[QUOTE=מחפש מציאות]תיאוריית הקונספירציה שלך היתה נכונה אם רק היית נוהג בהגינות.למה אתה לא מעלה דיווחים שלי על שאר הבנות?למה הראית דיווחים רק על קארין?הרי דיווחתי על עשרות בנות אז אם כבר עשית עבודה תעשה אותה עד הסוף[/QUOTE]
תהיתי באמת איך תגיב וחשבתי לעצמי שכנראה לא תגיב (מסתבר שטעיתי).
אתה כמו הילד שנתפס על חם עם היד בתוך צנצנת הסוכריות.
אין שום מקום לספק, הדברים כל כך שקופים וברורים שאין לך שום דרך לצאת מזה.
תתנחם בעובדה שזה עבד לך במשך כל כך הרבה זמן בלי שאף אחד ישים לב.
זה כל כך שקוף שאפילו לאיצטגנין יהיה קשה לסתור את הדברים (אבל סמכו עליו שהוא יתגבר על זה).

יש לך דיווחים על עשרות בנות אחרות?
אל תגזים - ממש לא 'עשרות'.
פועלך המוחלט בפורום הוא לגבי ז'בוטינסקי 69 (בתחילת דרכך בפורום) - קארין - המקום של אלכס ואמילי ברמת גן ולאחר מכן המקום בדיזינגוף.
(שכולם בסופו של דבר מצטלבים האחד עם השני).
כן ציינתי שאתה לא היחצן הממוצע, פועל בתחכום ומדווח מדי פעם על בנות אחרות (אתה עושה זאת כדי להסיר חשד וציינתי שבחכמה רבה).
[QUOTE=קישקשתא]
אומר לגבייך דבר אחד מחפש מציאות - אתה לא היחצן הדביל הממוצע.
אתה כן יכול מדי פעם לזרוק דיווח, או להביע דעתך לגבי בחורות/מקומות שאינך מיחצן (בחכמה רבה).
הרי מה הטעות של היחצן הממוצע הטיפש? הוא יכתוב רק על בחורה/מקום אותו הוא מיחצן.
אבל אתה (במשך שנים) - ידעת להסוות עצמך בצורה יפה מאד.
[/QUOTE]
'לעשות עבודה עד הסוף'? בבקשה - הנה דוגמה לדיווח שלך שלא קשור ליחצנות:
[QUOTE=מחפש מציאות]
ממשיך בחיפושיי אחר מקום איכותי ברמת גן לקבל בודי מסז כמו שצריך..השבוע נתקלתי במודעה שמשכה את עיניי והתקשרתי.הפקידה נתנה פרטים רגילים 150 ש"ח עד 40 דקות בחורה לבד מקום דיסקרטי וכיוונה אותי לקריניצי 74 ברמת גן.
המקום אמור להיות דיסקרטי נמצא בירידה לחנייה מאחורי הבניין הבעיה שהשכנים כנראה יודעים מה קורה שם וכולם מסתכלים עליך בסוג של מבט חשדןעויין.
נכנסתי לדירה פתחה לי את הדלת אריקה כבת 40 בלונדינית רזה נראית די טוב וחזרה על הפרטים.וידאתי שזה 40 דקות ושהמסז בעירום מלא.
לאחר ששילמתי לא נתנה אפשרות להתקלח(מינוס 1 גדול מאוד) ולא החליפה מגבת על המיטה(מינוס שני גדול מאוד) נתנה מסאז די מרפרף של 5 דקות ויאללה תתהפך...שמתי לב שמתקתקים אותי וביקשתי שתמשיך בעיסוי אך היא באופן די בוטה ניסתה בכח לסיים את העבודה ולצערי אחרי כ-3 דקות הצליחה עם הרבה קולות מזוייפים.
ישר קפצה החוצה מהחדר לא הציעה להתקלח!!!!ויותר גרוע לא התקלחה בעצמה!!!
אחרי 2 דקות ביקשה לפנות את החדר כי צריך להגיע עוד מישהו...
כנראה שאין גבול לחוצפה אמרתי לה שלשם לא אחזור בחיים היא אמרה משהו לפקידה ברוסית ושתיהן צחקו...יצאתי פראייר מקווה שמי שיקרא את הדיווח ימנע מכך.
מספר הטלפון למי שמעוניין לזרוק את כספו לשווא:052-4225323
http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=6831[/QUOTE]
הייתכן שמדובר בדיווח המהווה קטילת המתחרים?

