כ דירה דיסקרטית בגורדון בנתניה - דף 3 - סקס אדיר

דירה דיסקרטית בגורדון בנתניה

21
נגמרה לי הסוללה ולכן הדיווח נקטע באמצע
הבחורה גבוהה לא רזה במיוחד בעלת שיער קצר נושקת ל 40 לדעתי.
הדירה מזעזעת אומנם נראית נקייה אבל הקירות מתפוררים באמצע החדר מונח המזרון עם מצעים מנומרים תנור ספירלה קטן מונח בפינה
בוא נאמר שלא מדובר באווירה מחרמנת במיוחד
עם זאת לא היה לי אלטרנטיבה זמינה אז 200 ש״ח החליפו ידיים התפשטה למרות שכבר הייתה לי תחושה שזיון לא יהיה היום.
מוצצת טוב בשילוב עבודת ידיים מיומנת מספקת קולות רקע שלא ממש משדרים אמינות או מוסיפים לחוויה הקיצור לאחר 10 דק׳ של מציצה ועבודת ידיים בשילוב העברת החזה הלא קטן שלה עלי הגעתי לפורקן.
יש מצב שניתן היה למשוך לכיוון גמירה נוספת אבל כבר לא התחשק אז אמרתי תודה יפה ויתרתי על מקלחת שנראתה כמו המלתחה באוז.
התנפלתי לדרכי.
למי שממש לחוץ על שני אקטים וקצר במזומנים זו יכולה להיות תמורה לא רעה. אבל לא מומלץ במיוחד אם אווירה מסביב חשובה לכם אז בכלל הייתי מוותר.
מהר מהר לפני שייגמר...

23

היום הייתי בחנות היתה שם ניקול בחורה גבוהה עם חזה גדול החדר מאוד קטן הורדתי בגדים התחילה לחבק אותי אמרה לי לתפוס לה את הישבן ליטפתי אותו נישקתי לה את החזה והיא נישקה אותי העבירה את החזה שלה על שמוליק אחר כך שכבתי על המיטה היא ליטפה אותי קצת עשתה מסג חפיף עשתה לי קצת בודי מסג וגמרתי די מהר מסרתי לה 200 שקל ויצאתי הייתי בערך 20 דקות

24

הלכתי היום לחנות הפעם היתה שם יסמין גם היא לבושה בסגנון צרפתי עם תספורת קארה

אמרה שניקול בחופשה הבאתי לה 200 שקל והיא התחילה בפינוק חיבקה ונישקה אותי כמה דקות
אחר כך אמרה לי לשכב על המיטה עשתה לי ליטופים עדינים על הגב אמרה להסתובב שכבה עלי עשתה לי קצת בודי מסג
התחילה לשפשף את שמוליק עד שגמרתי

26
ואילו אני נדמה לי כתבתי כבר בעבר שזו סיטואציה שדי סבלתי ממנה.
זו לא רק השכיבה, אלא עצם המחשבה על כך שהיא מבחינתה לשכב ככה חצי שעה ואז 5 דקות להרפות. זה מה שהיא גם עשתה לי תוך שהיא לוחשת לי באוזן דברי מתיקה ומבטיחה ש'יהיה בסדר'.

הצרפתייה שאיתה טובה בהרבה וגם זורמת ליותר.

27

הלכתי היום לשם ניקול ויסמין לא היו היתה בחורה אחרת קצת מלאה חזה בינוני עשתה לי קצת מסג בגב

אמרה לי להסתובב ועשתה קצת בודי מסג נישקתי את החזה שלה והיא עשתה לי הרפיה עד שגמרתי חיבקה אותי ונישקה אותי עוד קצת
היה נחמד

29
[QUOTE=גייסון]

היום הייתי בחנות היתה שם ניקול בחורה גבוהה עם חזה גדול החדר מאוד קטן הורדתי בגדים התחילה לחבק אותי אמרה לי לתפוס לה את הישבן ליטפתי אותו נישקתי לה את החזה והיא נישקה אותי העבירה את החזה שלה על שמוליק אחר כך שכבתי על המיטה היא ליטפה אותי קצת עשתה מסג חפיף עשתה לי קצת בודי מסג וגמרתי די מהר מסרתי לה 200 שקל ויצאתי הייתי בערך 20 דקות

[/QUOTE]

[QUOTE=גייסון]

הלכתי היום לחנות הפעם היתה שם יסמין גם היא לבושה בסגנון צרפתי עם תספורת קארה

אמרה שניקול בחופשה הבאתי לה 200 שקל והיא התחילה בפינוק חיבקה ונישקה אותי כמה דקות
אחר כך אמרה לי לשכב על המיטה עשתה לי ליטופים עדינים על הגב אמרה להסתובב שכבה עלי עשתה לי קצת בודי מסג
התחילה לשפשף את שמוליק עד שגמרתי [/QUOTE]

יש מצב שבאמת שניקול מנתניה זאת ליאונה מברזילי 9 תל אביב.
גם התיאור דומה וגם ג'ייסון היה אצלה ביום ראשון בנתניה... וכעבור שבועיים ביום שני היא הייתה בחופשה.
כולם יודעים שבשני ורביעי היא עובדת בתל אביב.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”