כ עיסוי אירוטי עכו-נעמן - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

11
הלכתי לבדוק ...
בכניסה יושב אפולו ( המקרר לא האל צחוק) ולדבריו יש שתי בנות שהיו עסוקות כמובן.
הוא מראה תמונות שלהן ומציע לשלם ולהמתין ב 'חדר המתנה'. העלות 150 זוזים.
שאלתי אם אפשר להמתין בלי לשלם והתשובה היתה מבט כזה של מה אתה חושב שאני בדיוק ?
יצאתי החוצה ואחרי שהחלפתי מבטים וקריצות עם כל השכנים ונתתי גז .
בקרוב סיבוב נוסף .
למי שרוצה לנסות אני מציע לחנות על הכביש הראשי ולהכנס ברגל כך ניתן לשמור על אנונימיות ודיסקרטיות .
וטיפ כלכלי חשוב : 200 מ' משם לכיוון חיפה יש תחנת דלק מוזלת אז ניתן להחזיר חלק מהעלות .
בהצלחה למי שמנסה ובבקשה לדווח

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

12
שלום לכל החברים

הייתי מבקר מידי פעם בהיפר סקס, הזמן הוא אף פעם לא חצי שעה, לרוב הבנות שם ממש כוסיות.
צעירות חזה שופע וכו.

הבעיה שאין שם מקלחת ונראה לי שגם לא לבנות, כי הן שותפות עצמן בכיור שבחדר.

אני ממליץ לנסוע לנהריה לבניין הרכבת, יש שם יחס טוב ומקלחת

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

13
[QUOTE=שלומי החרמן]

טירון, זה יוצא ממש לפני מתחם מילואות(כשאתה בא מכיוון חיפה, זה משמאלך).

זה נקרא מתחם "נאמן", אם תכנס למתחם ובפניה הראשונה ימינה בין 2 הבניינים, ואז שמאלה , אתה תראה בסוף הבלוק "היפר סקס".

[/QUOTE]

המקום נקרא מרכז(מתחם) "נעמן" (ולא "נאמן") על שם מפעל נעמן
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

