כ ז'ני, הריונית בהר ציון - סקס אדיר

ז'ני, הריונית בהר ציון

1
בחמישי האחרון נסעתי לי על הר ציון סביב 22:00 בחיפושים אחרי ז'ני (עם השער הקצר האדום)... קולט קרוב לקיבוץ גלויות אחת הריונית שנראית סבבה, אבל כבר עברתי אותה והיא נעלמה הנוף.

עוברת רבע שעה ופתאום אני קולט אותה על הר ציון בכוון השני, הולכת לכוון סלמה. הבחורה ממוצא רוסי (נדמה לי), שער חום אסוף בקוקו קצר, חצאית ארוכה, פנים נחמדות בסך הכל, קעקוע של ורד על כתף שמאל מאחור, בהריון חודש חמישי (רואים בטן), אומרת שקוראים לה ג'ני. הדיל הרגיל - 100 מציצה וזיון... אמרה שהיא חייבת לחזור להוסטל עד 23:00 אחרת לא יתנו לה להכנס והתחלנו לחפש מקום. בדרך עצרנו בתמ"י, יצאה דקה מהרכב וחזרה נראית די מחוקה, יש מצב טוב שהיא הלכה להזריק.

הסתובבנו קצת עד שמצאנו מקום שקט, עברנו אחורה והיא התחילה במציצה. לא רעה בכלל, יודעת מה היא עושה, עזרתי לה קצת עם יד על העורף והיא היתה סבבה עם זה. לא מלחיצה בכלל, אחרי כמה דקות נשכבה על הגב, קונדום ולעבודה... כאן היא היתה די פסיבית וכבר נראתה קצת מחוקה, אבל זרמה עם זיון חזק עד הגמירה.

סך הכל היה לא רע, קצת פסיבית ודי מחוקה, אבל זורמת להכל.

ז'ני, הריונית בהר ציון

3
מה פתאום זאת ז'ני?
כל אחת בהריון שאומרת שקוראים לה ז'ני אתם מאמנים לה?

שימו לב לתיאור - "יש לה קעקוע של ורד על הכתף שמאל מאחור" "שיער חום"...
ז'ני שוכרת דירה בת"א ולא הולכת להוסטל.

בקיצור כנראה שזונה נרקומנית עם כרס בירה או בהריון עבדה עליך...

ז'ני, הריונית בהר ציון

5
המפרק - אם ככה אז אני חייב לגלות לך שני דברים:

1) כשהיתה נופלת לך שן חלב והיית מוצא בבוקר כסף או מתנה מתחת לכרית - זאת לא באמת היתה פיית השיניים, אלא אחד מהורייך.

2) לא באמת יש סנטה קלאוס. קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני, הריונית בהר ציון

8
[QUOTE=קריסטל]

זאת לא ג'ני האורגינלית

[/QUOTE]

אתם טועים ומטעים.

DamnSnow, תודה על הדיווח. שמח שנהנת ובעיקר שבחרת לשתף אותנו, בתקווה שזוהי סנונית ראשונה ואפריטיף ממה שצפוי לנו ממך בזמן הקרוב. ג'ני (ג'ניה) שהעלת היא בחורה חמודה ומתוקה (גם מחוקה, אני מסכים).אני מתפלא על הציידים הוותיקים שלא מכירים או שצריכים לנער קצת אבק מהקוקה.

אמנם יש פה ג'ני שעלתה לכותרות בזמן האחרון אבל לא יעזור כלום, האורגינלית תמיד תהיה אותה ג'ני שהעלת.

מוזמן (נים) לקרוא אודותיה בדיווח עוד מ- 2011:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=18046&KW=%E2%27%27%F0%E9+%E4%F8%E9%E5%F0%E9%FA&PID=154750#154750

(יש לי בעיה עם התצוגה ולא יכול להעלות קישור ישיר ולא סמיילים, סורי).

בכל אופן, כשראיתי את שמו של קישקשתא בשרשור הייתי בטוח שהוא מעלה את הלינק לדיווח מאז על ג'ני אבל לא נורא.

גם למר database מותר לפספס פעם אחת :)

אגב, מה עם חברינו "ילד רע"?

לו בטוח היה מה להוסיף על העלמה.

השנים, הסוחרים והסמים עשו את שלהם ובימינו אני כבר לא מעלה אותה.אבל את החיוך והחמידות לא ניתן לקחת ממנה.

מדי פעם עוצר לקשקש איתה כמה מילים, נותן לה איזה ממתק וממשיך בדרכי.

תבלו.

UMA2013-08-08 07:20:13

ז'ני, הריונית בהר ציון

9
ראסטי - מודה, בפורום זונות רחוב אני פחות בקיא משאר הפורומים. Embarrassed
זאת לא הפעם הראשונה שאני מפקשש בתחום הזה:
[QUOTE=קריסטל]
קישקשתא,
עשיתי בדיקת ריענון...
מצערת העובדה שכחבר כבוד אינך מעודכן בנעשה בפורום.

תתפלא,אבל אחרים היו החלטיים הרבה יותר ממני.
אם פיספסת את השרשור הרי הוא לפניך כוס מירוץ בבורסה.
[/QUOTE]

אבל שאלה לי אלייך:
והשבוע - אוגוסט 2013 אנחנו למדים שהיא שוב בהריון.
אז האם מדובר ביולדת סדרתית? (או שמא בפילה?).

קישקשתא2013-08-08 09:19:22
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני, הריונית בהר ציון

10
כשאני קורא "מאת קישקשתא", יש לי ציפיות :)
חן חן על החוש הומור המשובח.

[QUOTE=קישקשתא]
26.10.2011 אתה מעדכן שהיא 'עם בטן הריונית בשלב מתקדם'.[/URL]
והשבוע - אוגוסט 2013 אנחנו למדים שהיא שוב בהריון.
אז האם מדובר ביולדת סדרתית? (או שמא בפילה?). 

[/QUOTE]

אחרי ההיריון ב- 2011, ג'ני נעלמה מהשטח ולא ראיתי אותה חודשים רבים.בליבי קיוויתי שלקחה את עצמה בידיים אבל יום אחד נתקלתי בה באחד הרחובות במה שהוגדר על ידה כחזרה חד פעמית לכביש, זמנית ביותר כי הייתה לחוצה בכסף. כמובן שהזמני הפך לקבוע, הקורבן הקטן נמסר לאימוץ והיא חזרה לעיסוק העתיק בעולם.

בחודשים האחרונים, בכל לילה שאני יוצא לשוטט נתקל בה בחור כלשהו. עומדת הרבה בפרופס במחששה אבל מעבירה כרטיס גם בשלל סמטאות ופינות.

אני לא פה בשביל לחנך אותה אבל אותי מקוממת העובדה שהבחורה לא רק נכנסת להיריון- גם שומרת אותו כשברור שהיא מזיקה לעובר ונהיר שלא תוכל לגדלו ולספק לו חיים טובים, מוגנים ובטוחים. אמנם חמודה אבל רואה רק את עצמה, איום ונורא.

בזמנו היו כמה חברים כאן שחרשו את השטח בחיפושים אחריה ככל שהבטן הלכה ותפחה.הפעם היא בפרופיל נמוך ונראה שיש לה מתחרה מצליחה. עם זאת, היא תמיד תהיה ג'ני ההיריונית האורגינלית :)
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”