כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 50 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

491

אוינק אוינק הנסיך הקטן קופץ לכדור הארץ ופוגש את אוקטביה הנימפומנית! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק הנסיך הקטן ואני אוהב לחקור עולמות חדשים! איפה רק לא הייתי? איפה רגלי הקטנה עוד לא דרכה? המממ המממ כדור הארץ כמובן! הייתי נרגש בטירוף מהביקור שלי בכדור הארץ וציפיתי לפגוש שם אנשים וללמוד על החיים בפלנטה המקסימה הזאת! Star
הסתובבתי לי בתל-אביב עיר החופש עם הצעיף על צווארי כשלפתע ראיתי מולי כוסית מטורפת שהביטה לעברי בחרמנות ועל פניה היה מבט דפוק אותי! Tongue
"שלום לך! מי אתה?" שאלה הברונטית בהתלהבות.
"אני אוינק אוינק הנסיך הקטן! ומי את?" שאלתי את הכוסית בסקרנות.
"אני אוקטביה הנימפומנית! ברוך בא לכדור הארץ!" חיוך גדול אמרה אוקטביה והתחילה למזמז אותי.
היא עלתה לפתע על ספסל וקפצה לי על הגב צחוק
"דיווווו דיווווו עכשיו אנחנו הולכים לחרוש את הגינה!" צעקה אוקטביה והפליקה לי על התחת בזמן שנשאתי אותה על גבי צחוק
אחרי שסיימנו לחרוש את הגינה הנחתי את אוקטביה על הספסל והיא חשפה מולי את הציצים היפיפיים שלה עם הפטמות הורודות והזקורות! Cool היא שמה לי את הפטמות שלה בפה וינקתי מהן כמו תינוק Tongue אוקטביה שאלה אותי מה אני עושה בכדור הארץ ואמרה שתלמד אותי את תורת הסקס! TongueStarמוחא כפייה
" אני חוקר פלנטות חדשות!" אמרתי לה בהתלהבות בזמן שהיא חקרה את הנסיך הגדול שמכנסיי קריצה
"OK! אז תתחיל לחקור את הפטמות שלי!" אמרה אוקטביה ודחפה שוב את הפטמה שלה לפי.
אוקטביה שאלה אותי האם אני יודע מה עושים עם הנסיך שבמכנסיי... אמרתי לה שאני יודע אבל לאחרונה הוא מובטל צחוק
אוקטביה צחקקה והסתובבה אליי עם ישבנה הסקסי שאותו עטף ג'ינס מדליק בצבע תכלת חיוך גדול
20130802 210241 F3(700)
התיישבתי מול אוקטביה וליטפתי את התחת העסיסי שלה! היא הורידה לאט לאט את הג'ינס וחשפה מולי את הישבן הסקסי שלה! Tongue
20130802 210432 F3(700)
צללתי בין פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה רבה! היה טעים בטירוף! יאאממיי יאאממיי!!! TongueTongueTongue
אוקטביה משכה אותי בצעיף והעיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי עם ישבנה ועשתה לי פייסיטינג מעלף! המשכתי לאכול לה את החורים ברעב גדול! Star
אוקטביה נשכבה על הגב כשרגליה פסוקות. הורדתי ממנה את הג'ינס וצללתי לעבר הכוס המתוק והורדרד שלה! מוחא כפייה
"אתה יודע מה לעשות שם?" שאלה בצחקוק אוקטביה.
"אל דאגה תהיי רגועה!" עניתי לה והעברתי את לשוני למצב טורבו קריצה
ליקקתי לאוקטביה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות מוחא כפייה
היא הודיעה לי חגיגית שהיה מצויין ובזמן שנחתי בין רגליה היא שאלה אותי האם בא לי להכיר עוד יצורים בכדור הארץ... "כמו אדון ג'ירפה למשל!" אמרה אוקטביה וצחקה צחוק
סירבתי בנימוס והמשכתי להתכרבל בין רגליה חיוך גדול
אוקטביה הפכה אותי על הגב ועשתה לי זיון פנים מחרמן בטירוף! בזמן שלשוני חגגה על שני החורים שלה אוקטביה עשתה מציצת פוליש מחרפנת לנסיך הגדול שלי שהיה גדול וקשיח Coolצחוק
אוקטביה גם חשפה שיניים ונשכה אותי בכל מקום אפשרי בגוף! צרחתי כמו בייבי נסיך והתפתלתי מצד לצד. אוקטביה לא הפסיקה וגרמה לי לצרוח כהוגן במשך כמה דקות, במיוחד כשמצאה את הנקודות החמות שלי צחוקקריצה
זה לא נפסק פה... אוקטביה ביקשה ממני לשכב על הבטן ובמהרה היא התיישבה לי על הראש. היא התחככה עם הכוס שלה בשיערי והצליפה לי על התחת עם הצעיף שלי Tongueצחוקצחוקצחוק
נשכבתי שוב על הגב ואוקטביה קשרה לי את הצעיף מסביב לעיניים. היא התחילה לנשוך אותי בגופי והפתיעה אותי כל פעם עם נשיכה במקום אחר בגופי, חחחח זה היה מטורף לגמרי צחוק
אוקטביה ליקקה לי את הזין לכל אורכו ורוחבו כמו חתולה חרמנית, וכל פעם ברגע ששאבה את הראש של הזין לפיה היא שיחררה לי סטירה מצלצלת צחוקאצבע למעלה יאללה זה היה מטורף ברמות!
