כ עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ? - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ?

12

התקשרתי לטלפון 054-7745297 וענתה בחורה עם קול נעים ללא מבטא.
מסרה פרטים והפנתה לרחוב רוטנברג.
הגעתי והפנתה אותי לדירה בבניין ברחוב סמוך.
שמה נטלי והיא באמצע שנות ה-30 לדעתי, בגובה ממוצע, מלאה, פנים נאות, חזה גדול, תחת נעים למגע, מעט שזופה, חביבה ונעימה לשיחה.
בעלת מבטא רוסי למרות שבטלפון נשמעה ישראלית צברית לחלוטין ! אולי זו הייתה מישהי אחרת ???
ביקשתי פינוק למשך שעתיים, חשבה ואמרה 800 ש"ח.
התקשרה למישהו/מישהי ובסוף חזרה ואמרה שיש טיפול רק של 40 דקות ב-300 ש"ח.
לא הציעה מקלחת וגם לא הייתי צריך.
התפשטה ונשארה רק עם תחתון.
עשתה עיסוי זריז ביותר ותוך דקותיים הגיע לעניין שלשמו התכנסנו.
מותר לגעת בה.
עיסוי נחמד בין הישבנים ותוך 10 דקות גמרתי בעודי על הבטן בלי להסתובב בכלל.
נתנה לי מגבונים וביקשה שאנקה את עצמי בלי להציע מקלחת.
תוך 15 דקות זמן כולל הייתי בחוץ אחרי נשיקה ובקשה שאחזור.
לא שאלתי על אקסטרות.
עובדת מ-10 בבוקר עד 11 בלילה.
לסיכום תיקתוקיה יקרה !
אשמח לדעת האם זו הדירה שבה גם מרינה מספקת עיסוי פרוסטטה או שאין קשר.

UMA2013-03-21 17:01:20
יחס גורר יחס

14
טוב, אז בניסיונות להגיע למרינה, הגעתי לוירה (לא סגור על השם או איך מאייתים אותו). נשמעה נחמדה בטלפון וכיוונה אותי במדויק לאותה דירה של נטלי. ביקשתי עיסוי ארוך ומפנק של שעתיים, הסכימה ו-800 ש"ח החליפו ידיים. לא שאלתי לגבי אקסטרות.
הגעתי מקולח אז ויתרתי על מקלחת ונשכבתי על מיטת העיסוי. וירה התפשטה לחלוטין ונגלה לפני המראה הבא: וירה היא אישה רוסיה, להערכתי בשנות ה-40, ממש קצת מלאה, עור בהיר, שיער שחור, פנים נאות לגילה, חזה בינוני ונופל אך רך ומאוד נעים למגע, קצת בטן, תחת נהדר ורגליים חטובות לגילה.

החלה במסאג' מקצועי על כל חלקי גופי כולל קרקפת עם מעט שמן. דיברה ממש מעט אך הייתה נחמדה ושאלה לשלומי מידי פעם. בעודי שוכב על הבטן, עלתה עליי לבודי מהנה כשהיא מפנקת ומעניקה חום נשי. כמובן שהחזרתי לה באותו מטבע, ליטפתי אותה ברוך לחימום האווירה ואף נישקתי אותה, לא נישקה בחזרה. ביצעה מעברים מחרמנים עם השדיים שלה על החריץ וליטפה את כל האזור בחושניות. ביקשה שאסתובב והמשיכה את המסאג' המקצועי. עלתה עליי שוב לבודי קידמי עם המון מעברים של שדיה על אזור חלציי. כשראתה שמאמציה מתחילים לשאת פרי, עברה ל-TIT FUCK עם שדיה הרכים ועשתה זאת באטיות אך בחרמנות עד שגמרתי חזק !

