כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 2 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

14
ביקרתי את העלמה היום.
ראשית, תודה רבה לסאני קפואלה על הגילוי ועל העברת המספר שלה.
לקח לי קצת זמן לקבל החלטה שאני רוצה ללכת אליה כי משהו בקונספט של ליטופים תמורת 250 ₪ נראה לי הרבה וגם תוספת של 100 ₪ למציצה נראה לי מוגזם.
למרות זאת, הדברים שכתב לי סאני קפואלה בפרטי ובצירוף הדיווח של lord256 גרמו לי למחשבות שניות וטוב שכך.
מצאתי עצמי מחייג אליה בצהרי היום בעת משברון רגעי בעבודה, מקווה שהיא לא תענה ושלא אצטרך לשמש שוב עבד נרצע ליצר הזה, שתוקף ולא מרפה עד לאחר הפורקן.
לצערי היא ענתה וקולה הנעים והאדיב מוסס אצלי את שרידי ההתנגדות המעושה כנגד בזבוז הזמן והכסף במקום לעבוד באותו הזמן ולהרוויח אותו.
חיש קל מצאתי עצמי חולף ע"פ מכון מור ומחנה הרכב ע"פ הנחיותיה.
כמה צעדים משם ולאחר הכוונה טלפונית נוספת, עמדתי על מפתן דלתה.
זר, לו היה מצלם אותי בפרופיל בעת שפתחה את דלתה, היה מקבל הדגמה מעולה למושג לסת נשמטת.
זה לא יכול להיות, מצאתי עצמי מהרהר בתוך תוכי.
אין מצב שזה מציאותי.
ילדה, טוב נו - נערה בוגרת, יפהפיה אמיתית, חיוך קל ומזמין (שלא לומר פתייני), בחצאית קצרה וגופייה נטולת חזייה. זה היה קצת מצחיק כי לבחורה הזו יש זוג שדיים עצום בגודלו וכשהוא היה נתון בתוך הגופייה זה מייד הזכיר לי את הבדיחה על איך מכניסים 4 פילים לפולקסווגן חיפושית...
עכשיו הבחורה הזו מודעת לעצמה במלוא מאת האחוזים והוא יודעת לשחק את המשחק הפתייני עד הסוף.
כשראתה שעיני לא ניתקות מהפלא השמיני שהתגלה לנגד עיני אמרה לי בקול יעני מבוייש - יש לי ציצים גדולים...
לאאאאאא...
לא ראיתי.
אתם יכולים לשאול אותי הרבה שאלות על מה צבע החדר שלה, איזה פריטי ריהוט יש בחדר חוץ מהמיטה ועוד כהנה וכהנה.
אין לי מושג.
היא פשוט מהפנטת הבחורה.
היא אמנית הסמול טוק ויודעת גם לגלוש ולספר המון פרטים אינטימיים.
אין לי מושג מה נכון ומה לא נכון מכל מה שסיפרה לי, אבל היא סיפרה כל כך הרבה בשטף וברצף, כך שאם בדתה משהו, אז היא ללא ספק אמנית בתחומה.
ציינה שהיא בת 23. ואם היא בת 25 או 26, לא על זה נלך איתה לרב.
הפרטים שנתנו סאני ו-lord מאוד מדוייקים ואין טעם לחזור עליהם. אני מסכים עם רובם המוחלט למעט העובדה שהחזה שלה אינו גדול מדי, אלא בול לטעמי.
בכלל, שרי - זהו שמה, היא סוג של הגשמת פנטזיה. פאם פטאל מהז'אנר של האשה הגדולה מהחלומות. אתה לא מאמין שקיימת אישה כזו עד שאתה לא רואה אותה בשר ודם מולך, בעירום, נוגעת בך, מנשקת אותך בלהט, מלקקת אותך בתשוקה, נועצת בך עיניים טובות וניכר שהיא משדרת שהיא באמת שמחה שאתה שם אצלה.
אם היו לי התלבטויות לפני כן, מרגע שראיתיה הלכתי על האופציה של מציצה ומסאג'. לאחר מסאג' חביב של כמה דקות, אמרתי לה שתורי לענג אותה.