אוקטביה הנימפומנית זחלה עליי והתחילה לרכב על הנסיך הקשיח שלי כמו חולת זין אמיתית! היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בפראות באוזניי ובצווארי. הסנפתי את צווארה וצרחתי ללא הפסקה ממגע שיניה החדות. בשלב מסויים היא לקחה את כל האוזן שלי לפיה ולעסה אותה צחוק קודם השמאלית ואז את הימנית, הפעם צרחתי כמו חולה נפש אמיתי אז היא השתיקה אותי עם השיער שלה, קיבלתי חופן שיער לתוך פה צחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה וזיינתי אותה במרץ באוויר! לקחתי אותה למראה והקפצתי את הנימפומנית השובבה שלי מול המראה בזמן שהיא ראיינה אותי צחוק
חחחח לדעתה היה מאוד חשוב לראיין את הנסיך הקטן ועוד בזמן שהוא מזיין צחוק
אחרי כמה דקות התיישבתי על ספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue
הרמתי שוב את אוקטביה ואחרי שהקפצתי אותה עוד קצת באוויר השכבתי אותה על המיטה. נחתנו למיסיונרית פרועה! Tongue זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס והיא סטרה על ישבני ללא הפסקה! מוחא כפייה
לידינו הייתה כרית אז אוקטביה דרשה ממני לנשוך את הכרית בזמן שזיינתי אותה צחוק וכך עשיתי נושך כריות שכמוני צחוק
עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה מאחורה. פלחי ישבנה קיפצו מולי אז הפלקתי עליהם בשקיקה Tongue
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הקטן שלה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה Tongue
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! הפכתי לנסיך הקטן מכונת סקס ואוקטביה מאוד התלהבה מהביצועים שלי Cool
מהכפיות התהפכנו וזיינתי את אוקטביה במרץ בכוס כשהיא שוכבת על הבטן שלה. הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה והסאונד שנהייה מהזיון חירפן אותי! Tongue
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה ואחרי כמה דקות השפרצתי באורגזמה מטורפת בכוס הדורש שלה Tongue
אוקטביה הצהירה בהתלהבות שהיה מעולה ושהיא מצפה להפגש איתי שוב לזיונים מטורפים שכאלה! Tongue
"תמשיך לחקור את כדור הארץ לא משעמם פה!" קריצה אמרה אוקטביה ונופפה לי לשלום.
כמה ימים אחרי הזיון עם אוקטביה הספקתי לחקור קצת את כדור הארץ, אבל לא הפסקתי לחשוב על הנימפומנית המטריפה הזאת. ישנתי במיטתי במלון כאשר לפתע שמעתי קול מוכר. פקחתי עיניים וראיתי מולי את אוקטביה אהובתי Tongue
"אוינק אוינק הנסיך הקטן תתעורר זאת אני!" העירה אותי אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף.
"אני ער אני ער! ווואאאאוווו סוף סוף אני רואה את השמש זורחת!" Tongueצחוקצחוקצחוק צעקתי בהתלהבות והתנפלתי על התחת שלה בחרמנות.
"אז מה אוינק אוינק איך כדור הארץ? אתה נהנה לשהות פה?" שאלה אוקטביה והתחילה למצוץ לי את הביצים ואת הנסיך הגדול שלי.
"כן אני מת על כדור הארץ אבל במיוחד אני מת עלייך נימפומנית סקסית שלי!" צעקתי לעברה ושנינו במהרה עינגנו זה את זו ב 69 חיוך גדול.
אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה על הנסיך הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף! TongueStar
אוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית והתמוגגה מהזיון המעלף מוחא כפייה
היא הציעה לי מציצה וקפצתי על הצעתה בהתלהבות אדירה! Tongue
היא התיישבה בדוגי ככה שישבנה השתקף במראה והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! ליטפתי את ישבנה ואת שיערה וכעבור מספר דקות השפרצתי לפיה הקטן! Tongue
היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע ואז אמרה בפה מלא: "הנסיך אוינק אוינק הקטן" וגרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה
אחחח איזה כיף שבאתי לכדור הארץ! Tongue
הנסיך הגדול שלי מצא בית חם בין רגליה של אוקטביה הנימפומנית Tongueצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסתי שלי היה מטורף!!! TongueTongueTongue
הרגת אותי עם הצעיף הזה! צחוקצחוקצחוק
הג'ינס על הטוסיק שלך מחרפן אותי TongueStarמוחא כפייה
ד"ש לחורצ'יקים המתוקים! קריצה
Heart Hug
Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

