כ מחפש שמנה מאוד מאזור הקריות. - סקס אדיר

מחפש שמנה מאוד מאזור הקריות.

1
שלום, אני חובב שמנות ומחפש משהו חדש ומרענן, יש את סופי מדרך עכו, שהיא סבבה שמנה מאוד (כמו שאני אוהב) אבל אני רוצה לגוון קצת.
ידוע לי גם על דניאלה מקרית אתא שגם היא שמנה מאוד, גם אצלה הייתי בעבר אך הרגשתי שהיא קצת תקתקנית למרות שהייתי כבר כמה פעמים.
בקיצור מחפש מישהי חדשה שתיהיה אפילו מאוד שמנה באזור הקריות תודה.

7
טוב מצאתי את הדיון הזה עליה ''שמנה שירותית'', עשיתי חיפש בגוגל בשביל למצוא, אני חושב שאני יודע במה מדובר, וכמעט בטוח שהלכתי אליה פעם אחת.

המיקום נמצא קרוב לכביש שמוביל לדרך של קרית אתא?

כי הפרטים שנתנו עליה בדיון דיי מתאימים למה שראיתי והייתי, וניסיתי ללכת אליה פעם אחת, היה לי סיפור הזוי איתה..

הגעתי למקום והתקשרתי, והיא ענתה לי, היא הדריכה אותי עד למקום, יש חומה כזאת מסביב לבית עצמו ויש שער כניסה ואז יש דלת לבית.
היא הדריכה אותי להכנס, ואמרה לי אני אפתח לך את הדלת, הגעתי, והדלת לא נפתחה אז דפקתי בדלת שתפתח, אך היא לא פתחה.
התקשרתי אליה והיא לא ענתה, התקשרתי כמה פעמים אך לא היה מענה, חיכיתי אולי משהו כמו חצי שעה ובזמן הזה ניסתי מידי פעם להתקשר
הטלפון כל הזמן צילצל אך היא לא רצתה לענות לי, אחרי 30 דקות היא בסוף כן ענתה לי והחליטה לדבר איתי.
ואמרתי לה שאני רק רוצה לדעת למה היא לא פתחת לי את הדלת, אמרתי משהו לא בסדר איתי?
אז היא אמרה שקודם כל אני ניראה לה צעיר מידי, ובדרך היא מקבלת אנשים קצת יותר מבוגרים, אחריזה היא אמרה שגם ניראתי לה שיכור (דרך החור של הדלת כניראה ראתה אותי)
אמרתי לה אני מוכן להראות לך תעודת זהות שאני בן 24, למרות שאני ניראה הרבה פחות, ואת יכולה לבדוק אותי גם שאני לא שיכור, אז היא אמרה לי טוב אז אתה יכול להכנס.
אז שוב באתי להכנס הפעם היא כן פתחה את הדלת, המקום ניראה ממש קטן צפוף וחשוך, יש מיטה על הריצפה אני חושב, לא זוכר בידיוק היה מאוד חושך שם.
היא באה להריח לי את הפה, וראתה שאני באמת לא שיכור, אחריזה ביקשה תעודת זהות וראתה שאני בן 24.
בגלל שהמקום חשוך שאלתי אם אפשר להדליק את האור? היא אמרה שזה נשאר ככה אין אור, ואני לא אוהב אווירה חשוכה כזאת בכלל.
אז ויתרתי על כל הרעיון והלכתי מישם, והיא לא ממש ניראתה כל כך שמנה ד''א.

בדרך כלל בכל מקום שאני הולך אליו, אני מבקש להדליק את האור שיהיה תאורה טובה, אחרת זה ממש הורס שהכל חשוך אני לא יכול ולא רגיל ככה.

תגידו עם התאורים שלי על המקום החשוך והמיטה על הריצפה + הכביש שקרוב לכביש שמוביל לקרית אתא דיי קרוב למקום, אם כן אז אכן מדובר על אותה בחורה שהלכתי אליה ולא נשארתי.

ומצטער על הכתיבה, וטעיות כתיב שיש לי, פשוט בילדותי אני בבית ספר ולמידה לא היינו חברים טובים כל כך, וזה נמשך ככה עד כתה יב' אז ככה שתבינו אותי, תודה.

וכמובן שאשמח לשמוע על עוד המלצות באזור.

9
[QUOTE=pampi_800]
היא הדריכה אותי להכנס, ואמרה לי אני אפתח לך את הדלת, הגעתי, והדלת לא נפתחה אז דפקתי בדלת שתפתח, אך היא לא פתחה.
התקשרתי אליה והיא לא ענתה, התקשרתי כמה פעמים אך לא היה מענה, חיכיתי אולי משהו כמו חצי שעה ובזמן הזה ניסתי מידי פעם להתקשר

אז היא אמרה שקודם כל אני ניראה לה צעיר מידי, ובדרך היא מקבלת אנשים קצת יותר מבוגרים, אחריזה היא אמרה שגם ניראתי לה שיכור (דרך החור של הדלת כניראה ראתה אותי)
[/QUOTE]

חצי שעה חיכית, מסכןOuch...אני חיכיתי רק דקה שתיים וכבר הרגשתי לחץ ואי-נעימות.
לא יפה שנתנה לך לעמוד ככה מחוץ לדלת. יש הבדל בין לחכות באוטו לבין לעמוד ליד הדלת.
דרך אגב, היא לא צריכה חור של מנעול בדלת...ראיתי בדירה שלה מחשב נייד ובמסך היו 4-5 מצלמות המראות
את הסביבה....אבטחה רצינית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”