היא נשכבה על גבה ופיסקה את רגליה וחשפה כוס מגולח עם דגדגן קטן. היא אסטתית ונקייה וריחנית והיה עונג צרוף לרדת לה. הגמירות שלה שקטות אך מורגשות. נדמה לי שהיא חוותה חווייה נעימה ורצתה לגמול לי (טוב, בעצם לשם כך התכנסנו עד הלום...).
חבר פורום שביקר אצלה בעבר אמר לי שהוא זוכר שהמציצה שלה לא היתה משהו.
אז אני בהתלבטות לגבי העניין הזה.
ראשית, הגעתי אליה די מרוקן עקב פעילות מוגברת בימים האחרונים, כך שסף הגירוי וגם סף הריגוש שלי היו די נמוכים.
שנית, היא החלה ממש טוב, כולל גרון עמוק ואפילו הקשיבה ויישמה בקשה ביחס למיקום הזווית של גופה ביחס אלי. אז היא החלה ממש טוב כאמור, אבל איפשהו תוך כמה דקות זה החל להתמסמס והיא תגברה עצמה יותר ויותר עם עבודה ידנית.
הרגשתי שבמצב עניינים שכזה, אני יכול להמשיך באותה הפוזיציה עוד שעה ושום דבר לא יקרה.
אחרי שניסינו גם תנוחת 69 כשהיא זו ששוכבת, הבנתי שצריך לעשות מעשה ולעבור לזיון שדיים.
החלטנו שהפעם אני אהיה זה ששוכב וכך החל מסע שבו הגוף הענוג והרך הזה גוהר מעלי ועוטף אותי (ומי שמכיר אותי יודע שצריך להיות באמת גדול כדי לעטוף אותי), החיוך הקל לא מש משפתיה והיא לא בוחלת בקשר עין כל עוד היא מבינה ומרגישה שהוא רצוי. כך במשך זמן לא קצר חפנתי את שני כדורי הפלא הענקיים שלה ודאגתי שיעטפו בחיכוך מיטבי את איברי, תוך שהיא מופקדת על פעולת הבוכנה ע"י הנעת אגנה קדימה ואחורה עד לסיום המענג במיוחד.
לאחר רגיעה קלה נפרדו גופינו זה מזה. היא ניקתה עצמה ולבשה חלוק סאטן סקסי, כחול כהה כששדיה מציצים ממנו במלוא כובדם ונחים על בטנה. איזו תמונה מרהיבה זו היתה.
המשכנו לדבר ולספר זה לזה ואלמלא זמני דחק בי, הייתי נשאר עוד. היא מרתקת באופן שבו היא מדברת, בדרך שבה היא מביעה את עצמה, במה שהיא מספרת על עצמה ובדרך הכוללת שבה היא מתקשרת עם הזולת.
אומר לכם בקצרה שסקרנותי לא באה על סיפוקה ולכן יש סיכוי טוב שאמשיך לפקוד אותה לפחות פעם נוספת.
חובבי החזה הענק עשויים למצוא כאן תחליף ראוי לסמדר ו/או כל בעלת חזה ענק אחר שנעלמה מהסצנה לאחרונה.

gunner2013-08-07 16:31:47
I fart in your general direction

ז'יבוטינסקי בבני ברק

20
gunner כבוד על הדיווח , האמת שזו הזדמנות טובה להודות לך גם על הפרטים של מרינה מחולון
אתמול קפצתי אליה לביקור ואכן כמו שאמרת לבחורה יש חזון וחזה גדול להפליא , היא גם די חברותית וזורמת
ולאחר מסאז לא רע של כמה דקות ( לא התאפקתי יותר מזה ) התחלתי לשחק עם שדיה העצומים
אין ספק שהיא נמצאת בטופ של רשימת הבחורות עם החזה הכי גדול שנתקלתי.....
מה גם שבעבור 150 ש"ח אין ספק שהשירות יותר מראוי.....

בקיצור כמו בהמלצה הקודמת כמו זו אין לי ספק ששווה לקפוץ לביקור שזה מגיע בהמלצתך

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”