כ מי מכיר פרטית מאיזור רחובות? - סקס אדיר

מי מכיר פרטית מאיזור רחובות?

2
כן דיברתי איתה איתרתי אותה שמעתי אותה ולא היה בא לי לנסוע אליה לרחובות מת"א
אם היא לא עשתה לי את זה בטלפון אז חבלז (בדרכ אני מדבר עם פרטית אני משתגע בא לי ישר) והיא מציעה סקס לא מסג תכלס
והיא לא מסכימה למצוץ בלי ולא אנאלי ולפי השיחה לא היה לי אומץ לשאול האם 2אקטים.
בקיצור נראה לי ילדה שעוד צריכה להתבגר וללמוד על תודעת שירות
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

9
טוב חברים אז ככה אני שולח לכם דיווח חם מהשטח שרק לפני שעה סיימתי הייתי באזור רחובות ברחוב המנוף לא זוכר את שם המקום אבל המקום מושקע ונראה טוב יש שם 2 רוסיות בנות 25 נראות סבבה המסג מרגיע ולא מהיר מקלחת משותפת ובודי קלאסי יחס חם וטוב אני אישית לא אוהב חזה קטן אבל התפשרתי הפעם ודי נהינתי ועוד דיווח מה אני אעשה הייתי חם והייתי חייב לסקור את המצב באזור רחובות קוראים למקום ספא קופנהגן שנמצא ליד בנא משקאות אחל. מקום בשביל ספא יש שם בערך 5 בנות כל אי מותר יפה מהשנייה שזה בעיקרון אותו דבר פינוק הרפייה בודי מסאג ומקלחת כמובן שרק היחס הוא שונה שזה ההבדל היחיד ונכי משפיע זה בגדול כנראה שרחובות מתחילה להתחמם בלי לשים לב ואני הולך לסקור את כל אזור המרכז לא חסרים
UMA2013-08-13 07:35:21

10
Ore
לא הבנתי אותך , מצד אחד אתה כותב "הייתי באזור רחובות ברחוב המנוף לא זוכר את שם המקום"
ובהמשך הדיווח רשמת "הייתי חייב לסקור את המצב באזור רחובות קוראים למקום ספא קופנהגן שנמצא ליד בנא משקאות"
ספא קופנגן נמצא ברחוב המנוף לעומת זאת בנא משקאות נמצא ברח' בוסי סנט ג'ורג' בקריית עקרון (צמוד לרחובות)
האם תוכל להביא פרטים יותר מדויקים קריצה

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”