כ ז'ני - דף 19 - סקס אדיר

ז'ני

181
חמישי בערב,מסיים לאכול שוארמה אצל ראש העיר,נכנס לרכב,מרים טלפון לפיה הטובה הלו היא: ז"ני אומרת לי תבוא,אוסף אותה,נוסעים לחניון התת קרקעי למי שמכיר,בין לבין ז"ני מקיימת שיחות טלפון בנוגע לשכירות הדירה,סבלנות עוברים אחורה(יש לציין שהמקום לא הכי דיסקרטי עוברים מידי פעם סודנים מציצים)ז"ני מרימה חצאית חושפת בטן מתוקה וסקסית,מצחיק אותה קצת עם בדיחות,מוצצת תבולבולן הזקוף שלי,תוך כדי כך מנק את גופה הענוג.כמה ענוג הוא כמה ענוג חחחחחחחחחחחחחחח,ז"ני עולה עליי דוהרת ודוהרת יאממממי איזה מטריף עם הבטן מולי!!!!תופס את ישבנה הענוג עד לפיצוץ הכימי ביולוגי אין דברים כאלה איזה אורגזמה מולטי אורגזמה עונג עונג עונג פשוט פיה טובה שבאה לבקר אותי! לסיום הבטיחה לפעם הבאה שניתענג בחדר ותממש לי פנטזיה אישית

ז'ני

184
[QUOTE=H r m a n y]ז״ני אמש איכזבה אותי.....[/QUOTE]
מה היא כבר עשתה לך הפעם?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

185
זהו שכלום.. התעלמויות,שיחות סרק בטלפון.הסתלבטיות, יחס כזה לא ציפתי ממנה לאחר שהיללתי אותה ללא הרף לאחר 3 מפגשים טובים איתה.....ז'ני חיזרי לעצמך רק את תרוויחי !!!

ז'ני

186
[QUOTE=H r m a n y]זהו שכלום.. התעלמויות,שיחות סרק בטלפון.הסתלבטיות, יחס כזה לא ציפתי ממנה לאחר שהיללתי אותה ללא הרף לאחר 3 מפגשים טובים איתה.....ז'ני חיזרי לעצמך רק את תרוויחי !!![/QUOTE]
לי כמתבונן מהצד ומקריאה של הודעותייך בנושא ג'ני, יש הרגשה שפתחת אובססיה לא בריאה לגביה.
טוב תעשה אם תשחרר ותתקדם.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

188
גם לי ירד ממנה לאחרונה.מדברת שטויות אי אפשר להבין חצי מהדברים.מכחה לה חצי שעה אומר לה בואי למלונית אמרה בוא לחניון לא בא לי שאלתי למה אמרה רבה עים העובדות שם. מה יש לך איתם בכלל ? עושים סיבוב למצוא חניון הכל תפוס ובשאר עדיין מסתובבים[שעה 9 ] אמרתי לה פה אני לא מזיין אני אחזיר אותך אז אמרה לצה לא למלונית..כאילו דה ? הצעתי לך..בקיצור מפח נפש

ז'ני

190
קיש צודק 100 אחוז מה אנחנו סתם רווקים שלא מבינים כלום מה זה רגשות של הריונית....סורי ז׳נילה מתוקה מצפה גם ממך מרחיב התנצלות אני בקשתי הסרה של ההשמצות שלי ושל מרחיב ישבנים. כבר למדתי לקח אישי לא לצפות כלום בחיים האלה... שום דבר לא מובן מאילו כדוגמתי שתכננתי להיתפנק עם ז'ני בחדר ולפנק אותה באופן אישי שלא לפירסום.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”