ניגבה אותי, נתנה לי מים לשתות ויצאה להביא אבנים חמות. עשתה לי עיסוי בגב עם האבנים החמות תוך שהיא גם נשכבת עליי בבודי, כך שהרגשתי את חום האבנים אף יותר. ליטפה את ראשי וחיממה את האווירה. שאלה אם אני רוצה עיסוי פרוסטטה והסכמתי. ביצעה עיסוי מיומן, אך משום מה זה לא ממש מגרה אותי, אז בשלב מסויים ביקשתי שתפסיק. ניסתה להביא אותי לגמירה נוספת וכשראתה שאני לא ממש מגיב, הציעה שאעלה עליה. עליתי עליה ועשיתי לה בודי מסאג' קצר תוך כדי שידה משפשפת לי את הזין. לאחר מספר דקות הגעתי למסקנה שזה מיותר ושלא אצליח לגמור שוב, אז עצרתי אותה.

שלחה אותי למקלחת, הצעתי מקלחת משותפת והיא להפתעתי נענתה בשמחה. קילחה וסיבנה אותי היטב במקלחת שהיא סתם דוש ליד אסלה. התנגבתי, התלבשתי ונפרדנו לשלום בנשיקה.
כשיצאתי ראיתי עוד בלונדינית צעירה יותר, מוסרת פרטים בטלפון.
מרינה כן עובדת שם, שכחתי לשאול מתי...

סה"כ הייתי שם שעה ורבע. לא הייתי קורא לזה תקתוק, כי עצרתי אותה ביוזמתי, היא שאלה "מה, זהו ?"...

לסיכום: בחורה נחמדה שיודעת לפנק ולא מתקתקת ואפילו נראית סביר לגילה. נראה לי ממש מציאה באופן יחסי למצב בבאר שבע...
יחס גורר יחס

15
ביקרתי שוב את וירה. לא בגלל שזה מה שרציתי, אלא בגלל שזה מה יש בדרום...
הביקור היה זהה כמעט לחלוטין לביקור הקודם במשכו, מהלכו ועלותו.

היא הייתה לבד בדירה כך שהיא נאלצה לענות להמון טלפונים תוך כדי שהיא מעסה אותי עם יד אחת. באחת השיחות היא אמרה את שמה באופן שקלטתי אותו היטב. שמה הוא "יבה" ולא וירה כמו שחשבתי.

סיפרה לי שהמקום מבוקר תדיר ע"י המשטרה שבאה לחפש "גומי" כדי לראות אם מדובר במקום שמספק שירותי מין שהם מעבר למסאג'. היא והבנות האחרות בדירה מקפידות על כך מאוד כך שאין טעם ללחוץ בנושא.

מסתבר שמרינה מקבלת גם באילת באחד המלונות (לא אורכידיאה) למי שמעוניין.
יחס גורר יחס

16
התקשרתי למספר 050-3222607 שמצאתי היכן שהוא שמקושר למרינה, וענתה לי רוסיה צעירה יחסית. נתנה פרטים סטנדרטיים והפנתה אותי בדיוק לאותה דירה של יבה ונטלי.

לתומי חשבתי שאולי הפעם אפול על רוסיה צעירה ויפה, אך שוב פתחה לי את הדלת יבה. בלית ברירה נכנסתי איתה, מפני שהרוסיה הבלונדינית הצעירה שהייתה בדירה, הייתה מוצפת בטלפונים. שילמתי 400 ש"ח לשעה וקיבלתי טיפול טוב ומושקע ללא תיקתוק כלל. תוך כרבע שעה כבר הביאה אותי לאורגזמה עוצמתית, אך המשיכה עם העיסוי וניסתה לגמר אותי שוב לקראת תום השעה, אך ללא הצלחה.

סיבנה אותי במקלחת ונפרדנו לשלום בנשיקה.

מספר דקות אחרי שנכנסתי עם יבה, שמעתי לקוח נוסף מגיע ונכנס עם הצעירה הבלונדינית...

שאלתי את יבה מי זו הבלונדינית והיא ענתה שזו מרינה - בעלת הבית.

מה שבטוח, בפעם הבאה אני נכנס איתה...

