעמים אני עושה צחוקים וזורם ואתם החלטתם לתייג אותי 'כמטרה ' כי זה יותר 'נוח '
לכם למצוא שעיר לעזעזעאל,יש לי מספיק אנשים(לא צריך את מי שלא יודע להעריך ולפרגן) שמעריכים את פועלי ותרומתי בהסתמך על
הידע והנסיון(בתחום זנות הרחוב מ 97) וגם הפרטיות שצברתי
[/QUOTE]ואתם לוקחים את זה למקום של בדיחה 'לא מוצלחת' והופכים את מי שצוחק וקליל ל'מושא ללעג וקלס'
965טוב.. אלכס אם אתה אומר ,אחשל"ג,שימו לב כאשר אני מדווח,קח לדוגמא:פוסט שלי על ויקטוריה(אני משתדל לא להחסיר דבר כדי
superman1979 2013-07-30 20:28:03
שאותו משתמש יוכל להבין להנות מהדיווח ולעשות בו שימוש פרקטי לנוחיותו ,הן
מבחינת תעריפים שעות,ימים,שירותיות,מיקום,וגם טלפון במידה ויש,)וכך הייתי מצפה מכל מדווח שלא יזרוק לאויר סתם דיווח כמו..שולה
נדגמה ברחוב לונץ 3 ,בלי לרשום,מתי,באיזה יום,באיזו שעה,טלפון,תעריפים ומראה חיצוני,מקווה שהבהרתי את עצמי ושכל מי שקורא את
זה יבין מהיכן נובעות שאלות אלו,ממש לא בשביל לעצבן,או להציק,ההפך הוא הנכון כדי שאוכל להשתמש בכל הפרטים הטכנים והמידע
שעומד לרשותי

השאלות הן כאשר חסרות לי מידע בסיסי אשר יכולות לעזור בהתמצאות במרחב ואתור הבחורה,כמו כן,הן נובעות גם מסקרנות

966סופרמן אתה ממשיך להתייחס לכולנו כמו למטומטמים.
כתב אליך יפה מוסלי, אחרי ששאלת אין ספור שאילות על בוני:
לדגום הוא לא ידגום, לראות אותה - הוא לא יראה. רק אוהב לשואל שאילות. זיינת סכל להרבה אנשים על אינגה ולינה. מעולם לא הלכת אפילו לראות. וממשיך לזיין את הסכל.
אתה לא מסוגל להבין שאנשים הפסיקו לדווח בגלל מטרידים כמוך שהופכים לטפילים על כול פוסט.
אני כמובן לא נאיבי לחשוב שאתה תפנים משהו.
אז מעכשיו תוכל להטריד לא רק שאתה בבית מול מחשב אלה כול פעם שבאה לך.
הרי בדיוק בשביל זה המציאו איפון 5.
כתב אליך יפה מוסלי, אחרי ששאלת אין ספור שאילות על בוני:
לדגום הוא לא ידגום, לראות אותה - הוא לא יראה. רק אוהב לשואל שאילות. זיינת סכל להרבה אנשים על אינגה ולינה. מעולם לא הלכת אפילו לראות. וממשיך לזיין את הסכל.
אתה לא מסוגל להבין שאנשים הפסיקו לדווח בגלל מטרידים כמוך שהופכים לטפילים על כול פוסט.
אני כמובן לא נאיבי לחשוב שאתה תפנים משהו.
אז מעכשיו תוכל להטריד לא רק שאתה בבית מול מחשב אלה כול פעם שבאה לך.
הרי בדיוק בשביל זה המציאו איפון 5.
967עזוב אותם סופרמן - אתה כוכב והם סתם מקנאים בך (שמע לאחיך הקקטוס).

עכשיו אתה מוכן לענות לי על האייפון 5?
מתי קבלת אותו? (אני שוקל גם לרכוש).
קל להסתדר איתו, או שמסובך?
הוא מאפשר לקבל ולשלוח הודעות פרטיות בפורום בקלות?
קל לרשום איתו דיווחים בפורום, או מסורבל?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
968ערבה אנושית,אני לא מתייחס ואף פעם לא התייחסתי למשתמשים כאן בפורום כמטומטמים אלא בהערכה כבוד ופרגון (בניגוד לאחרים

כאן,כולל אותך)
אנשים הפסיקו לדווח בגלל ביקורות של משתמשים אחרים על אותם מדווחים(ולא בגללי) ,והתנגחויות שלהם בהם,אל תזרוק את כל
הרפש אלי,ותנסה להוציא עצמך
צדיק(כי אתה לא) לגבי לינה אמרתי לך שהתקשרתי בעבר ואמרו לי שהיא לא נמצאת,וגם נסעתי לשם,ולאחר ששמעתי,שהמקום שם
מפוצץ במחלות אני 'נזהר' ואותי השעיר לעזעזאל
לא ילך לך,חד משמעית
לקיש,לא ניסיתי לא יודע כך שלא אוכל לענות לך
לקיש,לא ניסיתי לא יודע כך שלא אוכל לענות לך
sorry mate
אך ניראה לי שכאן תוכל להתרשם ולגבש דעה לגבי האייפון 5(יש טוענים שה GALAXY 4S עדיף )

969תודה אחינו (באמת אני מתלבט בין האייפון לגלקסי). 

שאלתי כי פשוט רשמת באיזה שרשור שבקשת אייפון 5, לכן חשבתי שאתה יודע.
כרגע (תאמין או לא) - אין לי בכלל סמארטפון (סתם טלפון ישן ורגיל).
אז מה יש לך? אייפון 4? או טלפון רגיל כמו שלי? (לדעתי הכי נוח לתפעול והכי פחות מסובך).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
970[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=superman1979]וואלה דווקא כן רוצה לבדוק 'הסחורה',ולא יודע שיש דירה בחזקיהו המלך 26,מאיפה לי בדיוק,לא נפלה לי שם לירה [/QUOTE]
לכן בקשתי אייפון 5
כדי שאוכל להתקשר
ולברר מתי הוא נמצא
[QUOTE=superman1979] 

למי שרואה בשעה זאת את אילן בבורסה או בהר ציון,וקורא את ההודעה דרך האייפון,אשמח להמריא
לאזורים הנ"ל
[/QUOTE]אז אני מבין שסוף סוף קבלת סמארט פון? תתחדש (בשיא הרצינות, אין פה סתלבט). 

זה אומר שאתה יכול לקבל ולשלוח ממנו הודעות פרטיות?
ואתה יכול גם לרשום ממנו הודעות בפורום ולא רק מהמחשב הרגיל?
[/QUOTE]
קיש, מה עובר עלייך? כיצד אתה מקשר איזה שהוא דבר הקשור בקומיקס עם הביטוי "סמארט"