טוב אז בליגה לצערי לליברפול יהיה קשה לתת פייט לארסנל
פי כמה קשה יהיה לתת פייט לדיווח של גאנר אבל בכל זאת אנסה
הגעתי לשרי בשעת ערב ביום שני
אחרי אין ספור שיחות מאוד קשה לתפוס את הבחורה כניראה שהפורום עשה לה פרסום טוב
השילוב של השעה , המחיר תמורת מסאג בלי סקס , איבוד של 100 שקל בדרך ובטח העבודה שהיא כבר עברה היום גרם לי לחוש תחושה חמוצה ממש רגע לפני שאני בא לעלות
אולי עדיף יום אחר בכל זאת כבר 6 ורבע הבחורה סוגרת תבסטה ב7 ולפי הסינונים והלא זמין בפלאפון אולי עדיף שאעשה אחורה פנה
בדיוק אז שיחה ממספר חסום שרי מהצד השניbusted
במצב הזה כבר אין ברירה אלה לראות על מה מדובר
עשיתי את דרכי במדרגות ונעמדתי מול הדלת בהתרגשות
הדלת נפתחה... אז בשוק לא ממש הייתי אלה יותר הרגשה שהקבוצה שלך לקחה אליפות אחרי שנים
סוף סוף and that what I am talking about צעירה יפה שמנמנה קטנה והכי חשוב שדיים עצומים ושכל זה בא ביחד מה טוב מזה?
שרי מתוקה ואדיבה כיבדה אותי בכוס מים נתנה תפריט ועקב איבוד מזומנים הלכתי על האופציה של 250
מי שחושב שעקב התשלום הנמוך יותר השירות שונה טועה בגדול שרי מדהימה בכל מובן
מנשקת מתמסרת זורמת פשוט האישה הנכונה
שליחת ידיים למעטה גילתה לי שגם פירסינג מסתתר שם בפנים
אחרי 40 דקות וגמירה טובה נפרדנו לשלום
אין ספק שאחזור השאלה היא מתי
ז'יבוטינסקי בבני ברק
42אני רוצה להיות הראשון במדווח על הריהוט בדירה פשוט יש לחץ על עבודה ואין לי זמן ללכת.
מה קורה פרופסור?
הבטחת.
מה קורה פרופסור?
הבטחת.
ז'יבוטינסקי בבני ברק
44לכל הנודניקים שמציקים לי בפרטי באשר לגודל השדיים של שרי ושואלים אותי חזור ושאול האם אני בטוח שהחזה שלה באמת ענק:
אז לכולם בבת אחת ובראשם לdickhead שלא מרפה (בחיי שניסיתי לפתוח איתך דף חדש אבל אתה מציק יותר מסופרמן):
הבחורה הזו הינה עתירת שדיים. מידת החזה שלה גדולה בשתי מידות מזו של סמדר, כלומר מידה J או מידה 10 בשפת המספרים (לידיעת חצ"ע שמשום מה לא שואל הפעם). היא לבנבנה רכה ונעימה. היא עמוסת שדיים במובן הגדוש של המילה.
האם זה ברור? היא גם פחות שמנה מסמדר. לא בהרבה, אך פחות.
אין לי בעיה להעביר את המספר שלה, אבל לשאול אותי שלוש וארבע פעמים את אותה השאלה גורם לי לרצות לנופף נבוט מעל הראש.
אז לכולם בבת אחת ובראשם לdickhead שלא מרפה (בחיי שניסיתי לפתוח איתך דף חדש אבל אתה מציק יותר מסופרמן):
הבחורה הזו הינה עתירת שדיים. מידת החזה שלה גדולה בשתי מידות מזו של סמדר, כלומר מידה J או מידה 10 בשפת המספרים (לידיעת חצ"ע שמשום מה לא שואל הפעם). היא לבנבנה רכה ונעימה. היא עמוסת שדיים במובן הגדוש של המילה.
האם זה ברור? היא גם פחות שמנה מסמדר. לא בהרבה, אך פחות.
אין לי בעיה להעביר את המספר שלה, אבל לשאול אותי שלוש וארבע פעמים את אותה השאלה גורם לי לרצות לנופף נבוט מעל הראש.
I fart in your general direction
ז'יבוטינסקי בבני ברק
45[QUOTE=gunner]
אז לכולם בבת אחת ובראשם לdickhead שלא מרפה (בחיי שניסיתי לפתוח איתך דף חדש אבל אתה מציק יותר מסופרמן)[/QUOTE]

אז לכולם בבת אחת ובראשם לdickhead שלא מרפה (בחיי שניסיתי לפתוח איתך דף חדש אבל אתה מציק יותר מסופרמן)[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ז'יבוטינסקי בבני ברק
47קשה להשיג אותה לא זמינה חבל
יש את יסמין שגם מפנה לבני ברק מול מכון מור
האם הן עובדות באותו מקום?
יש את יסמין שגם מפנה לבני ברק מול מכון מור
האם הן עובדות באותו מקום?
ז'יבוטינסקי בבני ברק
49[QUOTE=shoko23] קשה להשיג אותה לא זמינה חבליש את יסמין שגם מפנה לבני ברק מול מכון מורהאם הן עובדות באותו מקום?
[/QUOTE]
נדמה לי שהן באותה הדירה.
[/QUOTE]
נדמה לי שהן באותה הדירה.
I fart in your general direction