יחס גורר יחס

17
אחרי שיצאתי מהבית של ענת מהדיווח פה (לגלול עד הסוף) http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=23840&KW=7065, החלטתי לנסות שוב את מזלי בסבב טלפונים. התקשרתי למספר ‪050-3222607‬ וענתה לי אישה רוסיה שטענה שהיא בת 35 ולוקחת 200 ש"ח ל-40 דקות. שאלתי כמה לשעה ואמרה 350 ש"ח. הסכמתי והיא מסרה לי כתובת בשכונה ג', אך לא לדירה המפורסמת של יבה ונטלי. היא לא שאלה לשמי ואני לא שאלתי לשמה, אך בטלפון שלי היא מופיעה כמרינה.

הגעתי לכתובת שמסרה לי והיא הפנתה אותי לבניין ישן מאוד ללא מעלית, שראה כבר ימים טובים יותר. כיוונה לקומה השנייה ועליתי. פתחה לי את הדלת ונגלתה לעיניי הדודה הרוסיה. היא בת 45 להערכתי, בגובה ממוצע, עור בהיר, שמנה וגוצה אך לא רופסת, שיער שחור, פנים סבירות וחזה גדול. בין רגליה התרוצצו שני כלבים קטנים שהביעו עניין רב בנעליים שלי. הובילה אותי לחדר העיסוי ובו שמתי לב שיש רק מיטה זוגית. הכלבים המשיכו להתרוצץ ועלו חופשי על המיטה. הריח של הכלבים על המיטה היה בלתי נעים בלשון המעטה. שילמתי לה 350 ש"ח תוך שאני מדגיש שאני מצפה לשעה מלאה. ביקשתי להתקלח משאריות השמן מהעיסוי של ענת והיא הביאה לי מגבת מאוד לא נעימה והפנתה אותי לחדר המקלחת שלה. זה סתם צינור טוש שתקוע בקיר ומשפריץ לכל עבר. התקלחתי בזריזות וחזרתי לחדר.

היא התפשטה לחלוטין, ביקשה שאעמוד מאחוריה והחלה להתחכך בי עם ישבנה. מהר מאוד עמד לי, אז היא ביקשה שאשכב על המיטה, חיש קל הלבישה עליי קונדום והחלה למצוץ. לקח לי כמה שניות להתעשת ואז היא עצרה ואמרה "בוא כנס". עצרתי אותה ואמרתי לה שבאתי לקבל עיסוי ולא זיון. הייתה בשוק טוטאלי ולקח לה כמה שניות להבין. ביקשה שאשכב והחלה למרוח לי על הגב מעט שמן ללא ריח בתנועות מונוטוניות וללא שום אפקט רפואי או אפילו עם טיפה אירוטיות. הבנתי שעיסוי זה לא הצד החזק שלה, אז ביקשתי בודי. עלתה עלי ותוך מספר תנועות הבנתי שגם בזה היא לא ממש מצטיינת. ניסיתי לחמם את האווירה מעט בכך שנישקתי את רגליה וליטפתי את כפות רגליה בחושניות. מהר מאוד הבנתי שזה ממש לא מזיז לה, אז הצעתי עיסוי פרוסטטה. מרחה לי משחה כלשהי והחלה לשפשף לי את הזין. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי אך לא הרגשתי שום חדירה של אצבעה לרקטומי. היא למעשה ניסתה לגרום לי לגמור מעבודת היד כדי להימנע מעיסוי הפרוסטטה להערכתי.

הבנתי שממנה אני לא אוציא הרבה, אז הצעתי לה שאני אעשה לה בודי. היא נשכבה על הבטן ועליתי עליה. מהר מאוד התחילה להתלונן שאני כבד עליה, למרות שאני עושה זאת באופן תדיר עם דניאל מהקריות, שהיא רבע עוף יחסית למרינה ודניאל אף פעם לא מתלוננת, אלא נהנית מכל רגע. ניסיתי לשנות מספר תנוחות כדי שהיא תפסיק להתלונן, עד שמצאתי תנוחה שכזו ובסוף החלטתי שנמאס לי וגמרתי בין ירכיה ממש בלחץ ובלי שום הנאה. התקלחתי בזריזות ויצאתי במהירות, רק כדי לגלות שעברו רק 40 דקות והכלבים שלה גרמו נזק לנעליים שלי.

