כ טייגר קינג חבל״ז - סקס אדיר

טייגר קינג חבל״ז

1
היום סופסוף נעתרתי להמלצות חבר ולקחתי את כמוסת טייגר קינג
אני בד״כ נגד כמוסות למיניהם (למה מה אני לא יכול לבד?)אבל החבר אמר לי שזה לא קשור זה יתן לי באותו זמן שאני אצל הנערה זמן של התאוששות מהירה יותר ואפשרות ליותר ״מספרים״ הלכתי לבלה ליד הבימה ומה אגיד לכם כמה שהיא מקצוענית וגדולה פעם ראשונה שבזמן הרגיל(גם דאגתי לבקש מראש) עשיתי שני מספרים (היא סירבה לשלישי)דבר אדיר
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

טייגר קינג חבל״ז

2
מידיי פעם גם אני לוקח כמוסה או איפלו חצי כמוסה ממש עושה פלאים הכדור הזה.
חשוב לציין שיש לו מעט תופעות לוואי כגון סחרחורות וטישטוש קל.
אבל עדיין שווה ביותר.
לוקחים כמוסה או חצי כמוסה חצי שעה לפני האקט ופשוט הזין לא יורד!!!!
כיף לאללה
תהנו
חייה ותן לחיות

טייגר קינג חבל״ז

3
ועוד מידע לגבי הגלולות השחורות :
אצלי משפיע החל משעה , ועד 24 שעות אחרי הצריכה.
ישנם כנראה מספר הפצות, שצבען החיצוני שחור והפנימי משתנה, אני ניסיתי בהצלחה את אלו שצבען הפנימי אפור.
בהזמנת 6 עשיריות, העלות 500 ש"ח, כלומר 8.5 ש"ח בערך לגלולה.

בברכה, לומברוזו

טייגר קינג חבל״ז

5
ניתן להשיגן בכל חנות סקס.
לי עלה 10 כמוסות 200. כנראה ככל שקונים יותר המחיר יורד.(ראה לומברוזו)
ונראה לי שיש רק סוג אחד של כמוסה שחור בחוץ ואפור בפנים כמו שלומברוזו ציין.
חיפוש קל בגוגל מביא תוצאות של 10 כדורים ב 150 שקל משלוח בדואר.
אני כנראה שילמתי יותר מכיוון שהם נקנו מיידית בחנות.(לא בא לי שאשתי תקבל דואר רשום)חחחחח
frid2013-08-11 20:22:20
חייה ותן לחיות

טייגר קינג חבל״ז

8
עוד קצת מידע:
[QUOTE=איצטגנין]

לפי תיאוריך - אני מניח (כמעט בודאות) שמוסתר בגלולה חומר של אחד הכדורים הידועים (ויאגרה, סיאליס, לויטרה). משך זמן ההשפעה הארוך - מרמז על סיאליס.

גם תופעות הלואי - תומכות ומשלימות את התמונה.
תמיד כשנבדקות גלולות 'טבעיות' לכאורה, שהשפעתן יעילה, מוצאים בפנים חומר פעיל של אחד משלושת הכדורים הידועים...
הגלולה המקורית ניתנת להשגה במחיר יותר זול. הבט במודעות בעיתונים ותראה מחיר ממוצע של 15 ש"ח לגלולה.
[/QUOTE]
[QUOTE=דקירי]כל ה'תחליפים' למיניהם המתחזים להיות טבעיים, צמחיים וכד' - מכילים כמות כזו או אחרת של החומר הפעיל של ויאגרה, סיאליס, או לויטרה, באופן לא חוקי. עובדה זו מתגלה באיזשהו שלב - והם נעלמים מן השוק, כמו שכתבו מעלי. [/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”