כ מאיה נוש - דף 2 - סקס אדיר

מאיה נוש

11
הייתי אתמול.... נמצאת באבא הלל סילבר... יש לה מצלמה בכניסה לבלוק והיא רואה בדיוק מי בדרך אליה וכך היא גם יכולה לסנן....
הדירה מטונפת בצורה מזעזעת.... אין תאורה בכלל אלא רק האור מהחלונות (כנראה שממש דואגת להתחממות כדור הארץ) וגרוע מכך חדר העבודה.... אין מזגן ואפילו אין מצעים על המיטה אלא רק מגבת גוף והכל מבולגן... עד כאן לשלילי ולמזעזע...
הבחורה כוסית עם שדיים ענקיים שאלוהים אולי ברא אבל רופא פיתח.... כוס מגולך... מציצה מושקעת כשהיא יושבת על המיטה ואני עומד מולה ומזיין לה את הפה באגרסיביות... ירדתי לה כשהיא עומדת על המיטה ואני על הריצפה הריחה נפלא והיה נחמד להרגיש את הווברציות שלה כשאפילו לרגע אבדה שיווי משקל...
זורמת לכל תנוחה שאפשר להמציא.... הרמתי אותה וזיינתי בעמידה... אחר כך גם בפוזת המריצה ולסיום בדוגי כשאני עומד על הריצפה... לכל אורך הדרך זרמה ואהבה אגרסיביות בהחלט התעייפתי... לא הציעה מקלחת וגם לא ביקשתי (לך תדע איך נראית האמבטיה?! ) אם עקבתם אחרי מה שכתבתי בטח הבנתם שנגעלתי לשכב על המיטה אז עשיתי הכל כדי להמנע....
בשורה התחתונה נהנתי מאוד אבל אם אני לא אחזור אליה אז זה רק בגלל שחטפתי דזינטריה
לוקחת 200 ש"ח ולא 150 ש"ח כפי שפורסם...
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

מאיה נוש

13
יום אחד בשעת צהריים החלטתי לבדוק את הבחורה.
הגעתי לדירה כסף החליף ידיים(200שח), נכנסה לחדר הורידה את הבגדים והתגלה לי גוף יפה טוסיק נחמד, חזה גדול וסיליקוני(קצת קשה מידי) בקיצור מבחינת מראה ההיתי נותן לה בין 7-8 . מתחילים בחירמונים נעימים ושליחות ידיים ואז היא התיישבה על המיטה אני נשארתי בעמידה והתחילה המציצה, כאשר לאט לאט העלתי את הקצב עד שהגעתי למצב שאני מזיין לה את הפה שהבחנתי שהיא מתחילה להחנק קצת הפסקתי ועברנו לזיון במגוון תנוחות ולבסוף גמרתי לה בפרפר בין השדיים עם קצת עזרה של עבודת יד מצידה. לסיכום, הדירה חשוכה ובשעות היום חם שם מאוד מה שעייף אותי וגרם לי להתעקב עם הגמירה והיא כבר התחילה לתקתק בהערות כמו"תגמור מאמי" "יאללה תגמור" מה שלא הוסיף לאווירה(ההערות האלה באו לאחר כ10-15 דקות). בקיצור חברים אם היה פחות חם שם והבחורה הייתה פחות מלחיצה הייתי נותן לדירה 8( היא ניראת טוב ויש לה אחלה גוף), הציון של שרגא 6.5. זיון נעים!

מאיה נוש

14
הייתי אצלה בשבוע שעבר, אז כך:

הבחורה שירותית שאין דברים כאלו, נהנתי מכל רגע אצלה.
היא משדרת סקסיות ונראית שממש נהנית מהאקט עצמי.. נשמה מיוחדת כזאת עם טוב לב וחרמנית כאחד.. פשוט יצאתי משם עם חיוך מרוח על פני.
באשר לדיסקרטיות, מדובר בבניין מגורים רגיל ולא נראה שהשכנים יודעים מה מתחולל שם בדירה. אין מצלמות בכניסה.. בולשיט!!
הדירה עצמה לא משהו, אבל מה צריך פאר אם יש נסיכה במיטה? שווה כל שקל ואחזור אליה עוד ועוד..
מבחינת תקתוק כפי שכתב קודמי, אני לא הרגשתי בזה וקיבלתי את מלא הזמן ואף יותר.
כנראה תלוי בכימיה..
ממליץ בחום!!!
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

מאיה נוש

16
ביקרתי אותה שבוע שעבר בחניתה.
שכבר הגעתי לא ענתה כמה פעמים, רק בנסיון 5-6
חזה ענקי ויפה, היא לא רזה ממש
200 ובאמת סתם באה לחפף. 10 דקות ורוצה שתעוף כבר
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”