מיותר לציין שלא אחזור.

עדכון:
מצאתי מודעה שלה ב-XFINDER ושם היא נקראת ילנה ולא מרינה. גם שם קטלו אותה...

עיסוי_קצף2013-09-17 09:20:49
יחס גורר יחס

19

מכיוון שדניאל מהקריות המתוקה, שהיא הקבועה שלי,
נמצאת בחו"ל, המשכתי את חיפושיי אחר מרינה. התקשרתי למספר המופיע במודעה הזו:
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=5021

וגם הזו http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6524

ושאלתי מי נמצאת. ענתה לי מרינה, בינגו
!!!

ישר קבעתי איתה פגישה מבלי ששאלתי שום שאלות ואף היא
לא שאלה אותי שום שאלות סינון. הגעתי בזמן והיא פתחה לי את הדלת, לבושה בשמלה נאה
ועם נעלי עקב. הובילה אותי לחדר העיסוי ושם ביקשתי טיפול לשעה. היא נקבה במחיר של
400 ₪, שאותם שילמתי מראש. החביאה את הכסף בחדר אחר וחזרה עם נעלי בית

נוחות.

מרינה היא אישה רוסיה, כבת 45, עור בהיר, רזה,
גבוהה, שיער בלונדיני, פנים סבירות בהחלט וחזה בינוני
. כ-20
שנה בארץ עם עברית טובה בהחלט.

שמה מוזיקה מרגיעה, עמעמה את האור כמעט לחושך
מוחלט והחלה את העיסוי עם שמן אירומטי שהריח מעולה. פיתחנו שיחה ובה סיפרתי לה על
חוויותיי עם המעסות האחרות בדירה: נטלי ויבה וגם עם מעסות אחרות באזור הדרום. היא
נתגלתה כבעלת אופי חיובי ורצון לתת לי שירות ללא תיקתוק, לאחר שסיפרתי לה שכבר
תוקתקתי ע"י נטלי. סיפרה שהיא בעלת הבית ולכן העיפה את יבה, שהחלה לספק שירות
מלא ללא הגנה, בניגוד למדיניות של המקום. כמו כן יש מעסות נוספות, דנה ועוד שם
שכבר שכחתי...

שאלתי אותה אם אכן לפי המודעה שלה, יש בדירה גם
מעסה טנטרית וענתה שאכן הייתה. ציינתי בפניה שכבר דיברתי איתה והיא נקבה במחיר
שערורייתי של 600 ₪ ל-40 דקות. מרינה טענה שהיה לה תור ארוך ואנשים שילמו אף
סכומים גבוהים בהרבה מזה. מסתבר שהיא כבר לא עובדת יותר בדירה, אלא עברה לתל אביב.
אם מישהו היה אצלה, אשמח לקרוא דיווח על כך, כולל מספר טלפון...

כבר לפי המגע המלטף שלה, הבנתי שמדובר במקצוענית.
שאלתי אותה היכן למדה וענתה שגם בארץ וגם ברוסיה. שמתי לב שיש לה פוטנציאל בתחום
העיסוי הארוטי, אז שאלתי אותה אם היא מכירה עוד מעסות טנטריות בדרום. סיפרתי לה על
חוויותיי עם אמה המעסה הטנטרית, אז היא סיפרה שישנה מעסה טנטרית נוספת ברחוב מצדה.
מי שמכיר טלפון, אשמח אם תשתפו אותי במידע הזה !