493
[QUOTE=המשוטט האדום]הייתי בטוח ששרון שזופה יותר
כאילו צילמתם את זה דרך חור המנעול של הדלת

שרון - מהר להשתזף........
[/QUOTE]
מה דודל? אתה רוצה להגיד לי שאמצע אוגוסט והבוסית עדיין לא שזופה? Shocked ככה לא בונים חומה...
בגלל זה לא עדכנת אותנו השנה שהבוסית כבר שזופה?
[QUOTE=אמריקאי]
היא כבר הולכת לים, אפשר לראות לפי השיזוף שלה
בדקתי אם השיזוף שלה אחיד על פני כל הגוף, ואחרי בדיקה מעמיקה
העברתי לה דיווח מעמיק ומפורט
[/QUOTE]
[QUOTE=אמריקאי]היא שזופה והעור שלה חלק, רך וטעים[/QUOTE]
[QUOTE=אמריקאי]שזופה כמו תימנייה[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

495
[QUOTE=המשוטט האדום]מה לעשות, היא לא שזופה
היא רכה וטעימה, יפה וחטובה - אבל לא שזופה

וגם בדקתי ביום חמישי האחרון, בחריצים ובנקיקים
[/QUOTE]
אז למה אתה לא פותח כבר את השרשור שכל כך בא לך לפתוח?
עכשיו כשפקושה נח לו על זרי הדפנה וחדל לסייע לתאגיד (בפומבי), אתה לא חושב שהגיע הזמן שתפשיל שרוולים ותסייע ללבלר?
אין כבר נאמנות בתאגיד?
[QUOTE=אמריקאי]
בא לי לפתוח פוסט על הפגישות שלי עם שרון
ממש מדגדג לי
אבל אני מפחד שיהיו פה כמה שיקחו את זה קשה
קשה מאוד יש לומר[/QUOTE]
קדימה דודל - החזר עטרה ליושנה - שקם את התאגיד! מוחא כפייה
[QUOTE=אמריקאי]טוב
אז ברשותכם אעביר לכם שיעור קטן בהיסטוריה
פעם היו שתי מחנות בפוליטיקה ובעיתונות
הליכוד ומפלגת העבודה (אני שמאלני דרך אגב וזה מסביר את את ההומור שלי)
ידיעות אחרונות ומעריב
וכידוע, ממפלגת העבודה וממעריב לא נשאר כמעט כלום
ולמה אני מספר לכם, חרמנים קטנים, את השיעור המאלף הזה
גם פה בפורום היו 2 מחנות: חמשת המופלאים שירדו על אוקטביה ושלושת הלבלרים שהגנו עליה תוך מסירת נפשם
ואם נשפוט ע"פ ההיסטוריה, גורל חמשת המופלאים יהיה כנראה כגורל מעריב ומפלגת העבודה - התרסקות טוטאלית
בניגוד לשלושת הטנורים שנשארו מלוכדים ועיקביים בדעותיהם, מהמחנה השני אחד הושעה, שניים מילאו פיהם מים,
ונשארו 2 אחרונים, שמתאמצים לחדש, למחזר ולגוון את הסחורה הישנה שלהם, את הבדיחות העתיקות והממוחזרות שלהם
שוב ושוב ושוב
[/QUOTE]
שמת לב מה קרה עם ההודעה שלך? קריצה
המושעה שעליו אתה מדבר, חזר לפורום.
פקושה פרש ומסייע עכשיו רק מאחרי הקלעים בהודעות פרטיות.
אתה הושעית אחרי נסיונות חוזרים ונשנים לפרוץ לי לחשבון ומשוטט עכשיו בפורום בתחפושת אדומה. צחוק

נביא אתה כבר לא תהיה... צחוק Tongue
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

499
[QUOTE=המשוטט האדום]יכול להיות שדודל לא מבין כלום
אבל שמת לב שאתה זה שמקפיץ את השירשור הזה (פה דודל, פה חסר לך סימן שאלה) צחוק
[/QUOTE]
דודל דודל דודל - מה יהיה איתך הסוף ?
אין לי שום בעיה להקפיץ את השרשור הזה - מי שישמע מציאה גדולה השרשור הזה... צחוק
סה"כ שרשור של בחור מסכן שאין לו בעיה לעשות צחוק מעצמו ומנוצל צינית ע"י זונה שמשפיטה לו את החיים.
אבל אתה מה יהיה איתך הסוף? לעולם לא תתרגל לשים סימני שאלה? צחוק

קישקשתא2013-08-19 14:52:18

500
[QUOTE=המשוטט האדום]יכול להיות שדודל לא מבין כלום
אבל שמת לב שאתה זה שמקפיץ את השירשור הזה
[/QUOTE]
שיוו דודל - פתאום היה לי דז'ה וו... קריצה
[QUOTE=אמריקאי]אפילו "בית המשפט" קבע שקישתא אובססיבי לכל מה שקשור לשרון
ההוכחה שהוא מקפיץ לה את השרשור כל הזמן
[/QUOTE]

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”