כ לינה - צעירה חדשה בב״ש 1.7 חטובה ?? - סקס אדיר

לינה - צעירה חדשה בב״ש 1.7 חטובה ??

3
במקום יש 3 רוסיות 2 מבוגרות + אחת צעירה נראית נרקומנית , מבוגרת אחת שמנה ומכוערת ואחת בלונדינית נחמדה כאלה שתפגוש באוטובוס , מקום הכי לא דיסקרטי שיש ( מול מרכז גילת ) בגדול מאוד לא מומלץ אני רק ביקרתי שם ולא נכנסתי עם שום בחורה , עלות 250 שח , אלה סחורה של דרום דרום תל אביב לא שוות את המחיר אם תרצה במחיר הזה יש משהו ליגת העולם בבאר שבע אבל זה מועדון חברים סגור ככה שאני לא יכול לעזור לך בזה....אתה מוזמן לנסות את מזלך לבקש את ז'אנה מגיעה אך ורק ימי שני , אגב היא גם אנג'לה מתושיה 12 עובדת גם בבאר שבע וגם בתל אביב הזונה הכי יפה בארץ ומאוד שירותית , אם תהיה בתל אביב לך לתושיה 12 ב בקש את אנג'לה קוראים לה גם ז'אנה פה בבאר שבע , ממולץ להתקשר לתושיה לפני שתעשה את כל הנסיעה ולבדוק אם היא עובדת .

לינה - צעירה חדשה בב״ש 1.7 חטובה ??

7
רציתי לשתף אותם בדבר מכוער שקרה לי היום.
נתקלתי במודעה הזאת http://www.banana.co.il/CostumerCardAds.asp?id=2445 שהייתה בעבר גם באתר
אני מתקשר עונה לי זונה נחמדה מוסרת פרטים אומרת שהיא בת 26 אומרת תגיע למרכז גילת ותתקשר אני מגיע היא אומרת לי תגיע לבר גיורא יש חניה אני יסיים עם לקוח אני יקבל אותך אני מגיע לרחוב מתקשר היא מסבירה לי כמו מפגרת אני לא מוצא אני אומר לה תגידי כתובת ליד מזה? עונה לי החברה שלה ככל הנראה צועקת עליי שאני שקרן ואני לא נמצא ברחוב אני מנסה לשכנע אותה שאני כן שתסביר לי בידיוק היא מנתקת ולא עונה שוב. בקיצור הלכתי לבאר שבע בשביל שיצחקו עליי ולשמוע בטלפון את החברה גונחת לשרוף שעתיים ולחזור לבית.. עכשיו אני שואל יש למישהו פרטים על הדירה ועל איך נראות הבנות?אא33

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-05-28 22:02:52
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”