14
באחד הימים נסעתי על קו נהרייה-קריות, קצת מותש ועייף מכל מיני דברים,
וממש לא תכננתי לנצל את הזמן שיש לי עד פגישת העבודה בקריות.
אבל כן התחשק לי לפנק את עצמי עם איזו מישהי.
בגלל שלא תכננתי משהו, אז לא היה לי את הדף עם כל הטלפונים מהפורום.
אבל כן זכרתי את השרשור על המקום "היפר סקס" עם עיסוי אירוטי/בודי.
תמיד חשבתי לבדוק אותו מתישהו, וזה הרגיש לי בדיוק הזמן.
נכנסתי על פי ההוראות בשרשור, הגעתי מיד למקום, ולמזלי גם הייתה לי בדיוק
חנייה אחת ( הכל היה תפוס ברחוב הצדדי הקצר הזה). ראיתי שאין בכלל אנשים מסתובבים
ברחוב הזה, יש רק אנשים במוסך שנמצא בתחילת הרחוב- הם היו מאוד עסוקים בשלהם וזה לא הפריע לי( השעה בערך 14:30 ) .
היו לי רק 150 ש"ח בארנק וקיוותי שזה יספיק.
נכנסתי בדלת מתחת לשילוט "היפר סקס". ישר לתוך מקום קטנטן מול בחור בדלפק.
אמרתי שבאתי לעיסוי ושאלתי כמה. אמר 150 ש"ח לחצי שעה. שמחתי. חשבתי שזה מסאז' בודי,
אבל הבחור אמר שבודי זה יותר יקר. לא שאלתי כמה כי לא היה לי עוד שקל עליי.
עיסוי אירוטי בעירום עם הרפייה- מתאים לי מאוד.
הבחור נתן מס' הנחיות: " לא נוגעים לבחורה למטה, ניתן לנשק חזה אם הבחורה מסכימה".
ראיתי שיש על הדלפק 3 תמונות, אבל הבחור הוריד אחת ונתן לי לבחור מבין 2 האחרות.
עם העייפות שלי לא יודע כמה הייתי מרוכז,אבל ניסיתי לבחור. בתמונה אחת רואים את הפנים והגוף- נראית כוסית בסך הכל,
ובתמונה השנייה- אין פנים, אלא כל מיני תמונות אירוטיות של הבחורה, אבל לא בצורה ברורה מספיק.
הלכתי על התמונה עם הפנים. אמר לי "חדר 2". נכנסתי. חדר פיצפון עם מיטת עיסוי וכיור. לא הפריע לי.
בזמן שחיכיתי לבחורה התחלתי לשמוע צעקות ברוסית בין הבחור בכניסה לבין אחת הבחורות שם.
מכיוון שזה ברוסית לא הבנתי כלום מעבר לכך ששמעתי משהו עם המילה "תמונה". פתאום, דפיקה בדלת,
זה הבחור עם 2 תמונות, אומר לי אם אני רוצה להישאר עם מה שבחרתי או ללכת על התמונה השלישית שאותה
הוא לא הציע קודם( נזכרתי בשעשועון טלוויזיה - "אתה נשאר עם וילון מס' 2 או שתחליף לוילון מס' 1? " ).
חשבתי -"מה רוצים ממני, אני עייף ורוצה מסאז' ". אבל בכל זאת בחנתי את התמונה השלישית.
זו בלונדינית, לא רואים פנים אבל כן רואים גוף. ובעיקר חזה. גדול ומרשים ויושב בתוך חזייה סקסית. כ"חולה" ציצים גדולים
החלפתי את בחירתי והלכתי על הבלונדינית. יאללה, עוברים לחדר 4.
הגיעה הבחורה, אמרה שקוראים לה "שני". התפשטה לגמריי. צעירה, קומפקטית עם גוף סקסי, והעיקר- חזה טבעי גדול ומגרה.
התחלנו כשאני על הבטן והיא מעלי. לא נראה לי שמדובר במס'ז מקצועי אבל הרגשתי שיש לה כוח בידיים,
והיה נעים לי בסך הכל. בהמשך החלה לשלוח יד לחבריקו, ואני עוזר לה ומרים את האגן שלי למעלה.
משתפשפת עלי עם החזה הנעים שלה.
אני מסתובב על הגב. היא מתכופפת אלי ושמה את הראש שלי בין השדיים שלה- גן עדןTongue
קצת נשיקות על השדיים, ואז היא מרימה את הראש של המיטה בזוית( אחלה רעיון כפי שהתברר לי בהמשך),
ומסתובבת עם הגב אלי. מתחילה לתת עבודת יד על חבריקו, תוך שנותנת מבט מדהים לתחת ולכוס שלה (שנפתח לרווחה בתנוחה
שלה). אני חופן את התחת שלה, מתחרמן, וכנראה מתחרמן יותר מדי , והידיים שלי מתקרבות ונוגעות כבר קרוב מדי
לכוס, ואז היא בעדינות אומרת ששם אסור. אוקיי, המשכתי תוך שאני חופן פעם את השדיים( ולכן הזוית של מיטת העיסוי-מעולה)
ופעם את התחת שלה.
אני תופס ומועך את החזה המדהים שלה, ולתוך זה היא החלה להוסיף קצת דיבור מלוכלך : "כן! שים את הזין בתוך הכוס שלי. איזה זין ענקי יש לך. כן! תן לי!".
למרות כל העייפות, כל העסק כבר היה יותר מדיי- וגמרתי חזק.
קמתי, ניקיתי, שטפתי ידיים ויצאתי לרכב . עם חיוך של פינוק יומי לא מתוכנןחיוך גדול
ממליץ.

עיסוי אירוטי עכו-נעמן

19
משיטוט באתר, לא הייתי בונה על זה שהתמונות של
הבחורות באתר הן אמיתיות, למרות שבהחלט יש שם כוסיות.

וראיתי שמציעים באתר גם "עיסוי אירוטי ב-4 ידיים משתי בחורות",
שזה נשמע מעניין, מודה. השאלה כמה זה עולה, ושאלה לא פחות
חשובה- איפה לעזאזל נכנסים 3 אנשים בחדרים הפצפונים שם!?!?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”