מסתבר שמרינה הייתה בעברה מעסה טנטרית, עם המון
ניסיון בתחום, כולל חיבוקים, נשיקות וסקס טנטרי מלא. היא הפסיקה לעסוק בכך, מפני
שהגיעה למסקנה שזה מרוקן את האנרגיות שלה והיא לא רוצה שהמטופל ירגיש שזו הצגה
בתיאטרון, אלא היא באמת נתנה מעצמה לכל מטופל. סיפרתי לה מעט על מה שכתוב עליה פה
בפורום ועל כך שציינו שהיא יודעת לעסות את אזור הישבנים במומחיות רבה. עצרה את מה
שעשתה לי, ניגשה לאזור הישבנים שלי והדגימה על מה מדובר. זה היה פשוט מטריף.
האצבעות שלה ריפרפו על כל אזור חלציי עם גירודים קלים בנקודת מיליון הדולר, ליטופים
של האשכים ותחיבת יד מאחור, עד שאצבעותיה צבטו קלות את כיפת הזין שלי. היא שמה לב
שאני מתחרמן מכך מאוד ולכן שאלה אם אני רוצה לגמור עכשיו, אז עניתי שאני מעדיף
בסוף העיסוי. ביקשתי ממנה שתעשה לי כמו בטנטרה, להעלות ולהוריד את רמת הגירוי
המיני וכך עשתה. המשיכה עם העיסוי הקלאסי שלה, כאשר כל כמה דקות עברה לעיסוי ארוטי
עם עוצמת גירוי שעלתה ממחזור למחזור ממש כמו ברכבת הרים !

הבנתי שיש לי פה עסק עם מקצוענית, אז ביקשתי
להאריך את העיסוי לשעתיים. לאחר שעברו 45 דקות, שאלה אם אני רוצה לגמור או להמשיך.
כמובן שרציתי להמשיך לשעה נוספת, אז עצרה וביקשה 400 ₪ נוספים. התבאסתי שזה באמצע
ולא בסוף הטיפול, אך קמתי מהמיטה ושילמתי לה עוד 400 ₪. המשכנו לשעה נוספת של
עיסוי, שבה היא הגביהה את אגני והמשיכה להטריף אותי עם עיסוי מחרמן ביותר. ביקשה
שאסתובב ואז עשתה לי הרפיה סופר-דופר מענגת והופתעה כשהשפרצתי מטח אדיר, הרבה לפני
שהיא הגיעה לסוף העיסוי הממוקד על הזין !

ניגבה אותי והמשיכה את העיסוי הקלאסי על החלק
הקידמי של גופי, כולל עיסוי פנים מושקע. שלחה אותי להתקלח, אך סירבה למקלחת
משותפת. נפרדנו בנשיקה, לא לפני שמסרה לי את הטלפון הפרטי שלה ואמרה שהיא עובדת כל
יום עד חצות והיא זו שעונה לטלפונים בדרך כלל.

כל העיסוי היה כשהיא לבושה, אך הרשתה לי לגעת בה
דרך השמלה שלבשה. לא ענתה כלל לטלפונים והיו הרבה. כשהתקלחתי, היא ענתה לטלפון
ואמרה לגבר שדיבר איתה שהיא לא עושה בודי.

קיבלתי שעתיים מלאות ללא שמץ של תיקתוק.

לא שאלתי לגבי אקסטרות.

לסיכום: הפתעה חיובית בהחלט באזור הדרום, אך יקרה
יחסית למתחרותיה, שגם מספקות בודי בעירום מלא ומקלחת משותפת בתחום המחירים הזה.

עיסוי_קצף2013-08-30 11:58:52
יחס גורר יחס

20
הוזכרה כאן בשרשור אחת "יבה" שעבדה אצל מרינה וסולקה מכיוון שסיפקה שירות מלא ללא גומי. הייתי השבוע בדירה אחרת בבאר שבע אצל בחורה בשם יבה שמתאימה פחות או יותר לתיאור שניתן כאן בשירשור. את הטלפון של הדירה שמסתיים ב 5124 תוכלו למצוא ב"שבע" בלינק הזה

המדובר בדירה פרטית בשכונה ג שלא הוזכרה עדיין בפורום. המסאג כולל בודי היה טוב והשירות סביר ביותר. תוך כדי העיסוי ניסיתי לגשש האם יש מצב לאקסטרות ונעיניתי בשלילה מוחלטת.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”