כ אין שם מרחוב הירקון (מוקדש לאיצטגנין/דקירי). - דף 2 - סקס אדיר

אין שם מרחוב הירקון (מוקדש לאיצטגנין/דקירי).

12
[QUOTE=כוסמין]טם זו לא שרון אז זו הדירה של שרון
זה המיקום זה התיאור של שני הבניינים
אם זו לא הברווזה אז בטח האווזה
[/QUOTE]
חברה - יש לי הרגשה שהייתי בדירה של שרון! צחוק
אני מסתכל עכשיו בפרופיל שלה ויש לי הרגשה שהיא בחופשה ושהיא סיבלטה את הדירה שלה (לא התחברה לפורום כבר 8 ימים).
יש את ההודעה הזאת של sexfan שתואמת לדירה בה הייתי: צחוק
[QUOTE=sexfan]שלום לך שרון אני משתמש חדש ולא ניק אפקטיבי של ידידינו קיש או אחים שלו אני הייתי אצלך את מפנה לרחוב הירקון קרוב למלונות הדירה שלך נמצאת בקומה הראשונה דירה גדולה יחסית עם חדר שינה ממול יש פינת ישיבה ומרפסת סגורה מול הים ואני אזכיר לך עוד לא רצית אפילו לדבר ניסיתי כל הזמן לפתח אתך שיחה ואת לא היית מגיבה ליתר דיוק בסוף אמרתי לך שקראתי בפורום הודעות טובות לגביך ואז אמרת לי שצריכים לסיים שינית את הנושא במהירות והייתי אצלך בשעה מאוחרת באמצע השבוע ואני מוכן להיפגש עם אדמין כדי שיאמת שאני משתמש חדש [/QUOTE]
או ששרון היא הפקידה שענתה לי? Shocked

קישקשתא2013-08-19 18:10:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

18
[QUOTE=אחים שלו גברים]קיש נראה לי שהיית עם שרון אחרי החלפת שילדה חיצונית וכנראה אחרי טיפול שמניםקריצה[/QUOTE]
אם כך הדבר - אז היא באמת חזרה להיות בת 20 אחרי הטיפול.

אבל לאן נעלם 'הליכסון'? קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

20
הדירה המתוארת זהה לדירה של שרון.
כמובן שלא מדובר באחות , שרון ותיקה מאוד בארץ, וכך גם משפחתה הגרעינית.
שכירות משנה מאוד סבירה, אבל שת"פ באירוח לא מתאים לשרון.
שרון בודאי תגיב בקרוב בנושא, שאלמלא רצינותו של המדווח היה נחשב לתסריט לא אמין (ראש המדווחים והצנזור הראשי פותה לדירת הסתרים של התמנון המלוכסן)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”