אתה מחפש משהו טוב ופשוט לא מוצא - אבל ברור שתמצא אותו בסוף בז'בוטיסקי 69:
[QUOTE=מחפש מציאות]לאחר כמה ביקורים עם בנות שלא ממש שוות דיווח וכמעט נפילה אחת שדווחה כאן בפורום סוף סוף יש דיווח טוב לשתף!
חיפשתי מישהי מסויימת בזבוטינסקי 69 רמת גן הפקידה המליצה על בחורה חדשה בשם קים תיארה אותה בתור ארגנטינאית לפי דעתי היא פשוט רוסייה...לא מבין למה להמציא?!פתחה לי את הדלת עם שמלה קיצית היא 165 שיער מתולתל וארוך פנים יפות מאוד וגוף מאוד חטוב לפי דעתי היא ספורטאית לשעבר...הדיבור שלה קצת הרתיע הרגשתי קצת תוקפנות אך היא הסבירה שזה הקול שלה...שילמתי ונשלחתי למקלחת וכסיימתי קים התפשטה וגילתה גוף פשוט יפה וחטוב עם חזה מרשים...החלה במסאז מקצועי מאוד מאוד!!!עם הברכיים עלתה עליי ועיסתה את כל גופי בשמן חם יש לציין שזה המסז הכי מקצועי שנתקלתי בו במקום כזה.
אין סקס אצלה גם לא בתוספת אך המסז שלה מחפה על הכל....הקול שלה מעט תקיף אך אל תטעו הבחורה עדינה שירותית ונקייה מאוד!!!מריחה היטב והיתה איתי 35 דקות בחדר ב 200 שקל 054-6345020[/QUOTE]
עזוב את זה שלא הבאתי דוגמאות לאיך אתה מסנגר (וטופח לעצמך על השכם) כמו שרק מישהו עם זיקה מיוחדת למקום ינהג:
[QUOTE=מחפש מציאות]לחבר הנחמד קויפד לא ברור לי אם התבלבלת או סתם ניסית ללכלך המקום המדובר כלל לא נמצא בזבוטינסקי...זבוטינסקי 69 סגור כבר שבועיים ואין קשר בין המקומות...זבוטינסקי באמת מכון ולידו יש קיוסק אך הדירה הזאת נמצאת בכלל בהרצל חחח ....אין איפה להמתין זאת בחורה אחת שמארחת לבד...האם קראת בכלל את הדיווחים?!ואתה עוד כותב בבטחון ״המכון המדובר בפוסט הזה כמובן!!״ ... חבר יקר בילבלת בין 2 מקומות שונים לגמרי....זבוטינסקי היה מכון לכל דבר וזאת דירה פרטית עם מעסה אחת במשמרת ....חבל שלא קראת את הדיווחים ורצת לכתוב פוסט נגד המקום....דרך אגב זבוטיסקי סגור כבר שבועיים אז מה יש לפקידה שלהם לחפש שם?! :-/[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]אוקיי אז שמה של הברזילאית "ליסה" הפקידה טוענת 25 אני חושב יותר לכיוון 30 שיער שחור ארוך פנים יפות מאוד(!!) חזה גדול וחטובה מאוד בגוף.נמצאת כמה שנים בארץ עברית שוטפת עם מבטא חמוד ובאמת שלא יכולתי לסרב לה.200 שקל הועברו לה ונשלחתי למקלחת.ליסה עמעמה את האורות ושמה מוזיקה מרגיעה והורתה לי לשכב על הבטן.החלה בעיסוי די מקצועי לכתפיים ולגב תוך כדי שיחה נתגלתה גברת נחמדה מאוד ונוצרה כימיה מעולה איתה.ליסה המשיכה בעיסוי גוף אל גוף עם שמן מאוד מגרה וחושני יודעת לעבור עם ידיה לאורך כל הגוף תוך כדי שהחזה שלה מלטף אותך (נעים מאוד מאוד).ליסה ביקשה שאתהפך עם חיוך גדול (יש לה חיוך משגע) והחלה לרדת לאיזור המעניין...עיסוי חושני מאוד מענג מאוד שכל הזמן הידיים שלה והגוף שלה עובדים בסינכרון מושלם!לאחר מספר דקות לא יכולתי להתאפק יותר...
38 דקות מהרגע שנכנסתי-ליסה כמו שאר הבנות במקום הזה נותנת את מלוא הזמן זה פלוס גדול מאוד.
בחורה ממוצא ברזילאי יפה מאוד נותנת עיסוי די מקצועי אבל חושני מאוד עם מבטא מקסים והרבה חיוכים...
לא יודע מאיפה בחרו את הצוות למקום הזה אבל הרמה גבוהה מאוד...מסכים עם אלו מעליי שטענו שצריך לשנות את שם הפוסט ל"מציאות מעולות ברמת גן".
[/QUOTE]
כאן הוא כבר יודע על המעבר (זה לפני 'שאלכס ספרה לו על המעבר הצפוי') - פשוט נביא, כל מה שהוא צופה, או מייחל לו קורה!

[QUOTE=מחפש מציאות]לפי שיחות שלי עם הבנות שם הפקידה הבעייתית התחלפה והאמת שאני חוץ מהפעם הראשונה לא נתקלתי בבעיות קבעתי שעה ובאתי..אגב גם אצל בנות נוספות שעובדות לבד השיטה דומה..זה החסרון שלהן לעומת המכונים הגדולים שאפשר פשוט לבוא והלכנס.הלוואי והיו עובדות 2 ביחד כל שילוב בין ליסה-אמילי-אלכס היה יכול להיות מענין מאוד!
אם בעלי המקום צופים כאן אז כדאי לחפש מקום גדול יותר.... 
[/QUOTE]
הוא גם קורץ לעצמו בציניות על איך שהוא מסתלבט עלינו כל כך הרבה זמן...
בקיצור - חבל על הזמן שלך!!!
קישקשתא2013-08-06 16:08:21
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.